fochu Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 giselle4 napisał(a):witaj Gosiu.....i dziekuje za juz..... prosze o wiecej Gosiu zrob banerek i allegro .....prosze ONA JEST BIEDNA JAK MYSZKA a musze ja wysterylizowac ,zaszczepic ,odrobaczyc itd... ale wiem ze damy rade:0 Grażynko banerek już robię ale do allegro przydałoby się więcej zdjęć lepszych ,takich gdzie sunię widać Quote
aanka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Piękna ta psina - powinni się bić o nią:evil_lol::p......... Quote
popiki Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Uwielbiam takie duze sliniaki :) Jak potrzebne ogloszenia dla psicy, to bym prosila o krotka charakterystyke, czy moge 4 wyrazniejsze fotki zapozyczyc i czy kontakt z pierwszego postu podawac ..? Jak zaraz nie padne, to jeszcze dzis bym troche naprodukowala, ew. jutro/ w niedziele wieczorem. pozdrawiam Quote
giselle4 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='popiki']Uwielbiam takie duze sliniaki :) Jak potrzebne ogloszenia dla psicy, to bym prosila o krotka charakterystyke, czy moge 4 wyrazniejsze fotki zapozyczyc i czy kontakt z pierwszego postu podawac ..? Jak zaraz nie padne, to jeszcze dzis bym troche naprodukowala, ew. jutro/ w niedziele wieczorem. pozdrawiam bardzo prosze wszystko co wiem w pierwszym poscie i moj telefon\ Quote
giselle4 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 poprosimy Fundacje o umieszczenie Ciebie ksiezniczko na jej stronach:) Quote
elzunia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Cholera Grażynka żeby mnie było stać już bym ją zabrała na miejsce Boryska.Szlak jaka śliczna moja sunia dalej szuka kompana po ulicach.Jesteś boska maleńka Quote
giselle4 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 elzunia napisał(a):Cholera Grażynka żeby mnie było stać już bym ją zabrała na miejsce Boryska.Szlak jaka śliczna moja sunia dalej szuka kompana po ulicach.Jesteś boska maleńka wiem ezluniu ,wiem ale we Wrocku jest sliczny boksio napisalam do Germaine...moze cos sie wykluje:0 Quote
giselle4 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 podeslij jej moja niunie...bo zapomnialam moze umieszcza na forum Quote
elzunia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 giselle4 napisał(a):podeslij jej moja niunie...bo zapomnialam moze umieszcza na forum Grażynko czekam na wieści bo jest w schronisku jakiś młodziak na dt bym wzięła a potem Zeuska tak jak Boryska bo zwariuję w domu Quote
elzunia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 giselle4 napisał(a):ok...rozumiem kochana:) już wysłane Quote
fochu Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a ja czekam na lepsze foto to się allegro zrobi :) Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Po banerku tu jestem.... Już mi się mieni w oczach od tych niechcianych bokserów:-(. U nas na szczęście moda na nie minęła... Quote
Kapsel Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem i ja, dobrze ze Andegawenka czuwa :loveu::loveu::loveu: Dziewczynka śliczna, znajdzie domek raz dwa :p Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Kapsel napisał(a):Jestem i ja, dobrze ze Andegawenka czuwa :loveu::loveu::loveu: Dziewczynka śliczna, znajdzie domek raz dwa :p Alu ja nie rozumiem jak można suni boksiowej nie chcieć:-(:-(:-( Quote
giselle4 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 andegawenka napisał(a):Alu ja nie rozumiem jak można suni boksiowej nie chcieć:-(:-(:-( ja tez:(:( Quote
giselle4 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 fefelka poszukuje sponsora na sterylke:) Quote
Recommended Posts