Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiesz co tracisz :D ja bez miesa zyc nie moge :P mowili ze mi sie to zmieni po studiowaniu technika weterynarii, a wcale nie.. ;p kroiłam widzialam jak kroia... i jakos... tylko chciałam isc jak najszybciej do domu.. cos zjesc :D

Posted

[quote name='dOgLoV']to fast foodów tez nie lubisz ? :cool3:[/QUOTE]

Mam opory ;) raczej w maku i kfc nie jadam niczego innego poza frytkami :eviltong: Czasami zjadam coś z takiej chatki pychatki, ale jak ma być mięso ty tylko kurczak w czystej postaci, to jedyny rodzaj mięsa, który jestem w stanie zjeść od czasu do czasu ;)

Posted

a co to są chatki pychatki ? :oops: ja w mc i kfc nie jadam nie lubie tam żarcia , Magda mnie namawiała na kfc i wreszcie zjadłam coś stamtąd w zeszłym tygodniu , miałam pisać Magdzie i zapomniałam :oops: to był kubełek skrzydełek , quwa niedosyc że miesa na tym zero to panierka tak ostra że żołądek wypala :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Idę do sklepu, po cukinię, zrobię placki :D jak nie będzie cukinii to zrobię pancakes. Jeszcze muszę kupić rzeczy na sernikobrownies :D[/QUOTE]

oszalałyście chyba z tą cukinią :roll: przeciez tego sie jeść nie da :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']oszalałyście chyba z tą cukinią :roll: przeciez tego sie jeść nie da :shake:[/QUOTE]

Też byłam tego zdania, dopóki nie zjadłam przecudownych placuszków, delikatnych, rozpływających się w ustach :loveu: Poza tym cukinia to zło :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Też byłam tego zdania, dopóki nie zjadłam przecudownych placuszków, delikatnych, rozpływających się w ustach :loveu: Poza tym cukinia to zło :diabloti:[/QUOTE]

ja lubię tylko plendze z cukini , wszystko inne to zuoooooooooooooo ! :diabloti: