Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przez Miśkę to bym dziś na zawał w nocy zeszła. :shake:
Leżę, Miśka dziwnie oddycha, po chwili cisza.
Chwytam Miśkę za nos, dalej nic. Nie rusza się. Szturcham - nic. Wzięłam poduszkę na której leżała - spadła bezwładnie i dalej nic.
Dopiero jak się rozpłakałam, to się ocknęła i nie wiedziała o co chodzi. :roll: i ja też nie wiedziałam i nie wiem do teraz. Może miała taki twardy sen...?

Posted

mnie raz Pixel przestraszył :mad:
miał z 3 miesiące, siedział mi na kolanach i próbował ugryźć mnie w krtań, lekko go odepchnęłam, a ten obrażony postanowił ZESKOCZYĆ z fotela... boże pisk na cały dom, już myślałam że sobie łapę złamał :shake: ten popiszczał, popatrzył, położył się spać, a jak wstał to zaczął biegać po domu. Nie wiem czy byłam bardziej zła czy szczęśliwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']świnka morska? :evil_lol:

Jutro będę jakieś fotki, bo jak pogoda dopisze to idę z nimi na spacer. ;p[/QUOTE]

Nooo :diabloti: kilka razy mnie nieźle wystraszyła ,ale potem już wiedziałam , że trzeba odczekać aż się obudzi :evil_lol:

Foteczki :multi:

Posted

[quote name='magdabroy']Przez "ch" behawiorysta :evil_lol:[/QUOTE]

oooo takim to może być :diabloti:

[quote name='Angi']eż mogę zostać. :diabloti: [SIZE=1]Lenox to jego pierwszy pies i to jest najlepsze :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]

mnie rozwala z jaka on pewnościa siebie te filmiki przedstawia , myli ze jest nie wiem jakim wielkim znawcą psów a tak na prawde to wszystko czyta z neta :splat: