Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']zimno, bo się opaliłam :loveu:[/QUOTE]

moja kuzynka siedziała cały dzień na słońcu a potem przy ognisku... siedziała najbliżej, bluzka, 3 bluzy, 2 koce, a potem ją w śpiwór zapakowali xd

Posted

[quote name='Pixeloza']tak, właśnie mija mnie stado pingwinów :evil_lol:

remont kuchni :roll:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

to głód w nocy Ci nie grozi :diabloti:

[quote name='Angi']zimno, bo się opaliłam :loveu:[/QUOTE]

ja nie lubie się opalać ale opalona być lubie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

to głód w nocy Ci nie grozi :diabloti:[/QUOTE]

Pragnienie też nie :evil_lol:
Ostatnio potajemnie gadam z koleżanką przez facebooka w komórce i czasem o 3 zachciewa mi sie pić :diabloti:

Posted

[quote name='Pixeloza']Pragnienie też nie :evil_lol:
Ostatnio potajemnie gadam z koleżanką przez facebooka w komórce i czasem o 3 zachciewa mi sie pić :diabloti:[/QUOTE]

matko kiedy to było jak ja siedziałam w nocy przed kompem :roll::diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Jak można się w nocy obudzić, żeby się napić? Ja jak zasnę to kamiennym snem, nic mnie nie ruszy:evil_lol:[/QUOTE]

Mój brat musi mieć picie przy łóżku, bo pije kilka razy w nocy :roll: Jak jeszcze mieszkaliśmy z rodzicami, to mama zawsze przed pójściem spać, parzyła dzbanek herbaty, żeby mój brat miał co pić :evil_lol:

Posted

Ja nawet na siku nie wstaję w nocy a co tu mówić o piciu :evil_lol: Moja siostra zawsze pije w nocy, ja piję tylko wtedy jak mnie kaszel złapie w nocy.

Posted

[quote name='vege*'][B]Ja nawet na siku nie wstaję w nocy [/B]a co tu mówić o piciu :evil_lol: Moja siostra zawsze pije w nocy, ja piję tylko wtedy jak mnie kaszel złapie w nocy.[/QUOTE]
nie chciałabym spać z tobą w jednym łóżku :lol:

Posted

[quote name='Angi']ej, wgl jak ty pracujesz? < o ile pracujesz :evil_lol: >[/QUOTE]

teraz mam urlop :eviltong:

Ja w nocy jak sie obudze i mi sie sikac chce to nie wstaje bo mi sie nie chce a co dopiero zeby sie napić :eviltong: