Naklejka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Pixeloza']Nie przedszkole tylko[SIZE=3][I][B][U] GIMBAZA[/U][/B][/I][/SIZE] :lol:[/QUOTE] Czyli wszystko się zgadza. Przechodząc po korytarzach gimnazjalnych czuję się jakbym do przedszkola zeszła... Za moich czasów było tam inaczej :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Angi']chciałam napisać długiego posta, ale wiem że zostanie olany. :lol: więc się tylko przywitam :D[/QUOTE] A po co się rozpisywać? Co z tego że toś lubi czytać, a twoją wiadomość przeczyta z przyjemnością? Gdzie tam lepiej napisać tylko cześć :shake: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 chcę nauczyć psa hopsania na ręce, ale nie wiem jak się za to zabrać :lol: Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Pixeloza']A po co się rozpisywać? Co z tego że toś lubi czytać, a twoją wiadomość przeczyta z przyjemnością? Gdzie tam lepiej napisać tylko cześć :shake: :evil_lol:[/QUOTE] co z tego, że napisze a nie odpowiesz? :p Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 heh, prawdopodobnie któreś pojedzie ze mną do babci... Quote
Aleksa. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Angi']heh, prawdopodobnie któreś pojedzie ze mną do babci...[/QUOTE] Wszystkie bierz ! nie ma wyróżniania :diabloti: Quote
rashelek Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ja Ci odpowiem, tylko nie mam na co :evil_lol: Tam gdzieś jak przeglądałam to fotki były, fajne bardzo :D Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']Wszystkie bierz ! nie ma wyróżniania :diabloti:[/QUOTE] nie. Psy mi się pożerają o moje rzeczy, ja nawet nie mogę wziąć swojego plecaka bo coma chce mnie uszczypnąć :P A ja nie wiem jak się za to zabrać... Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Angi']nie. Psy mi się pożerają o moje rzeczy, ja nawet nie mogę wziąć swojego plecaka bo coma chce mnie uszczypnąć :P A ja nie wiem jak się za to zabrać...[/QUOTE] Ty ją uszczypnij:diabloti: Kiedyś Luna warknęła na mnie jak chciałam wyjąc spod szafy chrupka ,którego nie mogła dosięgnąć,pizgłam ją na glebę i teraz sama oddaje :p Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='magdabroy']Pisałaś do Evodish'a??[/QUOTE] nie. [quote name='marta.k9080']Ty ją uszczypnij:diabloti: Kiedyś Luna warknęła na mnie jak chciałam wyjąc spod szafy chrupka ,którego nie mogła dosięgnąć,pizgłam ją na glebę i teraz sama oddaje :p[/QUOTE] Miśka też kiedyś na mnie warknęła, ale już nie warczy :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) ................................... Edited November 5, 2013 by dOgLoV Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='dOgLoV']jak warczy to daj jej w pysk ;)[/QUOTE] dostała :P a dalej warczy :P Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) .......................... Edited November 5, 2013 by dOgLoV Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 przyszło mi też na myśl, żeby zacząć ją klatkować... Może ona potrzebuje takiego swojego miejsca tylko dla siebie... Chociaż nie wiem czy to wypali, bo Miśka potem będzie chciała :p Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 ja tam wolałam raz przycisnąć za gardziołko i po bólu:diabloti: trudno,do Luny dociera tylko bardzo konkretna reakcja:diabloti: Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 (edited) ............................................. Edited November 5, 2013 by dOgLoV Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Coma i tak się boi takich szybkich ruchów, nie chcę aby bardziej się bała bo zaraz na osiedlu wyjdzie że psa biję czy coś :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Angi']Coma i tak się boi takich szybkich ruchów, nie chcę aby bardziej się bała bo zaraz na osiedlu wyjdzie że psa biję czy coś :diabloti:[/QUOTE] to może,jak nie umie się zachować, niech siedzi całkiem sama za karę Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='marta.k9080']to może,jak nie umie się zachować, niech siedzi całkiem sama za karę[/QUOTE] mhm... Myślę poważnie o tej klatce... Za pchły ją kupie i chyba na łóżku sobie postawię :grins: Quote
Naklejka Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Jak Coma nie chce czegoś oddać, to wymień pilnowaną rzecz na coś lepszego :P Ewentualnie każ jej odejść od rzeczy, pochwal ją, daj smaczka i weź rzecz. Nie bij jej, to pogorszy sprawę, bo przestanie Ci ufać, tym bardziej jak ma słabą psychę. Quote
łamAga Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Naklejka']Jak Coma nie chce czegoś oddać, to wymień pilnowaną rzecz na coś lepszego :P Ewentualnie każ jej odejść od rzeczy, pochwal ją, daj smaczka i weź rzecz. Nie bij jej, to pogorszy sprawę, bo przestanie Ci ufać, tym bardziej jak ma słabą psychę.[/QUOTE] Tak , jeżeli to pies lękliwy to Aneta ma rację .... Quote
angineuuka Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 do Bolka napiszę :evil_lol: :grins: Quote
Recommended Posts