Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie lubię tego strasznie, że się ciemno robi o 16 :/
Jak ostatnio mi odwołali jedne zajęcia i szłam na 14.50 dopiero, wstałam po 11, ogarnęłam się, pojechałam na uczelnie, wyszłam z pierwszych ćwiczeń i już ciemno.. a przecież ja chwile wcześniej wstałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']brzucho pokazuje, cycki schowane :evil_lol:
Po mnie ma to kibicowanie. Niech się uczy od najmłodszych lat :evil_lol: :D[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to facetom kibicujesz ?? bo mój Sebek kobitom , właśnie grają ;)

Posted

[quote name='Avaloth']Nie lubię tego strasznie, że się ciemno robi o 16 :/
Jak ostatnio mi odwołali jedne zajęcia i szłam na 14.50 dopiero, wstałam po 11, ogarnęłam się, pojechałam na uczelnie, wyszłam z pierwszych ćwiczeń i już ciemno.. a przecież ja chwile wcześniej wstałam :evil_lol:[/QUOTE]
nooo, dlatego ciężko mi w weekend foty robić bo nim ja wstanę to będzie +/- po 12.
zanim się ogarnę itp. bo bęzie 15 :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to facetom kibicujesz ?? bo mój Sebek kobitom , właśnie grają ;)[/QUOTE]
od czasu do czasu pooglądam kobietki ale wolę facetów :)

Posted

[quote name='Angi']takie widoki mam często :P[/QUOTE]

Ja tylko raz miałam takie zdarzenie że Pepsi chodziła sobie po dworze nagle takie szamotanie i Pepsi biegnie do domu , ja za nią , patrze a ona w pysku ma ptaszka :crazyeye: myśle sobie biedny ptaszek :-( ale powiedziałam ostrym głosem "Pepsi" i wypuściła go z pyska a ptaszek ożył :evil_lol: i hyc pod komode , szukałam go i szukałam ptaszek wsiąk , ale olśniło mnie ze pod kaloryferem stoi przewrócony słoiczek , patrze a biedaczek wciśnięty siedział w słoik , wzięłam słoik i wypuściłam ptaszka na wolność :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tylko raz miałam takie zdarzenie że Pepsi chodziła sobie po dworze nagle takie szamotanie i Pepsi biegnie do domu , ja za nią , patrze a ona w pysku ma ptaszka :crazyeye: myśle sobie biedny ptaszek :-( ale powiedziałam ostrym głosem "Pepsi" i wypuściła go z pyska a ptaszek ożył :evil_lol: i hyc pod komode , szukałam go i szukałam ptaszek wsiąk , ale olśniło mnie ze pod kaloryferem stoi przewrócony słoiczek , patrze a biedaczek wciśnięty siedział w słoik , wzięłam słoik i wypuściłam ptaszka na wolność :multi:[/QUOTE]

jak mi się uda to ratuję ptaszka/myszkę czy co ona tam przyniesie ;P

Posted

Dlatego, jeśli kiedykolwiek będę mieć kota to albo zamkniętego w domu, na spacerki na smyczy, albo adoptuje jakiegoś o którym wiadomo, że myszy/ptaszków nie łapie :P
W wakacje przez tydzień zajmowałam się 3 psami i 2 kotami podczas wyjazdu właścicieli na wakacje, jeden kot, taki Garfield i kolorem i charakterem, na mysz popatrzył i poszedł spać dalej, takiego kota bym mogła mieć:loveu: Za to druga, bura Tośka mi 3 razy zostawiła w kuchni/ na przedpokoju prezent w postaci zabitej myszki... w tym raz z wnętrznościami na wierzchu. Raz siedziała 2 godziny zamknięta w łazience, bo znalazła myszkę w szparze pod domem ale nie była w stanie jej dostać, tyle że ona nie miała nigdzie drogi ucieczki. Więc kota zamknęłam, i siedziała tam dopóki nie sprawdziłam że myszka spierdzieliła :D I chociaż się starałam, to nie byłam w stanie jej lubić tak jak zanim myszy na moich oczach mordowała.

Posted

Moja poluje, ale w domu świnek, czy papug nie rusza ;)
Raz wychodzę sobie z mieszkania, na korytarz, a pod moimi nogami leżał jakiś czarny duży ptak, wrzasku narobiłam niezłego :lol:

Posted

[quote name='Angi'][IMG]http://www.voila.pl/201/i0bhq/index.php?mid=1&f=1[/IMG]

mamo...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :roflt::roflt:

[url]http://www.voila.pl/214/bipm9/index.php?mid=1&f=1[/url] kot zabójca!!! :-o

Powinnaś ostrzegać, że w galerii są takie drastyczne sceny :evil_lol: