angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 jak się zgrają, to wrzucę album cały bo połowa zmniejszona a połowa niee :eviltong: (tak, leń :diabloti:) Quote
Guest wolfheart Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi'](tak, leń :diabloti:)[/QUOTE] no :-D Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 zanim to się kuhwa zgra... zgrywa się tak powoli jak nigdy.. Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Angelika, zadnych zdjec bez mojej obroki niema do pokazania! :( a obrobie w 10 minut tylko mi przeslij to :mad: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 o widzicie, macie pecha :evil_lol: pokaże moje :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 wszystko dziś kuhwa się na mnie obraża, nawet internet i zdjęcia :/ Dzisiejszy spacer to chyba dla Misi był zbyt ciężki, bo skubana kuleje. :p Albo znów mnie oszukuje :P Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 symuluje zebyś ją na wieczorny spacer na rękach wyniosla :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 ja nie zaprzeczam, bo ona serio może oszukiwać :diabloti: Ale wydaje mi się, że ona sobie coś zrobiła jak do auta wskakiwała. ;) a podczas wygłupów w łóżku "poprawiła". to w rejonach barku, bo koślawo tą łapą trzyma :cool1::roll: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']ja nie zaprzeczam, bo ona serio może oszukiwać :diabloti: Ale wydaje mi się, że ona sobie coś zrobiła jak do auta wskakiwała. ;) a podczas wygłupów w łóżku "poprawiła". to w rejonach barku, bo koślawo tą łapą trzyma :cool1::roll:[/QUOTE] ogranicz jej ruch i zobaczysz czy samo przejdzie czy będzie potrzebna wizyta u weterynarza .... Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 zobaczymy co będzie. fejs mi tak muli, że się włączyć nie chce. :c tata do mnie z tekstem czy jutro na obiad jem królika :mdleje: Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi'] tata do mnie z tekstem czy jutro na obiad jem królika :mdleje:[/QUOTE] Którego zabiliście? :mad: Quote
Aleksa. Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Mnie ostatnio tak wrobili... Dla mnie mama zrobiła pieczonego kurczaka, a dla reszty królika, , bo wie że królika na samą myśl nie zjem. A że chcialam jeszcze więcej mięsa, to mama mi dołożyła.. jem, jem i mówie, że coś inaczej smakuje i nagle myśle i dre się na nich że tyle razy mówiłam- ja królika jeść nie będę! :mdleje: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Aleksandra95']Mnie ostatnio tak wrobili... Dla mnie mama zrobiła pieczonego kurczaka, a dla reszty królika, , bo wie że królika na samą myśl nie zjem. A że chcialam jeszcze więcej mięsa, to mama mi dołożyła.. jem, jem i mówie, że coś inaczej smakuje i nagle myśle i dre się na nich że tyle razy mówiłam- ja królika jeść nie będę! :mdleje:[/QUOTE] hahahaha też w furię bym wpadła :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 multi cytat mi nie działa ;] Może gdybym nie miała królików, to inaczej bym podeszła do tego. Ale tak to nie ma takiej opcji ;) królik kupny :D Ola, jak już tu jesteś -> chyba cię w lutym odwiedzę :D [SIZE=1]z tatą, ale to szczegół :P[/SIZE] Quote
Aleksa. Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']multi cytat mi nie działa ;] Może gdybym nie miała królików, to inaczej bym podeszła do tego. Ale tak to nie ma takiej opcji ;) królik kupny :D [B]Ola, jak już tu jesteś -> chyba cię w lutym odwiedzę :D [SIZE=1]z tatą, ale to szczegół :P[/SIZE][/[/B]QUOTE] Dajesz :diabloti: wtedy kiedy mam ferie ? :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 dokładniej to nie wiem jeszcze nic. Zależy, kiedy tata wróci i czy śniegiem nie nawali. Quote
*Magda* Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 A ja może bym i zjadła królika, ale mi nie smakuje :shake: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 powieszę się chyba dziś z tym netem i tymi zdjęciami :mdleje: wszystko uwalone z błota, ale obroża od Comy czysta! :D ( a jest biała :P ) Quote
Ty$ka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Czyli co... fot nie będzie? Wiedziałam, że kit nam wciskasz :diabloti: Quote
Recommended Posts