łamAga Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']u mnie tez koty włażą do szafek, u nich to norma :P[/QUOTE] to niech po sobie pozniej układają ! :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Wiecie, że pieski Jorki na początku, gdy dopiero zostaną zakupione są przydatne w nocy iostrzegają przed złodziejami? . . . . . ponieważ Nowy Jork nigdy nie śpi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 obojętne mi czy będzie banan, czy też nie :diabloti: Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 ja się boję jechać do fryzjera, bo mają Yorka :evil_lol: Pytanie to Pixel jego zagryzie czy on Pixela ? :lol: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 A moje koleżanka tez ma yorka, i łazimy razem na spacery :P Quote
FridaOzzy Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 A ja znam osóbkę, która ma yorka, i tak boi się fryzjera, że podczas obcinania jest usypiany. :roll: Jak fryzjer może na to pozwolić? uważam, że jest to duże ryzyko. :shake: Już chyba lepiej tabletki uspokajające. [B]Pixeloza [/B]idź z Mikserem, idź, nie mogę doczekać się efektu. :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Normalnie, są takie przypadki ze pies się tak boi fryzjera. Najprawdopodobniej wina leży po stronie własiciela, albo trafili na fryzjera-debila. Jednak ja bym za każdym razem go nie usypiała, tylko próbowała go przyzwyczaić. Albo strzyc go samemu, powolutku... Niespodziewani goście u nas w domu nigdy nie będą spoko... Musiałam pozamykać psy, bo dziecko się bało :/ Quote
Pixeloza Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']A moje koleżanka tez ma yorka, i łazimy razem na spacery :P[/QUOTE] A moja sąsiadka ma shih-tzu (SAMIEC!) a Pixel się do niego dobiera :evil_lol: Nie mogę głupola oduczyć :mad: Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ja tam wole moje suki sama golic,zreszta wychodzi mi z roznym efektem:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 też wolę sama ogarniać swoje psy :P Ostatnio w psiego fryzjera byliśmy w lutym, aby ogarnął Alpinowskie kołtuny :p Quote
Pixeloza Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']masz psa pedała :evil_lol:[/QUOTE] reaczej pedofila :evil_lol: Chaczi ma z 4 miesiące :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 nie dość, że pies pedał to jeszcze pedofil :P Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']bosz jakie tematy :splat:[/QUOTE] Odezwała się, ta co przed chwilą mnie wyzwała od pedofila :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 W niedziele i poniedziałek podobno mają być takie upały, że lepiej z domu nie wychodzić :P Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Odezwała się, ta co przed chwilą mnie wyzwała od pedofila :eviltong:[/QUOTE] Ja ?? :errrr: ależ gdzież bym śmiała :diabloti: Quote
Pixeloza Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']W niedziele i poniedziałek podobno mają być takie upały, że lepiej z domu nie wychodzić :P[/QUOTE] w poniedziałek ja mam burzę :evil_lol: Quote
Recommended Posts