natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 kto pierwszy ten lepszy:diabloti: po co sie pakowac,zastan z nami;) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 wy mi włosów nie obetniecie :p a tak wgl to dogo mi się powoli przejada, przyda mi się urlop od dogo 8) Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ja moge Ci obciac,psa ciacham,wczoraj TZta pierwszy raz obciachalam i powiedzial,ze lepiej niz u fryzjera:evil_lol:zobaczymy nastepnym razem czy bedzie chcial:evil_lol: no moze faktycznie urlop Ci potrzebny:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 psy także ciacham, czasem tatę. :diabloti: Dzisiaj jedziemy całą rodziną do babci, więc może wezmę aparat :D coby przed wyjazdem dodać jakieś foty. ;) Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 koniecznie wez aparat i nie zapomnij fot porobic:diabloti: Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 (edited) Dzień doberek:diabloti: Przylazłam tu zabaczyć futra potencjalnie nowego spółkowicza;) Cudeńka:loveu: Edited July 31, 2013 by (:Buńka:) Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Angi cosik wystraszona i boi przystapic sie do spolki:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Zauważyłam że większość nas się boi:diabloti: Jesteśmy aż tak niebezpieczne?:evil_lol: Nie wie co ją omija:D Jak tak chce ten regulamin poczytać to jej już znajdę gdzieś na wątku niech stracę:eviltong: Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ja szukalam,ale sie nie znalazlam;)wierze w Ciebie;) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Dzień doberek:diabloti: Przylazłam tu zabaczyć futra potencjalnie nowego spółkowicza;) Cudeńka:loveu:[/QUOTE] doberek, doberek :grins: [quote name='natija']Angi cosik wystraszona i boi przystapic sie do spolki:evil_lol:[/QUOTE] a no, bo jest tam coś o zdjęciach :evil_lol: [quote name='(:Buńka:)']Zauważyłam że większość nas się boi:diabloti: Jesteśmy aż tak niebezpieczne?:evil_lol: Nie wie co ją omija:D Jak tak chce ten regulamin poczytać to jej już znajdę gdzieś na wątku niech stracę:eviltong:[/QUOTE] [quote name='natija']ja szukalam,ale sie nie znalazlam;)wierze w Ciebie;)[/QUOTE] :) Przyszły nam nowe identyfikatory dla kundliszonów. A ja chcę tatuuuaż... :P Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ja tez chce tatuaz,ale jakos sie boje:roll:jak sie zdecyduje to napewno bedzie nawiazywal do psiakow:loveu: Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Angi'] Przyszły nam nowe identyfikatory dla kundliszonów. A ja chcę tatuuuaż... :P[/QUOTE] O jakie? Te od Edeil? Jak tak to pochwal się bo jestem ciekawa tych ID :) Quote
Izabela124. Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']O jakie? Te od Edeil? Jak tak to pochwal się bo jestem ciekawa tych ID :)[/QUOTE]Miałam ich identyfikatory, ale neistety długo nie pożyły mimo, że moje psy biegają bez obroży na polach, a tak to chodzą na smyczy po mieście i nie wiem jakim cudem mogły się połamać, widać, że trwałe nie są Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Izabela124.']Miałam ich identyfikatory, ale neistety długo nie pożyły mimo, że moje psy biegają bez obroży na polach, a tak to chodzą na smyczy po mieście i nie wiem jakim cudem mogły się połamać, widać, że trwałe nie są[/QUOTE] No to szkoda :( a to jedyna firma, która powiedziała, że by mi zrobili ID w kształcie głowy NF :( Myślałam, że może u nas wytrzyma skoro Nuka jest spokojna i po żadnych krzakach czy gdzieś nie łazi, no ale jak tak to trudno, wezmę coś innego ze stali jak zawsze :) Quote
Izabela124. Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']No to szkoda :( a to jedyna firma, która powiedziała, że by mi zrobili ID w kształcie głowy NF :( Myślałam, że może u nas wytrzyma skoro Nuka jest spokojna i po żadnych krzakach czy gdzieś nie łazi, no ale jak tak to trudno, wezmę coś innego ze stali jak zawsze :)[/QUOTE]Ja wzięłam ten najtańszy, może inne są trwalsze :) Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Oni chyba wszystkie mają w tej samej cenie czyli 5,5 zł ;) Quote
*Magda* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='natija']ja moge Ci obciac,psa ciacham,wczoraj TZta pierwszy raz obciachalam i powiedzial,ze lepiej niz u fryzjera:evil_lol:zobaczymy nastepnym razem czy bedzie chcial:evil_lol: no moze faktycznie urlop Ci potrzebny:evil_lol:[/QUOTE] Ja mojego TŻ ciacham już 12 lat i żyje, a nawet wygląda jak człowiek ;) [quote name='Angi'] A ja chcę tatuuuaż... :P[/QUOTE] No to rób ;) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Tak, od Edeil. Mi taki najtańszy wystarczy, jak zgubi to szkoda nie będzie. Mamy już rok czasu taki tani identyfikator i się nic z nim nie dzieje. Ale musiałam w końcu Alpinie zamówić. To i Misi także nowy zamówiłam ;) Vege - napisz do nich, oni też ci powinni zrobić identyfikator w ksztalcie niufa, ale kosztuje z 30 jak dobrze pamiętam ;) [URL]https://www.facebook.com/k9gadgets?fref=ts[/URL] Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Angi']Tak, od Edeil. Mi taki najtańszy wystarczy, jak zgubi to szkoda nie będzie. Mamy już rok czasu taki tani identyfikator i się nic z nim nie dzieje. Ale musiałam w końcu Alpinie zamówić. To i Misi także nowy zamówiłam ;) Vege - napisz do nich, oni też ci powinni zrobić identyfikator w ksztalcie niufa, ale kosztuje z 30 jak dobrze pamiętam ;) [URL]https://www.facebook.com/k9gadgets?fref=ts[/URL][/QUOTE] Za 30 zł to ja podziękuję :lol: Spróbuję z tym Edeil jak jakaś kasa wpadnie, zamówię na próbę dwa, jeden z laminatu, drugi z plexi, zobaczymy ;) Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']Oni chyba wszystkie mają w tej samej cenie czyli 5,5 zł ;)[/QUOTE] te trwalsze są droższe ;) Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Dobra zastanowię się co chcę i zobaczę czy zamówię :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='vege*']Dobra zastanowię się co chcę i zobaczę czy zamówię :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 No nie śmiej się, ja jestem człowiek wiecznie niezdecydowany :evil_lol: Quote
Recommended Posts