angineuuka Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Luzia']Coś taka bez humoru ostatnio?[/QUOTE] tak jakoś... Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Wszystkiego Najlepszego w Dniu Dziecka córeczko :loveu: Quote
angineuuka Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']Wszystkiego Najlepszego w Dniu Dziecka córeczko :loveu:[/QUOTE] dziękuję :loveu: Quote
angineuuka Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a Ty żyjesz w ogóle ??:eviltong:[/QUOTE] nie, utopiłam się dzisiaj w tym błocie :P Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Angi']nie, utopiłam się dzisiaj w tym błocie :P[/QUOTE] biedactwo :glaszcze: ja sie topie w smarkach :placz: Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] ja sie topie w smarkach :placz:[/QUOTE] To ja już chyba wolę błoto :lol: Quote
angineuuka Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Wczoraj lało :P a dzisiaj nie byłam i było słonko.. ;) i tak było fajnie. Mam tableta i go nie ogarniam totalnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Angi']Wczoraj lało :P a dzisiaj nie byłam i było słonko.. ;) i tak było fajnie. Mam tableta i go nie ogarniam totalnie :evil_lol:[/QUOTE] bo tableta sie nie ogarnia tylko sie go używa :eviltong: Quote
vege* Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Angi']Wczoraj lało :P a dzisiaj nie byłam i było słonko.. ;) i tak było fajnie. Mam tableta i go nie ogarniam totalnie :evil_lol:[/QUOTE] Daj Adze, Aga się zorientuje o co chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='vege*']Daj Adze, Aga się zorientuje o co chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] tablet podobny do lapka :diabloti: ale jak dla mnie to za małe coś :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 jeszcze mi zepsuje :diabloti: a jutro do okulisty idę :cool1: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Angi']jeszcze mi zepsuje :diabloti: a jutro do okulisty idę :cool1:[/QUOTE] no co Ty , ja ?? :comp26: po co ?? ślepniesz ?? :cool1: Quote
angineuuka Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 nie dowidzę z bliska, zlewają mi się literki.. Tak ty, nie dałabym ci mojego tableta [SIZE=1](feta jak tableta :evil_lol: ):[/SIZE]evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Angi']nie dowidzę z bliska, zlewają mi się literki.. Tak ty, nie dałabym ci mojego tableta [SIZE=1](feta jak tableta :evil_lol: ):[/SIZE]evil_lol:[/QUOTE] Ja za to nie dowidze na dal :eviltong: sknera jesteś :eviltong: Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja to normalnie widze , ale rok temu jak miałyśmy w szkole sprawdzany wzrok to nie wiem czemu niektóre litery przekręcałam :-o Quote
Luzia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja powinnam okulary nosić ale jestem twarda! Nie dam się :diabloti: Quote
Pixeloza Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Sonka95']Ja to normalnie widze , ale rok temu jak miałyśmy w szkole sprawdzany wzrok to nie wiem czemu niektóre litery przekręcałam :-o[/QUOTE] u nas głupia baba cyferki zasłania... zasłoni ci pół 8 i mówisz że 3 a ta już :shake: a jak mówie żeby posunęła ten głupi długopis to mi cyferkę zmienia i wpisuję że źle odpowiedziałam :mad: Babsko głupie jak but, od 4 klasy mnie nęka :shake: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 A ja widzę wszystko i wszystkich, wzrok mam doskonały:loveu: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']A ja widzę wszystko i wszystkich, wzrok mam doskonały:loveu:[/QUOTE] nie chwal się :mad: jestem na ciebie bojowo nastawiona coś :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']widzę właśnie, a ja nic złego nie zrobiłam :([/QUOTE] nie płacz, nie płacz :glaszcze: wredota to u mnei objaw sympatii :evil_lol: Quote
Recommended Posts