Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda, do parku w poniedziałek? Albo na hałdy jak upału nie będzie? Dawno tam z Jetsanem nie byłam, a można iść nad wodę. Tylko weź zapas wody dla siebie i psa, ja jeszcze wzięłabym żarcie dla siebie, bo by nam to łażenie trochę zajęło :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']U mnie na osiedlu nastała moda na szczeniory. Łażą sobie takie pijoczki z pieskami, bez smyczy oczywiście :> I wiadomo, inne psy <np. moje > to są te złe psy :loveu:
A teraz idę założyć [B]glany i mykam do lasu [/B]:>[/QUOTE]

Komu poszłaś wpie*dol spuścić :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Młoda, do parku w poniedziałek? Albo na hałdy jak upału nie będzie? Dawno tam z Jetsanem nie byłam, a można iść nad wodę. Tylko weź zapas wody dla siebie i psa, ja jeszcze wzięłabym żarcie dla siebie, bo by nam to łażenie trochę zajęło :eviltong:[/QUOTE]

ta, pogoda na pewni dopisze :loveu:

heeeejc :)

Posted

[quote name='Angi']nie wyspałam się, bo nie umiałam zasnąć. A stopy mi zaraz z tych koturn odlecą, od 8 do 14 w nich łaziłam... Nie dla mnie :mdleje: xD[/QUOTE]

stresowałaś sie zakonczeniem roku :diabloti: no dla mnie chodzenie na korkach to też hardcor :diabloti:

Posted

ja po 5 lipca jadę do babci, wtedy pewnie będzie +30.. A basenu tam niet, jedynie stara wanna dla psa xD a po 15 będzie basen i pływanko z Miśką :loveu: :> mam nadzieję, że Alpina go nie zniszczy bo ją normalnie ubiję.. :P

Posted

tyle czekanie na tego 5 lipca, a to już niedługo :loveu: Wciąż nie wierzę :>
A w głowie siedzi mi ta piosenka [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE[/URL] :D

Posted

[quote name='Angi']tyle czekanie na tego 5 lipca, a to już niedługo :loveu: Wciąż nie wierzę :>
A w głowie siedzi mi ta piosenka [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE[/URL] :D[/QUOTE]

:diabloti:

a co u babci jest tak fajnie ? :eviltong:

Posted

nie, u babci jest nudno, ale wypadalo by jechać :P

w poniedziałek podobno idę z Nalepką i kundlami na spacer :diabloti: i możliwe, że Nalepka będzie pierwszą osobą z dogo ( i jedyną :P ) która mnie zobaczy w oksach :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']nie, u babci jest nudno, ale wypadalo by jechać :P

w poniedziałek podobno idę z Nalepką i kundlami na spacer :diabloti: i możliwe, że Nalepka będzie pierwszą osobą z dogo ( i jedyną :P ) która mnie zobaczy w oksach :diabloti:[/QUOTE]

myslalam ze fajnie bo tak napisałaś jak bys sie doczekać nie mogła :eviltong:

ooo wreszcie będziesz widzieć ?? :diabloti:

Posted

Jak nie będę miała co robić, to też może pojadę do babci, odpocznę od internetu :lol:
Wezmę Arniego, pojedziemy sobie pociągiem, PKSem, będzie fajnie. Szkoda, że nie mam z kim jechać, bo by było ciekawiej...

Posted

W Głuchołazach :loveu: W takim domku na zadupiu, za płotem mamy pola, może pół kilometra dalej rzekę, wały i super miejsce do plażingu :D
No i są jeszcze góry na dłuższe wycieczki :D
Samemu tam można się zanudzić na śmierć, ale z kimś można fajnie wypocząć i połazić po górach, kąpać się w rzece :P