Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']wróciłam od weta :grins: wszystko dobrze :loveu:[/QUOTE]

A z Tobą dobrze? :diabloti:

[quote name='dOgLoV']a ja wlasnie dostałam sms-a od siostry co robimy w sylwka bo jak co to u nich jest gdzie spać :diabloti:[/QUOTE]

A wpier*ol chcesz? :mad:

[quote name='dOgLoV']ale ja i tak chyba nie skorzystam ;)[/QUOTE]

No ja myślę :mad:

Posted

Do nas miał przyjechać kolega z bratem, ale napisał, że auto mu nawaliło i raczej z PL do Sylwestra nie wróci ;)
I ja się cieszę, bo będę miała ciszę i spokój :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Do nas miał przyjechać kolega z bratem, ale napisał, że auto mu nawaliło i raczej z PL do Sylwestra nie wróci ;)
I ja się cieszę, bo będę miała ciszę i spokój :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie , ja też sie z tego ciesze , chyba to starość :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie , ja też sie z tego ciesze , chyba to starość :diabloti:[/QUOTE]

Chyba tak :roll:
Koleżanka szła z mężem w środę na dyskotekę, bo z dziećmi została teściowa. I tak w pierwszym momencie sobie pomyślałam, że jakby miała z kim zostawić Theodora, to też bym poszła na dyskotekę ;) Ale po kilku minutach doszłam do wniosku, że wolałabym napić się piwka/winka i pójść spać niż balować pół nocy :oops:

Posted

[quote name='magdabroy']Chyba tak :roll:
Koleżanka szła z mężem w środę na dyskotekę, bo z dziećmi została teściowa. I tak w pierwszym momencie sobie pomyślałam, że jakby miała z kim zostawić Theodora, to też bym poszła na dyskotekę ;) Ale po kilku minutach doszłam do wniosku, że wolałabym napić się piwka/winka i pójść spać niż balować pół nocy :oops:[/QUOTE]

mam dokładnie to samo !!!! ;)

Posted

A ja w sylwka siedzę w domu i bardzo mi z tym dobrze :loveu: Zaopatrzymy się w jakieś piwo, mam w planach psom zrobić ciasteczka i włączymy sylwester z Polsatem :D Przyjaciółkę chłopak zmusił do pójścia na imprezę i próbuje mnie teraz wrobić, żebyśmy poszli z nimi, ale nie ma szans :lol:

Angi, po co Ci obiektyw i tło, jak Ty zdjęć nie robisz? :evil_lol: