Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja moge Ci obciac,psa ciacham,wczoraj TZta pierwszy raz obciachalam i powiedzial,ze lepiej niz u fryzjera:evil_lol:zobaczymy nastepnym razem czy bedzie chcial:evil_lol:
no moze faktycznie urlop Ci potrzebny:evil_lol:

Posted

Zauważyłam że większość nas się boi:diabloti: Jesteśmy aż tak niebezpieczne?:evil_lol:
Nie wie co ją omija:D Jak tak chce ten regulamin poczytać to jej już znajdę gdzieś na wątku niech stracę:eviltong:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Dzień doberek:diabloti:
Przylazłam tu zabaczyć futra potencjalnie nowego spółkowicza;)
Cudeńka:loveu:[/QUOTE]
doberek, doberek :grins:
[quote name='natija']Angi cosik wystraszona i boi przystapic sie do spolki:evil_lol:[/QUOTE]
a no, bo jest tam coś o zdjęciach :evil_lol:
[quote name='(:Buńka:)']Zauważyłam że większość nas się boi:diabloti: Jesteśmy aż tak niebezpieczne?:evil_lol:
Nie wie co ją omija:D Jak tak chce ten regulamin poczytać to jej już znajdę gdzieś na wątku niech stracę:eviltong:[/QUOTE]

[quote name='natija']ja szukalam,ale sie nie znalazlam;)wierze w Ciebie;)[/QUOTE]
:)

Przyszły nam nowe identyfikatory dla kundliszonów. A ja chcę tatuuuaż... :P

Posted

[quote name='Angi']
Przyszły nam nowe identyfikatory dla kundliszonów. A ja chcę tatuuuaż... :P[/QUOTE]
O jakie? Te od Edeil? Jak tak to pochwal się bo jestem ciekawa tych ID :)

Posted

[quote name='vege*']O jakie? Te od Edeil? Jak tak to pochwal się bo jestem ciekawa tych ID :)[/QUOTE]Miałam ich identyfikatory, ale neistety długo nie pożyły mimo, że moje psy biegają bez obroży na polach, a tak to chodzą na smyczy po mieście i nie wiem jakim cudem mogły się połamać, widać, że trwałe nie są

Posted

[quote name='Izabela124.']Miałam ich identyfikatory, ale neistety długo nie pożyły mimo, że moje psy biegają bez obroży na polach, a tak to chodzą na smyczy po mieście i nie wiem jakim cudem mogły się połamać, widać, że trwałe nie są[/QUOTE]
No to szkoda :( a to jedyna firma, która powiedziała, że by mi zrobili ID w kształcie głowy NF :( Myślałam, że może u nas wytrzyma skoro Nuka jest spokojna i po żadnych krzakach czy gdzieś nie łazi, no ale jak tak to trudno, wezmę coś innego ze stali jak zawsze :)

Posted

[quote name='vege*']No to szkoda :( a to jedyna firma, która powiedziała, że by mi zrobili ID w kształcie głowy NF :( Myślałam, że może u nas wytrzyma skoro Nuka jest spokojna i po żadnych krzakach czy gdzieś nie łazi, no ale jak tak to trudno, wezmę coś innego ze stali jak zawsze :)[/QUOTE]Ja wzięłam ten najtańszy, może inne są trwalsze :)

Posted

[quote name='natija']ja moge Ci obciac,psa ciacham,wczoraj TZta pierwszy raz obciachalam i powiedzial,ze lepiej niz u fryzjera:evil_lol:zobaczymy nastepnym razem czy bedzie chcial:evil_lol:
no moze faktycznie urlop Ci potrzebny:evil_lol:[/QUOTE]

Ja mojego TŻ ciacham już 12 lat i żyje, a nawet wygląda jak człowiek ;)

[quote name='Angi'] A ja chcę tatuuuaż... :P[/QUOTE]

No to rób ;)

Posted

Tak, od Edeil. Mi taki najtańszy wystarczy, jak zgubi to szkoda nie będzie. Mamy już rok czasu taki tani identyfikator i się nic z nim nie dzieje. Ale musiałam w końcu Alpinie zamówić. To i Misi także nowy zamówiłam ;)
Vege - napisz do nich, oni też ci powinni zrobić identyfikator w ksztalcie niufa, ale kosztuje z 30 jak dobrze pamiętam ;)
[URL]https://www.facebook.com/k9gadgets?fref=ts[/URL]

Posted

[quote name='Angi']Tak, od Edeil. Mi taki najtańszy wystarczy, jak zgubi to szkoda nie będzie. Mamy już rok czasu taki tani identyfikator i się nic z nim nie dzieje. Ale musiałam w końcu Alpinie zamówić. To i Misi także nowy zamówiłam ;)
Vege - napisz do nich, oni też ci powinni zrobić identyfikator w ksztalcie niufa, ale kosztuje z 30 jak dobrze pamiętam ;)
[URL]https://www.facebook.com/k9gadgets?fref=ts[/URL][/QUOTE]
Za 30 zł to ja podziękuję :lol: Spróbuję z tym Edeil jak jakaś kasa wpadnie, zamówię na próbę dwa, jeden z laminatu, drugi z plexi, zobaczymy ;)