angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='dOgLoV']ueeeeeeeeeeeeee[/QUOTE] :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='dOgLoV']nie doba jesteś :eviltong:[/QUOTE] jo to wiem! W niedzielę nie idę na spaceer, więc zdjęć nie będzie! to wszystko przez szkołę! :D Quote
łamAga Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 w takim razie jest tylko jedno wyjście :P OLEJ SZKOŁĘ !!!! :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='dOgLoV']w takim razie jest tylko jedno wyjście :P OLEJ SZKOŁĘ !!!! :eviltong:[/QUOTE] Nie mogę, staram się o lepsze zachowanie więc muszę iść na obchodzy 11 listopada XD Quote
łamAga Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Angi']Nie mogę, staram się o lepsze zachowanie więc muszę iść na obchodzy 11 listopada XD[/QUOTE] musisz to sie wiesz co :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='dOgLoV']musisz to sie wiesz co :eviltong:[/QUOTE] :D [COLOR=#e6e6fa]xxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR] Quote
*Magda* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Angi'] W niedzielę nie idę na spaceer, więc zdjęć nie będzie! to wszystko przez szkołę! :D[/QUOTE] Ty się tu szkołą nie tłumacz, bo w niedzielę lekcji nie ma :eviltong: Dawaj zdjęcia, bo jak nie to wpier*ol :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='magdabroy']Ty się tu szkołą nie tłumacz, bo w niedzielę lekcji nie ma :eviltong: Dawaj zdjęcia, bo jak nie to wpier*ol :evil_lol:[/QUOTE] Droga mamo. To nie są lekcje, tylko obchody na mieście :P Quote
*Magda* Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Wychowałam małą kombinatorkę :evil_lol::eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Co to za wymysły żeby w niedzielę robić jakieś obchody?:lol: Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']Co to za wymysły żeby w niedzielę robić jakieś obchody?:lol:[/QUOTE] [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowe_%C5%9Awi%C4%99to_Niepodleg%C5%82o%C5%9Bci[/url] :roll::roll::diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Angi'][URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Narodowe_Święto_Niepodległości[/URL] :roll::roll::diabloti:[/QUOTE]No ja wiem, że święto, ale bez przesady :eviltong: Ja bym nie poszła Quote
angineuuka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [quote name='Izabela124.']No ja wiem, że święto, ale bez przesady :eviltong: Ja bym nie poszła[/QUOTE] wkleiłam jak by ktoś nie wiedział :evil_lol: Quote
Avaloth Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Idź na obchody z psem, załatwisz dwa w jednym:cool3: Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Avaloth']Idź na obchody z psem, załatwisz dwa w jednym:cool3:[/QUOTE] nie da się tak :D Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 chciałam wrzucić fotki.. ale że nikogo nie ma :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']chciałam wrzucić fotki.. ale że nikogo nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Ja jestem! :D Quote
xyzxyz Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 dobry wieczór :) dawaj te fotki! :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']chciałam wrzucić fotki.. ale że nikogo nie ma :evil_lol:[/QUOTE] Już do Ciebie dotarłam ;) Jestem, więc proszę o fotki :) Quote
Avaloth Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 No no no, co to za wymówki bezsensowne. Wiadomo, że wszyscy są, obserwujemy Cię cały czas z ukrycia :D [QUOTE] nie da się tak :-D[/QUOTE] oj tam nie da, jak się odpowiednio postara, to wszystko sie da xd Quote
*Magda* Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Dobry wieczór córeczko :) Dawaj foty :mad::eviltong: Quote
angineuuka Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 dzień dobry :D jest niedziela a ja musiałam wstać o 6 . -.- nie lubie tego :( Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Angi']dzień dobry :D jest niedziela a ja musiałam wstać o 6 . -.- nie lubie tego :([/QUOTE] Witajcie :D Mnie Amooras obudził o 6;45.. :shake: Quote
Recommended Posts