angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 też dostałam zapro, ale chyba nie skorzystam :lol: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']wróciłam od weta :grins: wszystko dobrze :loveu:[/QUOTE] A z Tobą dobrze? :diabloti: [quote name='dOgLoV']a ja wlasnie dostałam sms-a od siostry co robimy w sylwka bo jak co to u nich jest gdzie spać :diabloti:[/QUOTE] A wpier*ol chcesz? :mad: [quote name='dOgLoV']ale ja i tak chyba nie skorzystam ;)[/QUOTE] No ja myślę :mad: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 ze mną średnio :))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Angi']ze mną średnio :))))))))))))))))))))))))))))))))))0[/QUOTE] Jak średnio, to jeszcze nie tak źle :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 hehehehe , nie chce mi sie za bardzo nigdzie jechać .... Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 a ja będę polować z aparatem na fajerwerki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Do nas miał przyjechać kolega z bratem, ale napisał, że auto mu nawaliło i raczej z PL do Sylwestra nie wróci ;) I ja się cieszę, bo będę miała ciszę i spokój :diabloti: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='magdabroy']Do nas miał przyjechać kolega z bratem, ale napisał, że auto mu nawaliło i raczej z PL do Sylwestra nie wróci ;) I ja się cieszę, bo będę miała ciszę i spokój :diabloti:[/QUOTE] dokładnie , ja też sie z tego ciesze , chyba to starość :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ja to na pewno w domu zostaje w Sylwka z Sonia , która się strasznie boi fajerwerków :shake: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 no ja chyba właśnie też zostanę, bo nie wiem jak psy :P Misia znów będzie mordę darła :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie , ja też sie z tego ciesze , chyba to starość :diabloti:[/QUOTE] Chyba tak :roll: Koleżanka szła z mężem w środę na dyskotekę, bo z dziećmi została teściowa. I tak w pierwszym momencie sobie pomyślałam, że jakby miała z kim zostawić Theodora, to też bym poszła na dyskotekę ;) Ale po kilku minutach doszłam do wniosku, że wolałabym napić się piwka/winka i pójść spać niż balować pół nocy :oops: Quote
łamAga Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba tak :roll: Koleżanka szła z mężem w środę na dyskotekę, bo z dziećmi została teściowa. I tak w pierwszym momencie sobie pomyślałam, że jakby miała z kim zostawić Theodora, to też bym poszła na dyskotekę ;) Ale po kilku minutach doszłam do wniosku, że wolałabym napić się piwka/winka i pójść spać niż balować pół nocy :oops:[/QUOTE] mam dokładnie to samo !!!! ;) Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 a ja chcę obiektyw i tło :P Quote
rashelek Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 A ja w sylwka siedzę w domu i bardzo mi z tym dobrze :loveu: Zaopatrzymy się w jakieś piwo, mam w planach psom zrobić ciasteczka i włączymy sylwester z Polsatem :D Przyjaciółkę chłopak zmusił do pójścia na imprezę i próbuje mnie teraz wrobić, żebyśmy poszli z nimi, ale nie ma szans :lol: Angi, po co Ci obiektyw i tło, jak Ty zdjęć nie robisz? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='rashelek'] Angi, po co Ci obiektyw i tło, jak Ty zdjęć nie robisz? :evil_lol:[/QUOTE] Dobre :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 robię, ale nie wrzucam na dogo :diabloti: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 tak niewiele mi brakuje... :roll: Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='leónowa']Na fb też rzadko :evil_lol:[/QUOTE] nie muszę tam codziennie dodawać :D Quote
angineuuka Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 co to dziś kuhwa jest, dzień witania? :diabloti: Quote
Recommended Posts