Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi'](tak, leń :diabloti:)[/QUOTE]

no :-D

Posted

wszystko dziś kuhwa się na mnie obraża, nawet internet i zdjęcia :/

Dzisiejszy spacer to chyba dla Misi był zbyt ciężki, bo skubana kuleje. :p
Albo znów mnie oszukuje :P

Posted

ja nie zaprzeczam, bo ona serio może oszukiwać :diabloti:
Ale wydaje mi się, że ona sobie coś zrobiła jak do auta wskakiwała. ;) a podczas wygłupów w łóżku "poprawiła".
to w rejonach barku, bo koślawo tą łapą trzyma :cool1::roll:

Posted

[quote name='Angi']ja nie zaprzeczam, bo ona serio może oszukiwać :diabloti:
Ale wydaje mi się, że ona sobie coś zrobiła jak do auta wskakiwała. ;) a podczas wygłupów w łóżku "poprawiła".
to w rejonach barku, bo koślawo tą łapą trzyma :cool1::roll:[/QUOTE]

ogranicz jej ruch i zobaczysz czy samo przejdzie czy będzie potrzebna wizyta u weterynarza ....

Posted

Mnie ostatnio tak wrobili... Dla mnie mama zrobiła pieczonego kurczaka, a dla reszty królika, , bo wie że królika na samą myśl nie zjem. A że chcialam jeszcze więcej mięsa, to mama mi dołożyła.. jem, jem i mówie, że coś inaczej smakuje i nagle myśle i dre się na nich że tyle razy mówiłam- ja królika jeść nie będę! :mdleje:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Mnie ostatnio tak wrobili... Dla mnie mama zrobiła pieczonego kurczaka, a dla reszty królika, , bo wie że królika na samą myśl nie zjem. A że chcialam jeszcze więcej mięsa, to mama mi dołożyła.. jem, jem i mówie, że coś inaczej smakuje i nagle myśle i dre się na nich że tyle razy mówiłam- ja królika jeść nie będę! :mdleje:[/QUOTE]

hahahaha też w furię bym wpadła :diabloti:

Posted

multi cytat mi nie działa ;]

Może gdybym nie miała królików, to inaczej bym podeszła do tego. Ale tak to nie ma takiej opcji ;)

królik kupny :D

Ola, jak już tu jesteś -> chyba cię w lutym odwiedzę :D [SIZE=1]z tatą, ale to szczegół :P[/SIZE]

Posted

[quote name='Angi']multi cytat mi nie działa ;]

Może gdybym nie miała królików, to inaczej bym podeszła do tego. Ale tak to nie ma takiej opcji ;)

królik kupny :D

[B]Ola, jak już tu jesteś -> chyba cię w lutym odwiedzę :D [SIZE=1]z tatą, ale to szczegół :P[/SIZE][/[/B]QUOTE]

Dajesz :diabloti: wtedy kiedy mam ferie ? :P