Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']Autobus? :evil_lol: Muszę się jeszcze dowiedzieć o której będzie Basia :grins:[/QUOTE]

Jaki i o której? :eviltong:
No bo tam miasto jest rozkopane, więc nie wiem jak tam wygląda sprawa z dojazdem :P

Posted

840(?), 6, 23 chyba też :evil_lol:
Wątpie, żeby droga do Spodka była rozkopana, nie wysiądziemy na Stawowej :lol: Gorzej będzie z powrotem, bo Stawowa jest roz***ana w cy i troche :D i z dojsciem do Spodka, tam jest tak pokręcone że hohoho :D

Posted

myślę, ze poszło o królika który kicał po łóżku. Jednak to nie jest pierwszy raz kiedy M. rzuciła się na P. Dość dziwnie to wyglądało, bo jak na nią krzyknęłam to nie chciała z niej zejść, musiałam ją z niej ściągnąć. Wtedy ona mnie uszczypnęła... Nie wiem o co jej chodziło :P

Posted

[quote name='Angi']myślę, ze poszło o królika który kicał po łóżku. Jednak to nie jest pierwszy raz kiedy M. rzuciła się na P. Dość dziwnie to wyglądało, bo jak na nią krzyknęłam to nie chciała z niej zejść, musiałam ją z niej ściągnąć. Wtedy ona mnie uszczypnęła... Nie wiem o co jej chodziło :P[/QUOTE]

To rzeczywiście dziwna sprawa, żeby o królika...
Moje niestety też czasami mają krótkie spięcia... Ale na szczęście już coraz rzadziej.

Posted

mam, ale są za ciemne, jutro juz chyba bede miec swojego kompa :evil_lol:
Też mam weekendy zajętę, jednak jak pogoda dopisze to zabieram kundle w poniedziałek do lasu :D mam bodajze rekolekcje, a ja nie chodze :grins:

Posted

[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.485007271550780.133338.100001245352335&type=3#!/media/set/?set=a.485007271550780.133338.100001245352335&type=3[/URL]
:grins: