Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej :cool1: Alpine obfoć tym nowym obiektywem:razz:

Guest wolfheart
Posted

jak mój lapek jeszcze raz nawali to skończy na złomie:mad:

Posted

[quote name='Angi']w ogóle miałam durny sen.
Śniło mi się, że u nas miał być jakiś zamach.:splat::splat:
takie jakieś typki łazili po osiedlu i się darli, że za 10 minut zamach ma być :mdleje:

Obudziłam się wystraszona nie wiedząc co się dzieje :diabloti:[/QUOTE]

Ja ostatnio też mam jakieś głupie sny :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']moja też nie hehe :evil_lol:
nic się nie stanie, jak pójdę 7 :p tylko 9 dni chodzenia i ferie :evil_lol:[/QUOTE]

Serio mamy tak szybko ferie? :crazyeye:
Fak, gdzie ja żyję :lol:

Posted

[quote name='Angi']ja się boję swoich własnych snów :evil_lol:[/QUOTE]

Hehehe ja to się boje sprawdzać w senniku co oznaczają :evil_lol: kiedyś z dziewczynami puszczałyśmy sobie filmy o duchach i opętaniach i po tym nie mogłam zasnąć przez kilka dni :diabloti:

Posted

[COLOR=#6A97D3][FONT=Verdana][B][I]zamach – ujrzeć go we śnie lub przeżyć zapowiada ogrom zdenerwowania, po którym jednak nastąpi szczęście.
[/I][/B]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B][SIZE=1]ciekawe czym się będę denerowować, mhm... właściwie to mam podejrzenia. :lol:[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#6A97D3][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]

Guest wolfheart
Posted

po przebudzeniu pamiętałam swój sen,a za chwilę zapomniałam:evil_lol:

Posted

[quote name='Angi'][COLOR=#6A97D3][FONT=Verdana][B][I]zamach – ujrzeć go we śnie lub przeżyć zapowiada ogrom zdenerwowania, po którym jednak nastąpi szczęście.
[/I][/B]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B][SIZE=1]ciekawe czym się będę denerowować, mhm... właściwie to mam podejrzenia. :lol:[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Ja Ci wyjaśnię Twój sen ;)
Denerwowałaś się, że obiektyw nie dojdzie. Teraz już go masz i jest pełnia szczęścia :p

Posted

[quote name='magdabroy']Ja Ci wyjaśnię Twój sen ;)
Denerwowałaś się, że obiektyw nie dojdzie. Teraz już go masz i jest pełnia szczęścia :p[/QUOTE]
Super wyjaśnienie :evil_lol: :D

Posted

Te senniki to każdy inaczej pokazuje :diabloti: weszłam , żeby zobaczyć sen o białym kocie co mi się śnił ... w jednym zapowiada szczęście w drugim źródło smutku i utratę majątku :crazyeye:

Posted

paczę na zdjęcia i co widze...

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-iHO5Aq-VtL8/UsWPpgwWx5I/AAAAAAAAEyc/iGsBJmB_HMQ/s640/IMG_3676-SNOW.gif[/IMG]

nie wiem kompletnie jak :p :/