Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

osobiście nie. Jednakże kojarzyłam chłopaka, rozmawiałam kiedyś z jego matką - spoko babka, hodowczyni sweterków.
Chłopak jest założycielem portalu legawce - podczytywałam. Jego dziewczyna też ma hodowle...
[URL]http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/zadzgal-23latka-nozem-w-centrum-krakowa_353194.html[/URL]

Posted

powinni ich skazywac na to samo co zrobili , to było by sprawiedliwe , tylko niestety jest to wbrew religi ( nie zabijaj ) szkoda tylko ze sprawcy tego przykazania nie przestrzegają ....

Posted

[quote name='dOgLoV']powinni ich skazywac na to samo co zrobili , to było by sprawiedliwe , tylko niestety jest to wbrew religi ( nie zabijaj ) szkoda tylko ze sprawcy tego przykazania nie przestrzegają ....[/QUOTE]
powinni. szkoda, że w Polsce nie ma już kar śmierci.

Posted

A co im po tym, że ich zabijemy? To nawet nie chodzi o religię, ale zabijając morderców sami się nimi stajemy.
Powinni mieć surowe karmy, cięzkie prace, żeby naprawdę żałowali tego co zrobili, a przecież w więzieniach są lepsze warunki niż ma część polskiego społeczęnstwa :shake: to prawie jak nagroda, a nie kara...

Posted

[quote name='dOgLoV']mój kolega też kiedys zabił kolege i też twierdzi ze tego nie pamięta :roll:[/QUOTE]
dziwnych masz kolegów :P
Tylko, ze ten typek był po %%%, więc niby nie pamięta co robił. Ale i tak z chęcią bym go osobiście zabiła..

Posted

[quote name='Naklejka']A co im po tym, że ich zabijemy? To nawet nie chodzi o religię, ale zabijając morderców sami się nimi stajemy.
Powinni mieć surowe karmy, cięzkie prace, żeby naprawdę żałowali tego co zrobili, a przecież w więzieniach są lepsze warunki niż ma część polskiego społeczęnstwa :shake: to prawie jak nagroda, a nie kara...[/QUOTE]
To tak samo jak ta z Sosnowca, lepsze warunki niż kurde ja mam. :shake:

Posted

[quote name='Naklejka']Przecież niektórzy specjalni popełniają lekkie przestępstwa, by trafić do więzienia, bo tam mają lepsze warunki... [B]TO JEST CHORE[/B][/QUOTE]
jak większość rzeczy na świecie..

Posted

[quote name='Naklejka']A co im po tym, że ich zabijemy? To nawet nie chodzi o religię, ale zabijając morderców sami się nimi stajemy.
Powinni mieć surowe karmy, cięzkie prace, żeby naprawdę żałowali tego co zrobili, a przecież w więzieniach są lepsze warunki niż ma część polskiego społeczęnstwa :shake: to prawie jak nagroda, a nie kara...[/QUOTE]

fakt :roll:

[quote name='Angi']dziwnych masz kolegów :P
Tylko, ze ten typek był po %%%, więc niby nie pamięta co robił. Ale i tak z chęcią bym go osobiście zabiła..[/QUOTE]

dopóki nie zabił był fajny , spokojny , pozniej zaczal zadawac sie ze skinhedami czy jak oni sie tam nazywaja i się zaczęło :roll: szkoda chłopaka , teraz to juz kryminalista , siedzial i za to i za kradzieże wlamania , nie mam juz z nim kontaktu , nie wiem nawet gdzie jest .... kiedys nawet mało co a przez niego miała bym niezły syf , przesłuchania , a kto wie czy nie widniała bym w kartotekach :roll:

[quote name='Angi']To tak samo jak ta z Sosnowca, lepsze warunki niż kurde ja mam. :shake:[/QUOTE]

dokładnie ....

Posted

[quote name='magdabroy']Widziałam to w TV i czytałam na onecie :roll: Dla mnie to nie jest wytłumaczenie, że nie pamięta, bo miał %. Powinien odpowiedzieć za to i już :mad:[/QUOTE]
na pewno odpowie, tym bardziej że jest to na monitoringu..