Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']dzielna ;)

Neron wariuje przy zakrapianiu :lol:[/QUOTE]
u weta to mi ją ojciec jeszcze podtrzymywał :evil_lol:
Wiercić się wierciła, ale nie to co u weta :lol: w piątek ponownie na zastrzyki.. :/

Posted

[quote name='Angi']u weta to mi ją ojciec jeszcze podtrzymywał :evil_lol:
Wiercić się wierciła, ale nie to co u weta :lol: w piątek ponownie na zastrzyki.. :/[/QUOTE]

a to na oko te zastrzyki ??

Posted

najwazniejsze ze ją leczycie a nie olewacie , w naszej lecznicy byly 3 koty chore na to co Ibri ( łącznie z Ibri 3 ) jedna laska zaniedbała leczenie i kotek odszedł , facet jak sie troche kotu polepszyło to tez zniknął wiec nie wiadomo co z nim sie stało , a my z Ibri jezdzimy 2 razy z wygodniu do lecznicy na zastrzyki i Ibri jest jak normalny zdrowy kot :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']najwazniejsze ze ją leczycie a nie olewacie , w naszej lecznicy byly 3 koty chore na to co Ibri ( łącznie z Ibri 3 ) jedna laska zaniedbała leczenie i kotek odszedł , facet jak sie troche kotu polepszyło to tez zniknął wiec nie wiadomo co z nim sie stało , a my z Ibri jezdzimy 2 razy z wygodniu do lecznicy na zastrzyki i Ibri jest jak normalny zdrowy kot :loveu:[/QUOTE]
Ja myślałam, że te rany na nogach wygryzła sobie w schronisku i że jej to zejdzie. No ale nie zeszło. A potem doszło trzepanie tymi uszami, lekko czerwone drugie oko.. i już wiedziałam że coś nie tak i trzeba nawiedzic weta :P Jeżeli to nie będzie na tle alergicznym to będziemy myśleć co to może być :lol:

Posted

[quote name='Angi']Ja myślałam, że te rany na nogach wygryzła sobie w schronisku i że jej to zejdzie. No ale nie zeszło. A potem doszło trzepanie tymi uszami, lekko czerwone drugie oko.. i już wiedziałam że coś nie tak i trzeba nawiedzic weta :P Jeżeli to nie będzie na tle alergicznym to będziemy myśleć co to może być :lol:[/QUOTE]

możliwe ze to wina tego że przebywa w domu gdzie jest ogrzewane powietrze ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jak coś to wejście zeskrobiny ze skóry, bo takie badanie chyba będzie najpewniejsze ;)[/QUOTE]

najpierw spróbujemy z żarciem, gdy to nie poskutkuje to zrobimy jej jakieś badania.

wgl to mam doła i wyżywam się na wszystkim i wszystkich :/

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie tak grzeje, że na spacerze mi było gorąco :D[/QUOTE]
mi też jest ciepło :lol:
[quote name='Anecioreczek']za granicą nie świeci :placz:[/QUOTE]
peszek :)
[quote name='Aleksandra95']U nas też troszkę świeci.:)[/QUOTE]
już zaszło za chmury, ale dalej ciepło :D
[quote name='madzioch']słońce? a co to jest słońce..? bo ja już nie pamiętam :mdleje:[/QUOTE]
a ja sobie dziś przypomniałam :D
[quote name='Sonka95']U nas wreszcie też jest słońce :)[/QUOTE]
:))

Alpina taka przymulona się zrobiła, widać że ją coś boli... a jeść zamiaru nie ma - głodówka :D