łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']ja ostatnio to 3 lata temu byłam :P[/QUOTE] a ja z dwa moze trzy :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 połowy rzeczy nie ma na tym zooplusie :/ Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 nie :P Musiałabym zjeździć zoologi. Po prostu poczekam sobie troszkę :D Quote
Naklejka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 W zoologach wszystkiego nie dostaniesz ;) Macie jakiś pomysł na obiad? Zostaję sama w domu i pomysłu brak, a chęci ogromne, jeszcze chcę ciasto zrobić :cool3: Quote
Naklejka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']zależy co lubisz :D :)[/QUOTE] Łatwiej napisać czego nie lubię-mięsa :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 nie wiesz co tracisz :D ja bez miesa zyc nie moge :P mowili ze mi sie to zmieni po studiowaniu technika weterynarii, a wcale nie.. ;p kroiłam widzialam jak kroia... i jakos... tylko chciałam isc jak najszybciej do domu.. cos zjesc :D Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Mięsa nienawidzę od dziecka, więc go nie jem. Nie brzydzę się mięsa, to nie o to chodzi, mi ono zwyczajnie nie smakuje. Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='dOgLoV']to fast foodów tez nie lubisz ? :cool3:[/QUOTE] Mam opory ;) raczej w maku i kfc nie jadam niczego innego poza frytkami :eviltong: Czasami zjadam coś z takiej chatki pychatki, ale jak ma być mięso ty tylko kurczak w czystej postaci, to jedyny rodzaj mięsa, który jestem w stanie zjeść od czasu do czasu ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 a co to są chatki pychatki ? :oops: ja w mc i kfc nie jadam nie lubie tam żarcia , Magda mnie namawiała na kfc i wreszcie zjadłam coś stamtąd w zeszłym tygodniu , miałam pisać Magdzie i zapomniałam :oops: to był kubełek skrzydełek , quwa niedosyc że miesa na tym zero to panierka tak ostra że żołądek wypala :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Taka miejscowa knajpa :P Ale dawno tam nie jadłam, ponoć się żarcie popsuło. Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Naklejka']Taka miejscowa knajpa :P Ale dawno tam nie jadłam, ponoć się żarcie popsuło.[/QUOTE] aaaaa ja myslalam ze to jakies danie z kfc :lol: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Idę do sklepu, po cukinię, zrobię placki :D jak nie będzie cukinii to zrobię pancakes. Jeszcze muszę kupić rzeczy na sernikobrownies :D Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Naklejka']Idę do sklepu, po cukinię, zrobię placki :D jak nie będzie cukinii to zrobię pancakes. Jeszcze muszę kupić rzeczy na sernikobrownies :D[/QUOTE] oszalałyście chyba z tą cukinią :roll: przeciez tego sie jeść nie da :shake: Quote
Naklejka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='dOgLoV']oszalałyście chyba z tą cukinią :roll: przeciez tego sie jeść nie da :shake:[/QUOTE] Też byłam tego zdania, dopóki nie zjadłam przecudownych placuszków, delikatnych, rozpływających się w ustach :loveu: Poza tym cukinia to zło :diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Naklejka']Też byłam tego zdania, dopóki nie zjadłam przecudownych placuszków, delikatnych, rozpływających się w ustach :loveu: Poza tym cukinia to zło :diabloti:[/QUOTE] ja lubię tylko plendze z cukini , wszystko inne to zuoooooooooooooo ! :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Mięso to zło. Fuj, obrzydlistwo :P A cukinia jest pyszna :loveu: Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Ja dzisiaj mam cukinię, a dokładnie to placki z niej ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Angi']Ja dzisiaj mam cukinię, a dokładnie to placki z niej ;)[/QUOTE] takie jak ziemniaczane tylko z cukini ?? Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 albo w ciescie naleśnikowym :> [URL]http://www.pitman.pl/pl/p/Szelki-IRON-DOG/383[/URL] :mdleje: :loveu: Quote
Talucha Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Chyba nie jadłyście zupy z cukinii, że tak mówicie :shake: NAJLEPSZA! Quote
łamAga Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 chyba przestane tu wchodzić dzisiaj bo sie porzygam , zupa z cukinii :roll: Quote
angineuuka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 nie jadłam ;D Ja ogólnie to za cukinią mało co jestem ;) Quote
Recommended Posts