*Magda* Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Angi']prowadziła, bo teraz go nie ma na antenie ;)[/QUOTE] To nawet nie wiedziałam :shake: Przed wakacjami jeszcze był ;) Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 gdzieś kiedyś pisała, że nie będzie. Quote
Luzia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Haha u nas w mieście mnóstwo jest takich co na jesieni zaczynają kraść drobne rzeczy, żeby spokojnie sobie przezimować w więzieniu i wrócić na wiosnę jak cieplutko się zrobi :lol: Quote
angineuuka Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 a co będą marzli :P Palce mnie bolą, za chciało mi się uczyć grać na gitarze :grins: Quote
Luzia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 gadaj po co do Ciebie dzwoniła a nie :P Quote
angineuuka Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 A tak na serio, to szukała kogoś do wizyty PA w Zabrzu ;) Quote
angineuuka Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Mam ochotę przejść sie na długi spacer z moimi burakami, ale nie mam kiedy :P w sobotę kąpie psy. :diabloti: Quote
Pixeloza Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Angi']a co będą marzli :P [B]Palce mnie bolą, za chciało mi się uczyć grać na gitarze [/B]:grins:[/QUOTE] Gitara to zuooo :diabloti: Co jak co, ale ja coś o tym wiem :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 dobrze jest. Pada, więc na spacer to się chyba z nimi nigdy nie wybiorę, nie mówiąc o kąpaniu :P Quote
Sonka95 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Sona też nie lubi spacerów w deszczu :evil_lol: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 a ja zaczęłam kaszleć, kuje mnie w klatce piersiowej i zaczyna mnie wszystko boleć. Czas zacząć łykać coś przeciw grypie :grins: Quote
Sonka95 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Mnie jak na razie tylko na katar zebrało :roll: do domu ze szkoły wróciłam cała mokra ... Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Angi']a ja zaczęłam kaszleć, kuje mnie w klatce piersiowej i zaczyna mnie wszystko boleć. Czas zacząć łykać coś przeciw grypie :grins:[/QUOTE] Zacznij pić tran ;) Quote
vege* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Angi']a ja zaczęłam kaszleć, kuje mnie w klatce piersiowej i zaczyna mnie wszystko boleć. Czas zacząć łykać coś przeciw grypie :grins:[/QUOTE] szkoła się zaczęła :diabloti: też zawsze chorowałam jak do szkoły chodziłam, ale to w podstawówce bo jej nie lubiłam :lol: Quote
angineuuka Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 i tak będę łazić do szkoły :lol: Miałam dziś iść do zoologicznego i na miasto, ale padało i nie poszłam :P Jutro pójdę chcąc nie chcąc bo wezmę parasol :grins: Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='Angi'] w sobotę kąpie psy. :diabloti:[/QUOTE] a ja wykąpię jak krople na kleszcze przestaną działać ,czyli pod koniec miesiąca:diabloti: mam szampon dla długowłosych psów ,Luna ma po nim ekstra miękką sierść:loveu: Quote
angineuuka Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Plany się zmieniły, dwójkę psów myję jutro a w sobotę Alpinę ;D Quote
angineuuka Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 przydałoby mi się jakieś wolne od psów. :P Quote
Naklejka Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 hahaham u mnie wolne to tylko z psami :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 a ja mam tą możliwość, ze mogę sobie wyjechać bez psa :evil_lol: Za tydzień może pojadę do babci :> A potem znowu w połowie października, ale wtedy to z psem :lol: Quote
Recommended Posts