Pixeloza Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Naklejka']Witaminy to banał :) Hardcorowe są przemiany kataboliczne, anaboliczne, fotosynteza itp... :diabloti: Człowiek siedzi na lekcji i nie wie co jest grane :evil_lol:[/QUOTE] ale to nie na TECHNICE :evil_lol: chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, szykuje się sprawdzian z witamin, ale z biologii, jestem gotowa :diabloti: 22:50 - 23:40 - spacerek nocny.... jutro (jeśli nei będzie padać, bo wtedy pies posłuszeństwa odmawia :diabloti:) to wezmę aparat i pójdziemy na dłuuuugi spacerek :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 aktualnie zyje zyrafami i spamem. nie przeszkadzac. :diabloti: Quote
Talucha Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']aktualnie zyje zyrafami i spamem. nie przeszkadzac. :diabloti:[/QUOTE] No właśnie, Ty spamujesz Justynie i mi się ten cały spam pokazuje na tablicy xD nie dość, że przez Ciebie jestem żyrafą to teraz mam taki syf na facebooku.... XD Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Talucha']No właśnie, Ty spamujesz Justynie i mi się ten cały spam pokazuje na tablicy xD nie dość, że przez Ciebie jestem żyrafą to teraz mam taki syf na facebooku.... XD[/QUOTE] taki ogolny spam :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dalam ciala :diabloti: zamiast obrozy to moglam se dyski zamowic, i probowac wypierdki nakrecic :diabloti: a tak to dupa. Quote
Luzia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 bo dupa jesteś i tyle :grins: c z y t o o d p o w i e d n i e p o c i e s z e n i e ? :evilbat: Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Mogę Ci dać roztargane dyski, jak chcesz do nakręcania :grins: Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-we-0rAp0foQ/UnUlkxRUMEI/AAAAAAAADcQ/j6yruWYm3M0/s512/IMG_1243.JPG[/url] słodka :loveu: [url]https://lh6.googleusercontent.com/-dcvuZdgST9s/UnUlnYirHXI/AAAAAAAADcc/aPH9oxSKj0Q/s640/IMG_1330.JPG[/url] właśnie kombinujemy z siostrą jak by tu ściągnąć jakiegoś kota do domu :P tylko trzeba jakoś przeskoczyć mamę, a to łatwe nie będzie :P Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Pixeloza']Tyle nauki, że mam mało czasu... ogólnie to wychodzę z Pixem na 30-90 min, no chyba że jutro mam zawalony dzień, to muszę szybko do książek wracać... Gdybym miała podwórko to bym go po tym spacerze jeszcze puściła żeby wyładował nadmiar energii a tak to kicha :roll: Mi też :loveu: Te psy są super, w schronisku jest jeden, ale najwyraźniej człowiek go do siebie zraził bo na widok obcych szczeka i chowa się do budy :shake:[/QUOTE] Ja w gim prawie się nie uczyłam, jechałam na ściągach, oceny miałam takie, które mnie zadowalały, na pasek nigdy parcia nie miałam :evil_lol: W LO też miałam mnóstwo czasu, teraz na studiach mam go trochę mniej bo jednak takie ręczne robienie czegoś zajmuje sporo czasu, ale wolę siedzieć i coś takiego robić niż kuć 100 str bioli na sprawdzian :evil_lol: [quote name='Naklejka']Witaminy to banał :) Hardcorowe są przemiany kataboliczne, anaboliczne, fotosynteza itp... :diabloti: Człowiek siedzi na lekcji i nie wie co jest grane :evil_lol:[/QUOTE] Eee tam, genetyka to jest hardcore :diabloti: Tylko zadania z genetyki są łatwe, reszta też siedzisz i nie wiesz o co kaman :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='vege*'] Eee tam, genetyka to jest hardcore :diabloti: Tylko zadania z genetyki są łatwe, reszta też siedzisz i nie wiesz o co kaman :evil_lol:[/QUOTE] Teraz mam genetykę i jestem w niej zakochana :loveu: Sprawdzian z wiedzy ogólnej poszedł mi najlepiej ze wszystkich dotychczasowych sprawdzianów :evil_lol: A krzyżówki są łatwe, chociaż jak mi doszły teraz na geny sprzężone, to trochę się pomieszałam, bo mnie na lekcji nie było :eviltong: Ale ogarnęłam :D A tych przemian nadal nie umiem, nawet w wakacje się tego uczyłam :diabloti: Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 mam teraz na biologii medycznej genetykę od samych podstaw :P siedze i sie zastanawiam o czym ta baba gada :P Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 A ja się cieszę, że mam to wszystko za sobą i nigdy nie wrócę do biologii, matmy, historii czy chemii :loveu::diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Jej, ale wy gadacie, ale nawet kilka fotek widziałam :D Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='vege*']A ja się cieszę, że mam to wszystko za sobą i nigdy nie wrócę do biologii, matmy, historii czy chemii :loveu::diabloti:[/QUOTE] eee to jaki ty jesteś rocznik? :P Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Niufciak']eee to jaki ty jesteś rocznik? :P[/QUOTE] to je studencik :diabloti: Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']to je studencik :diabloti:[/QUOTE] no, ja je studencik od tego roku :diabloti: rocznik '94 ;) Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 a ja chcę śnieeg :( fajnie by było, jakby spadł na przyszły weekend :loveu: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 mam fotki, ale nie mam chęci to zmniejszyć :p Quote
vege* Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']mam fotki, ale nie mam chęci to zmniejszyć :p[/QUOTE] za te żyrafy masz wstawiać fotałki! :mad: Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 dla ciebie nie wstawię :grins: Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='vege*']za te żyrafy masz wstawiać fotałki! :mad:[/QUOTE] ja też chce :) Quote
Recommended Posts