Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']to wyjdz z lodówki :eviltong:[/QUOTE] a ja mam lodówkę w pokoju :grins: :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Pixeloza']a ja mam lodówkę w pokoju :grins: :evil_lol:[/QUOTE] na arktyce mieszkasz ?? :diabloti: Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']na arktyce mieszkasz ?? :diabloti:[/QUOTE] tak, właśnie mija mnie stado pingwinów :evil_lol: remont kuchni :roll: Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']zimno, bo się opaliłam :loveu:[/QUOTE] moja kuzynka siedziała cały dzień na słońcu a potem przy ognisku... siedziała najbliżej, bluzka, 3 bluzy, 2 koce, a potem ją w śpiwór zapakowali xd Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Pixeloza']tak, właśnie mija mnie stado pingwinów :evil_lol: remont kuchni :roll:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to głód w nocy Ci nie grozi :diabloti: [quote name='Angi']zimno, bo się opaliłam :loveu:[/QUOTE] ja nie lubie się opalać ale opalona być lubie :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 siedziałam w basenie gdzieś od 15 do 18. nie da się nie opalić :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']siedziałam w basenie gdzieś od 15 do 18. nie da się nie opalić :evil_lol:[/QUOTE] taka to ma dobrze :roll: Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to głód w nocy Ci nie grozi :diabloti:[/QUOTE] Pragnienie też nie :evil_lol: Ostatnio potajemnie gadam z koleżanką przez facebooka w komórce i czasem o 3 zachciewa mi sie pić :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 mi się o 4 nad ranem pić zachciało, a nie miałam wody koło siebie. To jest okrutne. :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Pixeloza']Pragnienie też nie :evil_lol: Ostatnio potajemnie gadam z koleżanką przez facebooka w komórce i czasem o 3 zachciewa mi sie pić :diabloti:[/QUOTE] matko kiedy to było jak ja siedziałam w nocy przed kompem :roll::diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ja to śpie z małą butelką wody , bo często budze się w nocy i chce mi się pić :p Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']Aga, ona pisze z KOMÓRKI.[/QUOTE] o siedzenie w nocy w ogóle mi chodziło :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='dOgLoV']o siedzenie w nocy w ogóle mi chodziło :eviltong:[/QUOTE] ej, wgl jak ty pracujesz? < o ile pracujesz :evil_lol: > Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']ej, wgl jak ty pracujesz? < o ile pracujesz :evil_lol: >[/QUOTE] cofam... to było głupie :evil_lol: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Jak można się w nocy obudzić, żeby się napić? Ja jak zasnę to kamiennym snem, nic mnie nie ruszy:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='vege*']Jak można się w nocy obudzić, żeby się napić? Ja jak zasnę to kamiennym snem, nic mnie nie ruszy:evil_lol:[/QUOTE] Mój brat musi mieć picie przy łóżku, bo pije kilka razy w nocy :roll: Jak jeszcze mieszkaliśmy z rodzicami, to mama zawsze przed pójściem spać, parzyła dzbanek herbaty, żeby mój brat miał co pić :evil_lol: Quote
vege* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ja nawet na siku nie wstaję w nocy a co tu mówić o piciu :evil_lol: Moja siostra zawsze pije w nocy, ja piję tylko wtedy jak mnie kaszel złapie w nocy. Quote
Pixeloza Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='vege*'][B]Ja nawet na siku nie wstaję w nocy [/B]a co tu mówić o piciu :evil_lol: Moja siostra zawsze pije w nocy, ja piję tylko wtedy jak mnie kaszel złapie w nocy.[/QUOTE] nie chciałabym spać z tobą w jednym łóżku :lol: Quote
*Magda* Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Pixeloza']nie chciałabym spać z tobą w jednym łóżku :lol:[/QUOTE] Może śpi w pampersie :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='Angi']ej, wgl jak ty pracujesz? < o ile pracujesz :evil_lol: >[/QUOTE] teraz mam urlop :eviltong: Ja w nocy jak sie obudze i mi sie sikac chce to nie wstaje bo mi sie nie chce a co dopiero zeby sie napić :eviltong: Quote
Recommended Posts