Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ja bym sobie zjadła sernika na zimno :diabloti:[/QUOTE] Też bym zjadła, ale nie chce mi się go robić :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Naklejka']Też bym zjadła, ale nie chce mi się go robić :evil_lol:[/QUOTE] może Angi nam zrobi :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 mufinki zrób, idę jutro po południu z Miśką do parku to wpadnę :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']może Angi nam zrobi :diabloti:[/QUOTE] nie chce mi się, może jutro :diabloti: Quote
łamAga Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']nie chce mi się, może jutro :diabloti:[/QUOTE] moze jutro tez Ci się nie będzie chciało :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='dOgLoV']moze jutro tez Ci się nie będzie chciało :eviltong:[/QUOTE] no nie będzie xd z psem idę i na zakupy jadę :grins: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']mufinki zrób, idę jutro po południu z Miśką do parku to wpadnę :diabloti:[/QUOTE] Ostatnio wszystko znika w takim tempie, ze mozesz sie nie załapać :P Quote
Rinuś Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Naklejka']Rozjaśniłam cienie i coś tam jeszcze ruszyłam, ale nie pamiętam co dokładnie ;) Nie wiem, brat mi dał ten program :grins:[/QUOTE] ale żeś pomogła :evil_lol: bo rozjaśnia się tylko środek dlatego mnie to interesuje bo nie umiem tak tego zrobić. Quote
angineuuka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='Naklejka']Ostatnio wszystko znika w takim tempie, ze mozesz sie nie załapać :P[/QUOTE] woda mnie interesuje, woda :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Rinuś']ale żeś pomogła :evil_lol: bo rozjaśnia się tylko środek dlatego mnie to interesuje bo nie umiem tak tego zrobić.[/QUOTE] Ekspozycję podciągnęłam, rozjaśniła cienie i zrobiłam winietowanie, wsio :grins: Kolega jutro do brata przyjeżdża, a mnie tak męczył o ciasto ostatnio, nie mam wyjścia, muszę coś rano zrobić :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='Angi']powiedz, że zapomniałaś :grins:[/QUOTE] No nie... to by było nie porządku z mojej strony, skoro dopiero co z nim pisałam i pytałam kiedy przyjedzie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 No właśnie nie wiem :placz: Nie umiem nic znaleźć, na nic się zdecydować, żeby było szybkie i tanie :eviltong: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kup biszkoptowy spod,truskawki,galaretka i gotowe,mozesz do galaretki dodac smietane,szybko,tanio i bez pieczenia:loveu: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']kup biszkoptowy spod,truskawki,galaretka i gotowe,mozesz do galaretki dodac smietane,szybko,tanio i bez pieczenia:loveu:[/QUOTE] truskawek juz nie ma, a kupne spody są niedobre :eviltong: plus zero satysfakcji z pieczenia :eviltong: Babeczki siedzą w piecu, jutro zrobię krem :loveu: Mam teraz sporo wolnego czasu, więc będę piekła jakieś nowości, jak wypróbuję przepisy, to wtedy będę mogła robić dla gości :eviltong: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 jak nie dobry,jak polejesz amarettto,ajerkoniakiem albo jakims innym trunkiem to pychotka:loveu: a zamiast truskawek moga byc owoce z puszki:roll: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']jak nie dobry,jak polejesz amarettto,ajerkoniakiem albo jakims innym trunkiem to pychotka:loveu: a zamiast truskawek moga byc owoce z puszki:roll:[/QUOTE] Chyba jeszcze gorzej :diabloti: alkoholu w ciastach nie lubię, w ogóle nie lubię alkoholu :diabloti: a to muszę iść do sklepu, a mi się nie chce :eviltong: babeczki będą za kilka minutek :loveu: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 alkocholu nie lubisz:crazyeye:na leczenie Cie oddamy,nie martw sie:multi: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']alkocholu nie lubisz:crazyeye:na leczenie Cie oddamy,nie martw sie:multi:[/QUOTE] Nie mam jeszcze 18lat, nie mogę pić alkoholu :shake:, dopiero w listopadzie się napiję, jak już będę mogła :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']aha no to zmienia kolej rzeczy;)[/QUOTE] hahaha, ktoś kto mnie zna trochę dłużej nie wierzy w to, że nie piję alkoholu :evil_lol: No cóż, ludzie się zmieniają :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 [quote name='natija']jasne,ja tez sie zmienilam;):evil_lol:[/QUOTE] minęła mi nastoletnia głupawa i picie alko na imprezach :eviltong: gorzej jak wróci ze zdwojoną siłą na studiach :lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 oj wroci wroci:cool3:ale potem bedziesz miala co wspominac:cool3: Quote
Recommended Posts