Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mój lubię, tylko siodełko niezbyt ;) Poprzedni rower miałem mniejszy i też taki miejski, na wycieczki do lasu, hałdy, błoto, dziury się nie nadawał ;)
Jedynym jego minusem jest to, że jest cięzki i przy przenoszeniu przez tory muszę się z nim męczyć, no i ma brzydki kolor :evil_lol:

[quote name='Aleks89']Postaw je na sztorc to Ci się będzie przyjemniej jeździło:diabloti:[/QUOTE]

nie mierz wszystkich swoją miarą :P

Posted

[quote name='Naklejka']Eeee 400zł to on na siodełko nie wywali :evil_lol:[/QUOTE]

ja bym za nie 50 zł nie dała :eviltong:

[quote name='vege*']Ja teraz dostałam na urodziny miejski rower i NIGDY nie miałam wygodniejszego :loveu: siodełko jest genialne, a jak sie siedzi na tym rowerze w wyprostowanej pozycji to mnie wgl ani ręce ani kręgosłup nie boli :loveu:

I co wracałaś do domu bez siodełka?:diabloti:[/QUOTE]

ja mam górski ale mega wygodny , dzisiaj zjechalam nim miasto wzdłuż i wszerz i w ogóle sie nie zmęczyłam :cool3:

bez siodełka :cool3: kuszące :evil_lol:

[quote name='Aleks89']Postaw je na sztorc to Ci się będzie przyjemniej jeździło:diabloti:[/QUOTE]

dobrze gada :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja mój lubię, tylko siodełko niezbyt ;) Poprzedni rower miałem mniejszy i też taki miejski, na wycieczki do lasu, hałdy, błoto, dziury się nie nadawał ;)
Jedynym jego minusem jest to, [B]że jest cięzki[/B] i przy przenoszeniu przez tory muszę się z nim męczyć, no i ma brzydki kolor :evil_lol:

[/QUOTE]

bo rower musi miec ramę aluminiowa :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']
I co wracałaś do domu bez siodełka?:diabloti:[/QUOTE]

Już pod wpływem % byłam więc niespecjalnie brak siodełka mi przeszkadzał :diabloti:

Najgorsze że ukradli razem z rurką a moja była nie typowa bo taka cieniutka, teraz żadna nie pasuje :shake: a przez neta boję się kupić że nie będzie pasowało właśnie :roll:

Posted

[quote name='Aleks89']To sobie przejeżdżaj tym podziemnym przejściem.Jak się dobrze rozpędzisz to przejedziesz przez tą wodę bez gleby :diabloti:[/QUOTE]

Rozpęd to też nie jest dobry sposób, tak się władowałam dzisiaj w niezłe bagno, lepiej powolutku przejechać :eviltong:
Wolę go przenosić przez tory, albo jechać przez miasto, mostem i przy sośnicy odbijać w las ;)

Ostatnio własnie przechodziłam przez tory koło tego mostu, albo nad tunelem :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja mój lubię, tylko siodełko niezbyt ;) Poprzedni rower miałem mniejszy i też taki miejski, na wycieczki do lasu, hałdy, błoto, dziury się nie nadawał ;)
Jedynym jego minusem jest to, że jest cięzki i przy przenoszeniu przez tory muszę się z nim męczyć, no i ma brzydki kolor :evil_lol:
[/QUOTE]
Ja miałam wcześniej górski i jak wsiadłam na miejski to nigdy więcej nie chcę górskiego :eviltong: Ja nie mam lasów, jeżdżę po ulicach więc dla mnie rower idealny:loveu:

[quote name='dOgLoV']
ja mam górski ale mega wygodny , dzisiaj zjechalam nim miasto wzdłuż i wszerz i w ogóle sie nie zmęczyłam :cool3:

bez siodełka :cool3: kuszące :evil_lol:[/QUOTE]
Ja byłam wczoraj na ponad 2 godz na rowerze i też, ani mnie nic nie bolało, ani się nie zmęczyłam :)

Widziałam kiedyś chłopaka na rowerze bez siodełka sobie jechał:evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Już pod wpływem % byłam więc niespecjalnie brak siodełka mi przeszkadzał :diabloti:

Najgorsze że ukradli razem z rurką a moja była nie typowa bo taka cieniutka, teraz żadna nie pasuje :shake: a przez neta boję się kupić że nie będzie pasowało właśnie :roll:[/QUOTE]
Hahaha:roflt:

[quote name='Angi']też chcę się kiedyś wybrać na przejażdżkę rowerową z kundlem, ale nie mam pedała :P[/QUOTE]
to sobie dokup :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']też chcę się kiedyś wybrać na przejażdżkę rowerową z kundlem, ale nie mam [B]pedała[/B] :P[/QUOTE]

Już ci głupia Aga wczoraj powiedziała co masz zrobić:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']muszę śrubkę dokupić do pedała :P są rowery bez siodełek :P[/QUOTE]
wiem, że są ale ten chłopak miał samą rurkę:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Już ci głupia Aga wczoraj powiedziała co masz zrobić:diabloti:[/QUOTE]

nooooooo :diabloti:

Aleks sie nie pogniewa jak go na trochę uzyjesz :eviltong:

[FONT=Verdana][quote name='vege*']wiem, że są ale ten chłopak miał samą rurkę[/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana][/QUOTE][/FONT]

[FONT=Verdana]bo to był geyyy [/FONT]:cool1:

Posted

[quote name='dOgLoV']
[FONT=Verdana]bo to był geyyy [/FONT]:cool1:[/QUOTE]
pewnie tak:eviltong:

[quote name='dOgLoV']jak byś mnie słuchała miała byś dwa pedały ![/QUOTE]
hahahha

Posted

[quote name='Naklejka']A ja właśnie zrobiłam muffinki :loveu:
Ciekawe czy będą jadalne, oczywiście w kuchni narobiłam ogromnego syfu :evil_lol:[/QUOTE]

Mama cię zbije :-(:mad:

Posted

[quote name='Aleks89']Mama cię zbije :-(:mad:[/QUOTE]

Pomarudziła, posprzątałam i był spokój, raczej bardziej ją zainteresowało to co wyciągnęłam z piekarnika :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']jadalne na pewno , oby nie tylko raz :eviltong:[/QUOTE]

Niektórym by się przydało zjeść je tylko raz :diabloti: