Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']muszę aparat rozładować a coś mi nie idzie :p[/QUOTE]

pstrykaj zdjęcia , będziemy mieli co oglądac a Ty będziesz miała rozładowany aparat :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']mam tam nawet jakieś kilka fot, ale teraz pstrykać mi się nie chce :P
bawię się ustawieniami, ale jak na złość paskuda się nie rozładuje :/[/QUOTE]

a nie ma opcji nagrywania filmów ?

Posted

[quote name='Angi']bo mam katar :lol:[/QUOTE]

Do apteki i kup sobie maść Pulmex Baby ;) Smarujesz klatkę piersiową i plecy i katar znika :)
Przetestowałam to na Theosiu ;) Od tygodnia miał katar, taką wodę. Zakraplałam mu nos Nasivin Soft i gówno mu pomogło :angryy: 2 dni temu woda zmieniła się w "gluta" :mad: Smaruję go tą maścią i dziś poszedł już spać z czystym noskiem :)

Posted

[quote name='magdabroy']Do apteki i kup sobie maść Pulmex Baby ;) Smarujesz klatkę piersiową i plecy i katar znika :)
Przetestowałam to na Theosiu ;) Od tygodnia miał katar, taką wodę. Zakraplałam mu nos Nasivin Soft i gówno mu pomogło :angryy: 2 dni temu woda zmieniła się w "gluta" :mad: Smaruję go tą maścią i dziś poszedł już spać z czystym noskiem :)[/QUOTE]
no ja też mam wodę... kij wie skąd ten katar. Poszłam spać a rano już nos zatkany. Dziś poszło 5 paczek chusteczek :mdleje:

Co z tego, że do zlotu zacne 7 miesięcy! weź już wszystko planuj :loveu:

Posted

[quote name='Angi']bosze, czo to za okolice :evil_lol:[/QUOTE]

MOJE? :diabloti:
Tylko że ja nie jadę do Krakowa, a wujek z Krakowa nie przyjeżdża, a piesek ma tam szansę na adopcje więc.... kicha :roll: