Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']Jak mi się uda. Ale będę pamiętać ;)
A kto to Igorek?[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

Jak sie nie uda to trudno ;)

Igorek to chrześniak Sebastiana , napaleniec na sport , moja siostra mu załatwiła autograf Jaszki ( gra w ręczną ) i zgubiła :roll: a dał nawet swoje własne zdjęcie :mad: mówiła ze poszuka , oby znalazla Igorek by sie ucieszył :loveu:

Posted

[quote name='Angi']Postaram się ;)

Wiadomo, że twoja siostra :evil_lol: u was to rodzinne jak widzę :evil_lol;[/QUOTE]

nie no siostra jest asportowa ale pracuje z kuzynką Jaszki więc jej załatwiła :eviltong:

To własnie Igorek mnie nauczył grać w dragon city :eviltong: i najbardziej podnieca sie smokiem messi to mu pokaze jak sie go stworzyć :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Mi się gusta od tego czasu co do zainteresowań nie zmieniły od tego czasu :P[/QUOTE]

omg, widać ze za dużo pisałam markerem :evil_lol:
Oglądajcie mecz, bo jak nie to wpierdziel. :evil_lol: dziś już raczej nie wejdę, więc miłego dnia. Macie tutaj filmik, pośmiejcie się : [URL]http://www.youtube.com/watch?v=atX1ggyEV5E&feature=youtu.be[/URL] :P

Posted

Moja mama oglądała mecz.. aż przełączyła w pewnej chwili na Harrego Pottera, bo się zdenerwowała :evil_lol:
ale później znowu przełączyła na mecz :roll: