Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Witaminy to banał :) Hardcorowe są przemiany kataboliczne, anaboliczne, fotosynteza itp... :diabloti: Człowiek siedzi na lekcji i nie wie co jest grane :evil_lol:[/QUOTE]

ale to nie na TECHNICE :evil_lol:
chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, szykuje się sprawdzian z witamin, ale z biologii, jestem gotowa :diabloti:

22:50 - 23:40 - spacerek nocny.... jutro (jeśli nei będzie padać, bo wtedy pies posłuszeństwa odmawia :diabloti:) to wezmę aparat i pójdziemy na dłuuuugi spacerek :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']aktualnie zyje zyrafami i spamem. nie przeszkadzac. :diabloti:[/QUOTE]

No właśnie, Ty spamujesz Justynie i mi się ten cały spam pokazuje na tablicy xD nie dość, że przez Ciebie jestem żyrafą to teraz mam taki syf na facebooku.... XD

Posted

[quote name='Talucha']No właśnie, Ty spamujesz Justynie i mi się ten cały spam pokazuje na tablicy xD nie dość, że przez Ciebie jestem żyrafą to teraz mam taki syf na facebooku.... XD[/QUOTE]
taki ogolny spam :diabloti:

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-we-0rAp0foQ/UnUlkxRUMEI/AAAAAAAADcQ/j6yruWYm3M0/s512/IMG_1243.JPG[/url]
słodka :loveu:
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-dcvuZdgST9s/UnUlnYirHXI/AAAAAAAADcc/aPH9oxSKj0Q/s640/IMG_1330.JPG[/url]
właśnie kombinujemy z siostrą jak by tu ściągnąć jakiegoś kota do domu :P tylko trzeba jakoś przeskoczyć mamę, a to łatwe nie będzie :P

Posted

[quote name='Pixeloza']Tyle nauki, że mam mało czasu... ogólnie to wychodzę z Pixem na 30-90 min, no chyba że jutro mam zawalony dzień, to muszę szybko do książek wracać... Gdybym miała podwórko to bym go po tym spacerze jeszcze puściła żeby wyładował nadmiar energii a tak to kicha :roll:

Mi też :loveu:
Te psy są super, w schronisku jest jeden, ale najwyraźniej człowiek go do siebie zraził bo na widok obcych szczeka i chowa się do budy :shake:[/QUOTE]
Ja w gim prawie się nie uczyłam, jechałam na ściągach, oceny miałam takie, które mnie zadowalały, na pasek nigdy parcia nie miałam :evil_lol:
W LO też miałam mnóstwo czasu, teraz na studiach mam go trochę mniej bo jednak takie ręczne robienie czegoś zajmuje sporo czasu, ale wolę siedzieć i coś takiego robić niż kuć 100 str bioli na sprawdzian :evil_lol:
[quote name='Naklejka']Witaminy to banał :) Hardcorowe są przemiany kataboliczne, anaboliczne, fotosynteza itp... :diabloti: Człowiek siedzi na lekcji i nie wie co jest grane :evil_lol:[/QUOTE]
Eee tam, genetyka to jest hardcore :diabloti:
Tylko zadania z genetyki są łatwe, reszta też siedzisz i nie wiesz o co kaman :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']

Eee tam, genetyka to jest hardcore :diabloti:
Tylko zadania z genetyki są łatwe, reszta też siedzisz i nie wiesz o co kaman :evil_lol:[/QUOTE]

Teraz mam genetykę i jestem w niej zakochana :loveu: Sprawdzian z wiedzy ogólnej poszedł mi najlepiej ze wszystkich dotychczasowych sprawdzianów :evil_lol: A krzyżówki są łatwe, chociaż jak mi doszły teraz na geny sprzężone, to trochę się pomieszałam, bo mnie na lekcji nie było :eviltong: Ale ogarnęłam :D

A tych przemian nadal nie umiem, nawet w wakacje się tego uczyłam :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']A ja się cieszę, że mam to wszystko za sobą i nigdy nie wrócę do biologii, matmy, historii czy chemii :loveu::diabloti:[/QUOTE]
eee to jaki ty jesteś rocznik? :P