angineuuka Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 trochę znudziły. Ale i są za duże i mnie to wnerwia :P Quote
Pixeloza Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 pixel też ma za duże ale zostawiam, idealne na deszcz :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ja mam kilka za małych obróżek po Sonce jak byla szczeniakiem , ale jakoś nie che mi się ich sprzedawać ;) :diabloti: Quote
Pixeloza Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='Sonka95']Ja mam kilka za małych obróżek po Sonce jak byla szczeniakiem , ale jakoś nie che mi się ich sprzedawać ;) :diabloti:[/QUOTE] zostaw dla następnego psa :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 no bo są za duże i kropa :p Ale jakoś szkoda mi ich sprzedawać :> Quote
vege* Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']no bo są za duże i kropa :p Ale jakoś szkoda mi ich sprzedawać :>[/QUOTE] to zostaw dla następnego psa :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Znam to - mam szelki różowe (babskie więc!), za duże, których mojemu psu nie zakładam już. I z tego samego kompletu obróżkę (założona tylko 1x) i smycz, które po prostu nie używam i ze spokojem mogłabym sprzedać. Tego jednak nie robię, bo myślę, że może jednak się przydadzą, choć wiem, że głupoty w tym momencie gadam :P Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='vege*']to zostaw dla następnego psa :evil_lol:[/QUOTE] raczej nie będzie on dużym psem :p Ja te szelki cały czas na spacerach używam, ale mnie to już wqrwia. :P Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']raczej nie będzie on dużym psem :p [/QUOTE] to zrobisz z jednych dwie pary :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Ee, nie ma co, ładne ale podejrzewam, że moja kruszyna by w nich utonęła. :| Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 [quote name='dOgLoV']to zrobisz z jednych dwie pary :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Neronowi kup :P :> [quote name='Onomato-Peja']Ee, nie ma co, ładne ale podejrzewam, że moja kruszyna by w nich utonęła. :|[/QUOTE] ahah, aż takie wielkie to nie są :evil_lol: wcześniej chodził w nich Duffel od Ewy ;) Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']:evil_lol: Neronowi kup :P :> [/QUOTE] Neron nie moze chodzić w szelkach :eviltong: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']A dlaczemu?[/QUOTE] ma za duzo siły i by mnie w nich połamał :eviltong: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']ahahahahahahahahahahah[/QUOTE] sie nie smiej :eviltong: Quote
łamAga Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [quote name='Angi']nad Neronem jedynie :evil_lol:[/QUOTE] na de mna że go nie wychowałam :eviltong: musze sie do " lenoxa " na szkolenie zapisać :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Bolek ci pomoże! A ja mam pecha, a dokładniej moje psy :P Nie ma tych zabawek co mnie interesuję w zooplusie. Ale jest kong! :D Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 I co kupiłaś? Kong to jedyna zabawka, którą mój pies akceptuje. Aż tak go zaakceptował, że gdzieś zakopał i muszę kupić drugi :siara: Quote
Recommended Posts