Erykowa Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Hej Fajnie,że szczepienie macie za sobą.Ja czasem zastanawiam się jak niektórzy weterynarze funkcjonują ewidentnie bojąc się psów :( Choc nie powiem do takiego Jetsa to bym czuła respekt ;) A chom wielki,na tym pierwszym zdj.to się zastanawiałam co to jest,że takie duże :) Quote
Guest TyŚka Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Syryjczyki są najlepsze, nie zmienię tego zdania nigdy :D 1 Quote
Naklejka Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Chomiki są głupie ;) W życiu sama bym tego nie przytaszczyła do domu. Królika, świnie, szczury owszem, ale i tak się nie zanosi, by się miały pojawić. Chciałam, ale to by było głupie, równie głupie co kolejny pies. Quote
Guest TyŚka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Hahhaa,właśnie że są fajne. Ubóstwiam ich guziki zamiast oczu :D Królik to mi się teraz marzy :p Quote
Naklejka Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=NAPZyfVHkc4 Quote
Guest TyŚka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Musztrowany, radosny piesek :D Fajnie to wygląda, Arnik ma zaciesz :p Quote
Naklejka Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Bo piszczę, dlatego się cieszy :P Głupolka ostatnio nosi, polubił frizbi, ładnie się bawi zabawkami. Jak kiedyś wyniosę kamerę na dwór to pokażę :P Sama jestem w szoku, kundel zaczyna wymiatać :D Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Nie wiem czy czytalas u mnie ale mieszka koło nas chiński chińczyk :D podobno , z tego co młoda właścicielka psa mówi to jest to piesek po chińskich rodzicach ;) ale nie potrafiła nam powiedziec po jakich jest rodzicach bo to pies jej rodziców ;) Quote
Naklejka Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Współczuje :P Mam dziś... śnieg! huehue, a ja już po zajęciach i mogłabym pobiegać po krzakach, ale mi się nie chce. Rano nie obudził mnie budzik, ktoś przywalił mi łopatą w łeb... :< Quote
IZMADO Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 U nas też śnieg, sypie od godziny już. Jest paskudnie. Mokro i bardzo wietrznie. I nic nie widać, bo padający śnieg jest strasznie gęsty :P Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Dlaczego ? bede mogła osobiscie zobaczyc jak wyrośnie :P Taki dzień .... Quote
Naklejka Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Nie chciałabym mieć takiego brzydala u siebie, ani w okolicy :P, w sumie chinczyk to jedna wielka niewiadoma (wygląd, charakter, zdrowie). Tylko Jetsu jest piękny i ma genialny charakter <3 Niuniuniu, maleństwo kochane, morderca i śmierdziel. Quote
kalyna Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Arni wymiata! fantastic :D jak ogarnęłaś takie spokojne zmiany pozycji? Jeśli dobrze pamiętam, ostatnio na filmiku ciut ruchliwy był.. :) Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Fakt , nie powala wyglądem jak na chińskie szczenie ;) Quote
Naklejka Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 żaden nie powala. Masz fotke? :P Kalyna, ćwiczeniami! Włączyłam mu mózg i panowanie nad zadkiem. Zmiany pozycji ćwiczymy prawie codziennie, ogólnie obi. Spalam miskę w domu w ten sposób ;) do tego crate games i co któryś dzień ćwiczenia na piłce. Na spacerach jak mam czas i ochotę za to się piłeczkuje, skacze po drzewach i czasem troszku poobikuje. Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Nie mam fotki ;( na razie próbujemy ustalić z jakiej hodowli jest , jak sie dowiemy to Ci go pokaże bo tylko tyle udało nam sie dowiedzieć że to pies i że ma obojga rodziców z Chin ;) Quote
Naklejka Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153201508109446&set=a.10150262078929446.346528.552229445&type=1&theater To jest śliczne a nie jakiś tam chinczyki! :P Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ja się nie znam na tym wszystkim " ładna głowa , dobra klata " itd wiec dla mnie każdy szczeniak jest ładny ;) ale ten co stoi jest ładniejszy :) Quote
kalyna Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Kalyna, ćwiczeniami! Włączyłam mu mózg i panowanie nad zadkiem. Zmiany pozycji ćwiczymy prawie codziennie, ogólnie obi. Spalam miskę w domu w ten sposób ;) do tego crate games i co któryś dzień ćwiczenia na piłce. Na spacerach jak mam czas i ochotę za to się piłeczkuje, skacze po drzewach i czasem troszku poobikuje. Super! widać postępy :) Quote
Naklejka Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Postępy są we wszystkim. Arnik kiedyś zlewał zabawki, nie aportował. Teraz nie mam jakiegoś wielkiego problemu z nakręceniem go. Quote
Naklejka Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Jetsu linieje i wygląda jak łańcuchowy burek. Arnikowi siada na łeb z powodu brak ruchu i zajęcia. Może jutro sobie trochę pobiega. a ja nie umiem się pozbierać, jestem zabiegana, zmęczona, dopadły mnie jakieś życiowe dylematy. Nawet kupno kiecki nie poprawiło humoru ;) Zdjęć brak, jest ich trochę, ale nie obrobione, dziś i jutro dołączą kolejne do tej kolekcji... nigdy ich nie zobaczycie :P Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Hej To jak Cię nawet nowa sukienka nie cieszy to zamiast na zakupy to nam zdjęcia pokarz.Wtedy wszyscy będą się zachwycać-nawet "łańcuchowym burkiem" i humor Ci się poprawi ;) Quote
Recommended Posts