łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']05.07 :loveu:[/QUOTE] aaa to jeszcze masz dużo czasu ;) Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']aaa to jeszcze masz dużo czasu ;)[/QUOTE] niestety :P Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 A Alipna nawet dała sobie uszy zakropić! Jestem z niej dumna :grins: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']A Alipna nawet dała sobie uszy zakropić! Jestem z niej dumna :grins:[/QUOTE] dzielna ;) Neron wariuje przy zakrapianiu :lol: Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']dzielna ;) Neron wariuje przy zakrapianiu :lol:[/QUOTE] u weta to mi ją ojciec jeszcze podtrzymywał :evil_lol: Wiercić się wierciła, ale nie to co u weta :lol: w piątek ponownie na zastrzyki.. :/ Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']u weta to mi ją ojciec jeszcze podtrzymywał :evil_lol: Wiercić się wierciła, ale nie to co u weta :lol: w piątek ponownie na zastrzyki.. :/[/QUOTE] a to na oko te zastrzyki ?? Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 z tego co zrozumiałam, to zastrzyki są na zahamowanie/obniżenie alergii. Czyli także na to pod okiem co ma. Bo to z okiem, to zupełnie inna sprawa... ;) Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 najwazniejsze ze ją leczycie a nie olewacie , w naszej lecznicy byly 3 koty chore na to co Ibri ( łącznie z Ibri 3 ) jedna laska zaniedbała leczenie i kotek odszedł , facet jak sie troche kotu polepszyło to tez zniknął wiec nie wiadomo co z nim sie stało , a my z Ibri jezdzimy 2 razy z wygodniu do lecznicy na zastrzyki i Ibri jest jak normalny zdrowy kot :loveu: Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']najwazniejsze ze ją leczycie a nie olewacie , w naszej lecznicy byly 3 koty chore na to co Ibri ( łącznie z Ibri 3 ) jedna laska zaniedbała leczenie i kotek odszedł , facet jak sie troche kotu polepszyło to tez zniknął wiec nie wiadomo co z nim sie stało , a my z Ibri jezdzimy 2 razy z wygodniu do lecznicy na zastrzyki i Ibri jest jak normalny zdrowy kot :loveu:[/QUOTE] Ja myślałam, że te rany na nogach wygryzła sobie w schronisku i że jej to zejdzie. No ale nie zeszło. A potem doszło trzepanie tymi uszami, lekko czerwone drugie oko.. i już wiedziałam że coś nie tak i trzeba nawiedzic weta :P Jeżeli to nie będzie na tle alergicznym to będziemy myśleć co to może być :lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Angi']Ja myślałam, że te rany na nogach wygryzła sobie w schronisku i że jej to zejdzie. No ale nie zeszło. A potem doszło trzepanie tymi uszami, lekko czerwone drugie oko.. i już wiedziałam że coś nie tak i trzeba nawiedzic weta :P Jeżeli to nie będzie na tle alergicznym to będziemy myśleć co to może być :lol:[/QUOTE] możliwe ze to wina tego że przebywa w domu gdzie jest ogrzewane powietrze ;) Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='dOgLoV']możliwe ze to wina tego że przebywa w domu gdzie jest ogrzewane powietrze ;)[/QUOTE] Teraz to ona rzadko jest w domu.. :) Quote
*Magda* Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jak coś to wejście zeskrobiny ze skóry, bo takie badanie chyba będzie najpewniejsze ;) Quote
angineuuka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='magdabroy']Jak coś to wejście zeskrobiny ze skóry, bo takie badanie chyba będzie najpewniejsze ;)[/QUOTE] najpierw spróbujemy z żarciem, gdy to nie poskutkuje to zrobimy jej jakieś badania. wgl to mam doła i wyżywam się na wszystkim i wszystkich :/ Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Anecioreczek'][I]p[/I]rzesilenie wiosenne ;)[/QUOTE] możliwe. :D SŁOŃCE ŚWIECI! :grins: Quote
*Magda* Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Angi'] SŁOŃCE ŚWIECI! :grins:[/QUOTE] U mnie tak grzeje, że na spacerze mi było gorąco :D Quote
madzioch Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Angi'] SŁOŃCE ŚWIECI! :grins:[/QUOTE] słońce? a co to jest słońce..? bo ja już nie pamiętam :mdleje: Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie tak grzeje, że na spacerze mi było gorąco :D[/QUOTE] mi też jest ciepło :lol: [quote name='Anecioreczek']za granicą nie świeci :placz:[/QUOTE] peszek :) [quote name='Aleksandra95']U nas też troszkę świeci.:)[/QUOTE] już zaszło za chmury, ale dalej ciepło :D [quote name='madzioch']słońce? a co to jest słońce..? bo ja już nie pamiętam :mdleje:[/QUOTE] a ja sobie dziś przypomniałam :D [quote name='Sonka95']U nas wreszcie też jest słońce :)[/QUOTE] :)) Alpina taka przymulona się zrobiła, widać że ją coś boli... a jeść zamiaru nie ma - głodówka :D Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Alpina zarządziłą strajk głodowy :lol: I tak bywa ^^ U nas nie ma słońca od... od 2tyg. (?) Nawet już nie liczę :D Quote
angineuuka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [video=youtube;Rx1q47wnmjM]http://www.youtube.com/watch?v=Rx1q47wnmjM&feature=share[/video] nie ma mnie tam, żeby nie było :lol: Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Świetne :lol: Na koniec mogliście dać info, że psi aktorzy są do adopcji :D Quote
Recommended Posts