Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']mufinki zrób, idę jutro po południu z Miśką do parku to wpadnę :diabloti:[/QUOTE]

Ostatnio wszystko znika w takim tempie, ze mozesz sie nie załapać :P

Posted

[quote name='Naklejka']Rozjaśniłam cienie i coś tam jeszcze ruszyłam, ale nie pamiętam co dokładnie ;) Nie wiem, brat mi dał ten program :grins:[/QUOTE]
ale żeś pomogła :evil_lol: bo rozjaśnia się tylko środek dlatego mnie to interesuje bo nie umiem tak tego zrobić.

Posted

[quote name='Rinuś']ale żeś pomogła :evil_lol: bo rozjaśnia się tylko środek dlatego mnie to interesuje bo nie umiem tak tego zrobić.[/QUOTE]

Ekspozycję podciągnęłam, rozjaśniła cienie i zrobiłam winietowanie, wsio :grins:

Kolega jutro do brata przyjeżdża, a mnie tak męczył o ciasto ostatnio, nie mam wyjścia, muszę coś rano zrobić :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']powiedz, że zapomniałaś :grins:[/QUOTE]

No nie... to by było nie porządku z mojej strony, skoro dopiero co z nim pisałam i pytałam kiedy przyjedzie :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']kup biszkoptowy spod,truskawki,galaretka i gotowe,mozesz do galaretki dodac smietane,szybko,tanio i bez pieczenia:loveu:[/QUOTE]

truskawek juz nie ma, a kupne spody są niedobre :eviltong: plus zero satysfakcji z pieczenia :eviltong:

Babeczki siedzą w piecu, jutro zrobię krem :loveu:
Mam teraz sporo wolnego czasu, więc będę piekła jakieś nowości, jak wypróbuję przepisy, to wtedy będę mogła robić dla gości :eviltong:

Posted

[quote name='natija']jak nie dobry,jak polejesz amarettto,ajerkoniakiem albo jakims innym trunkiem to pychotka:loveu:
a zamiast truskawek moga byc owoce z puszki:roll:[/QUOTE]

Chyba jeszcze gorzej :diabloti: alkoholu w ciastach nie lubię, w ogóle nie lubię alkoholu :diabloti:

a to muszę iść do sklepu, a mi się nie chce :eviltong: babeczki będą za kilka minutek :loveu:

Posted

[quote name='natija']alkocholu nie lubisz:crazyeye:na leczenie Cie oddamy,nie martw sie:multi:[/QUOTE]

Nie mam jeszcze 18lat, nie mogę pić alkoholu :shake:, dopiero w listopadzie się napiję, jak już będę mogła :diabloti:

Posted

[quote name='natija']aha no to zmienia kolej rzeczy;)[/QUOTE]

hahaha, ktoś kto mnie zna trochę dłużej nie wierzy w to, że nie piję alkoholu :evil_lol: No cóż, ludzie się zmieniają :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']jasne,ja tez sie zmienilam;):evil_lol:[/QUOTE]

minęła mi nastoletnia głupawa i picie alko na imprezach :eviltong: gorzej jak wróci ze zdwojoną siłą na studiach :lol: