Naklejka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Młoda, do parku w poniedziałek? Albo na hałdy jak upału nie będzie? Dawno tam z Jetsanem nie byłam, a można iść nad wodę. Tylko weź zapas wody dla siebie i psa, ja jeszcze wzięłabym żarcie dla siebie, bo by nam to łażenie trochę zajęło :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='Angi']U mnie na osiedlu nastała moda na szczeniory. Łażą sobie takie pijoczki z pieskami, bez smyczy oczywiście :> I wiadomo, inne psy <np. moje > to są te złe psy :loveu: A teraz idę założyć [B]glany i mykam do lasu [/B]:>[/QUOTE] Komu poszłaś wpie*dol spuścić :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 [quote name='Naklejka']Młoda, do parku w poniedziałek? Albo na hałdy jak upału nie będzie? Dawno tam z Jetsanem nie byłam, a można iść nad wodę. Tylko weź zapas wody dla siebie i psa, ja jeszcze wzięłabym żarcie dla siebie, bo by nam to łażenie trochę zajęło :eviltong:[/QUOTE] ta, pogoda na pewni dopisze :loveu: heeeejc :) Quote
łamAga Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Angi']ta, pogoda na pewni dopisze :loveu: heeeejc :)[/QUOTE] język Ci sie coś plącze , chyba opijane zakonczenie roku szkolnego miałaś :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 nie wyspałam się, bo nie umiałam zasnąć. A stopy mi zaraz z tych koturn odlecą, od 8 do 14 w nich łaziłam... Nie dla mnie :mdleje: xD Quote
łamAga Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='Angi']nie wyspałam się, bo nie umiałam zasnąć. A stopy mi zaraz z tych koturn odlecą, od 8 do 14 w nich łaziłam... Nie dla mnie :mdleje: xD[/QUOTE] stresowałaś sie zakonczeniem roku :diabloti: no dla mnie chodzenie na korkach to też hardcor :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Kurde, jak ostatnio je nosiłam to były wygodne, a teraz to masakra :mdleje: I jeszcze kolano mi siadało :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ej, dzisiaj jest ładnie! Koturny i chore kolano? Mądre... :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Naklejka']Ej, dzisiaj jest ładnie! [B]Koturny i chore kolano? Mądre[/B]... :eviltong:[/QUOTE] oj tam :loveu: Quote
Sonka95 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ja się niby nie stresowałam , ale też nie mogłam zasnąć przed zakonczeniem roku :-o Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Nie czuję tego, że są wakacje.. Ja chcę +30, basen wystawiony i smażing :loveu: Quote
Sonka95 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ja też jeszcze nie czuje ... poczuje dopiero jak wyjade na wieś i będzie smnażing nad jeziorkiem :) Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 ja po 5 lipca jadę do babci, wtedy pewnie będzie +30.. A basenu tam niet, jedynie stara wanna dla psa xD a po 15 będzie basen i pływanko z Miśką :loveu: :> mam nadzieję, że Alpina go nie zniszczy bo ją normalnie ubiję.. :P Quote
Sonka95 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 5 lipca to niedługo ... ja musze czekać do połowy lipca ;) Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 tyle czekanie na tego 5 lipca, a to już niedługo :loveu: Wciąż nie wierzę :> A w głowie siedzi mi ta piosenka [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE[/URL] :D Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']tyle czekanie na tego 5 lipca, a to już niedługo :loveu: Wciąż nie wierzę :> A w głowie siedzi mi ta piosenka [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE[/URL] :D[/QUOTE] :diabloti: a co u babci jest tak fajnie ? :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 nie, u babci jest nudno, ale wypadalo by jechać :P w poniedziałek podobno idę z Nalepką i kundlami na spacer :diabloti: i możliwe, że Nalepka będzie pierwszą osobą z dogo ( i jedyną :P ) która mnie zobaczy w oksach :diabloti: Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']nie, u babci jest nudno, ale wypadalo by jechać :P w poniedziałek podobno idę z Nalepką i kundlami na spacer :diabloti: i możliwe, że Nalepka będzie pierwszą osobą z dogo ( i jedyną :P ) która mnie zobaczy w oksach :diabloti:[/QUOTE] myslalam ze fajnie bo tak napisałaś jak bys sie doczekać nie mogła :eviltong: ooo wreszcie będziesz widzieć ?? :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Wezmę do babci tableta, piłkę, psa i może nie umrę z nudów :diabloti: Pewnie, teraz też widzę :loveu: Nie to co ty :* Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Jak nie będę miała co robić, to też może pojadę do babci, odpocznę od internetu :lol: Wezmę Arniego, pojedziemy sobie pociągiem, PKSem, będzie fajnie. Szkoda, że nie mam z kim jechać, bo by było ciekawiej... Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 a gdzie mieszka twoja babcia? :P Alpina jest durna, ostatnio lata za wodą jak durna a dziś się jej bała :loveu: Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 W Głuchołazach :loveu: W takim domku na zadupiu, za płotem mamy pola, może pół kilometra dalej rzekę, wały i super miejsce do plażingu :D No i są jeszcze góry na dłuższe wycieczki :D Samemu tam można się zanudzić na śmierć, ale z kimś można fajnie wypocząć i połazić po górach, kąpać się w rzece :P Quote
Recommended Posts