łamAga Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nie :P Pipka :P Quote
angineuuka Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 1 minutę temu, xxxkaluniaxxx napisał: Jeszcze wczoraj szczyla chciałaś :D Bo ja bym chciala, ale nie to stoi na przeszkodzie ;) Quote
Naklejka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Pewnie sprzedałaś Comę, by kupić szczylka. Tylko mnie kłamiesz, że chora :P Quote
angineuuka Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 16 godzin temu, Naklejka napisał: Pewnie sprzedałaś Comę, by kupić szczylka. Tylko mnie kłamiesz, że chora :P Tak! Border collie w modzie, jak moglabym nie miec! Quote
Naklejka Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Eee tam. Ja olałam pieski :P są wazniejsze sprawy, jak makijaż, czy zakup nowych szpilek. A przecież nie będę ładnych butów błotem brudziła, czy niszczyła makijaż i fryzurę na deszczu. Wczoraj wyjątkowo zabraliśmy ich na spacer... do końca miesiąca im starczy :D Quote
angineuuka Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 21 godzin temu, Naklejka napisał: 1 godzinę temu, Naklejka napisał: Eee tam. Ja olałam pieski :P są wazniejsze sprawy, jak makijaż, czy zakup nowych szpilek. A przecież nie będę ładnych butów błotem brudziła, czy niszczyła makijaż i fryzurę na deszczu. Wczoraj wyjątkowo zabraliśmy ich na spacer... do końca miesiąca im starczy :D Wlasnie mi przypomnialas ze musze buty na wesele kupic ;( Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 7 godzin temu, Angi napisał: Tak! Border collie w modzie, jak moglabym nie miec! Border jedyna słuszna rasa! :D Quote
Ania :) Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 3 godziny temu, xxxkaluniaxxx napisał: Border jedyna słuszna rasa! :D Niedługo otworzy się lodówkę a tu border :p wszędzie bordery xd nie rozumiem tej mody :p Quote
angineuuka Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 Noooo, ja tez tej mody totalnie nie rozumiem. Chociaz super, ze wiekszosc moich znajomych, ktora bierze BC wie co ich czeka. Niektorzy nie maja takiego szczescia. (W sensie psy) i potem laduja w schronie. Smutna ta moda, ciekawe jaka rasa nastepna.. teraz jorki passe, laduja na ulicy na rzecz BC.. Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Ja się zawsze zarzekałam że w życiu nie chce bordera! :D przez młodą się zakochałam :P Quote
angineuuka Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 Ja tez nie chce borderka :p Zapisalam sie na ten dt, wszystko wskazuje ze mnie na nim nie bedzie :P a szkoda, bo bylam ciekawa jak Misia sie zachowa do chodziaka, czy pozna ze to nie onek ahah :D Quote
Paulina94 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ja niedawno w parku widziałam przepięknego bordera. Nigdy nie byłam jakąś ich fanką, ale ten mnie kompletnie zauroczył :) Był biało-rudy czy biało-kremowy, nie wiem jak się nazywa to umaszczenie :P Ale nie chciałabym bordera- myślę, że aż takiemu stopniowi aktywności bym nie podołała :P Quote
angineuuka Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Pewnie, ze sa ladne bc ;) Pomierzylam suki, Misia 26 cm, Coma 36 cm. Wszystko okolo. Gupia ja nauczylam pay do codziennych spacerow, to mam. Nieznosne suki, ktore dwa dni nie byly na spacerze :P Wogole przed chwila mialam na chacie obcego kota, nie osiedlowego dzikusa. Takze wiem jak się czuje ludzie gdy moje koty tak robia ahahaha Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Cześć ! Widzimy się w Zabrzu? U nas kondycja fatalna-po 10 km wysiadamy ;) -tzn ja ;) Quote
angineuuka Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 4 godziny temu, Erykowa napisał: Cześć ! Widzimy się w Zabrzu? U nas kondycja fatalna-po 10 km wysiadamy ;) -tzn ja ;) Mieszkam w Zabrzu wiec mozemy sie widziec haha :D. A na serio to nie wiem. Nie obiecuje. Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 E,no wiesz ! To jak już jesteś na miejscu to choć przyjdź towarzysko :) Quote
angineuuka Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Tu raczej nie chodzi o kwestie finansowe, a kilometrowe. Pogoda cos na mnie koslawo dziala, budze się zmeczona. Za to sprawa z drugim psem sie rozwiazala :) Quote
Recommended Posts