Naklejka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Ja mój lubię, tylko siodełko niezbyt ;) Poprzedni rower miałem mniejszy i też taki miejski, na wycieczki do lasu, hałdy, błoto, dziury się nie nadawał ;) Jedynym jego minusem jest to, że jest cięzki i przy przenoszeniu przez tory muszę się z nim męczyć, no i ma brzydki kolor :evil_lol: [quote name='Aleks89']Postaw je na sztorc to Ci się będzie przyjemniej jeździło:diabloti:[/QUOTE] nie mierz wszystkich swoją miarą :P Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Naklejka']Eeee 400zł to on na siodełko nie wywali :evil_lol:[/QUOTE] ja bym za nie 50 zł nie dała :eviltong: [quote name='vege*']Ja teraz dostałam na urodziny miejski rower i NIGDY nie miałam wygodniejszego :loveu: siodełko jest genialne, a jak sie siedzi na tym rowerze w wyprostowanej pozycji to mnie wgl ani ręce ani kręgosłup nie boli :loveu: I co wracałaś do domu bez siodełka?:diabloti:[/QUOTE] ja mam górski ale mega wygodny , dzisiaj zjechalam nim miasto wzdłuż i wszerz i w ogóle sie nie zmęczyłam :cool3: bez siodełka :cool3: kuszące :evil_lol: [quote name='Aleks89']Postaw je na sztorc to Ci się będzie przyjemniej jeździło:diabloti:[/QUOTE] dobrze gada :eviltong: Quote
Aleks89 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 To sobie przejeżdżaj tym podziemnym przejściem.Jak się dobrze rozpędzisz to przejedziesz przez tą wodę bez gleby :diabloti: Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Naklejka']Ja mój lubię, tylko siodełko niezbyt ;) Poprzedni rower miałem mniejszy i też taki miejski, na wycieczki do lasu, hałdy, błoto, dziury się nie nadawał ;) Jedynym jego minusem jest to, [B]że jest cięzki[/B] i przy przenoszeniu przez tory muszę się z nim męczyć, no i ma brzydki kolor :evil_lol: [/QUOTE] bo rower musi miec ramę aluminiowa :eviltong: Quote
Aleks89 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Albo przechodź przez tory bliżej tej ulicy Sikorskiego są niższe i jest tylko chyba kilka torów :cool3: Quote
Luzia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='vege*'] I co wracałaś do domu bez siodełka?:diabloti:[/QUOTE] Już pod wpływem % byłam więc niespecjalnie brak siodełka mi przeszkadzał :diabloti: Najgorsze że ukradli razem z rurką a moja była nie typowa bo taka cieniutka, teraz żadna nie pasuje :shake: a przez neta boję się kupić że nie będzie pasowało właśnie :roll: Quote
Naklejka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='Aleks89']To sobie przejeżdżaj tym podziemnym przejściem.Jak się dobrze rozpędzisz to przejedziesz przez tą wodę bez gleby :diabloti:[/QUOTE] Rozpęd to też nie jest dobry sposób, tak się władowałam dzisiaj w niezłe bagno, lepiej powolutku przejechać :eviltong: Wolę go przenosić przez tory, albo jechać przez miasto, mostem i przy sośnicy odbijać w las ;) Ostatnio własnie przechodziłam przez tory koło tego mostu, albo nad tunelem :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 też chcę się kiedyś wybrać na przejażdżkę rowerową z kundlem, ale nie mam pedała :P Quote
vege* Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Naklejka']Ja mój lubię, tylko siodełko niezbyt ;) Poprzedni rower miałem mniejszy i też taki miejski, na wycieczki do lasu, hałdy, błoto, dziury się nie nadawał ;) Jedynym jego minusem jest to, że jest cięzki i przy przenoszeniu przez tory muszę się z nim męczyć, no i ma brzydki kolor :evil_lol: [/QUOTE] Ja miałam wcześniej górski i jak wsiadłam na miejski to nigdy więcej nie chcę górskiego :eviltong: Ja nie mam lasów, jeżdżę po ulicach więc dla mnie rower idealny:loveu: [quote name='dOgLoV'] ja mam górski ale mega wygodny , dzisiaj zjechalam nim miasto wzdłuż i wszerz i w ogóle sie nie zmęczyłam :cool3: bez siodełka :cool3: kuszące :evil_lol:[/QUOTE] Ja byłam wczoraj na ponad 2 godz na rowerze i też, ani mnie nic nie bolało, ani się nie zmęczyłam :) Widziałam kiedyś chłopaka na rowerze bez siodełka sobie jechał:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Kurde mam taki sentyment do tego lasu ,a tak go niszczą:angryy:aż mnie trzęsie. Quote
vege* Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Luzia']Już pod wpływem % byłam więc niespecjalnie brak siodełka mi przeszkadzał :diabloti: Najgorsze że ukradli razem z rurką a moja była nie typowa bo taka cieniutka, teraz żadna nie pasuje :shake: a przez neta boję się kupić że nie będzie pasowało właśnie :roll:[/QUOTE] Hahaha:roflt: [quote name='Angi']też chcę się kiedyś wybrać na przejażdżkę rowerową z kundlem, ale nie mam pedała :P[/QUOTE] to sobie dokup :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 muszę śrubkę dokupić do pedała :P są rowery bez siodełek :P Quote
Aleks89 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Angi']też chcę się kiedyś wybrać na przejażdżkę rowerową z kundlem, ale nie mam [B]pedała[/B] :P[/QUOTE] Już ci głupia Aga wczoraj powiedziała co masz zrobić:diabloti: Quote
vege* Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Angi']muszę śrubkę dokupić do pedała :P są rowery bez siodełek :P[/QUOTE] wiem, że są ale ten chłopak miał samą rurkę:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Aleks89']Już ci głupia Aga wczoraj powiedziała co masz zrobić:diabloti:[/QUOTE] nooooooo :diabloti: Aleks sie nie pogniewa jak go na trochę uzyjesz :eviltong: [FONT=Verdana][quote name='vege*']wiem, że są ale ten chłopak miał samą rurkę[/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana][/QUOTE][/FONT] [FONT=Verdana]bo to był geyyy [/FONT]:cool1: Quote
angineuuka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 jak bym się miała Agi słuchać, to szybko skończyłabym marnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Angi']jak bym się miała Agi słuchać, to szybko skończyłabym marnie :evil_lol:[/QUOTE] jak byś mnie słuchała miała byś dwa pedały ! Quote
Naklejka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Ale pierdykło :diabloti: buuurza :loveu: Quote
vege* Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='dOgLoV'] [FONT=Verdana]bo to był geyyy [/FONT]:cool1:[/QUOTE] pewnie tak:eviltong: [quote name='dOgLoV']jak byś mnie słuchała miała byś dwa pedały ![/QUOTE] hahahha Quote
Aleksa. Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 U mnie dzisiaj też była mini burza między innymi z gradem :p ale jak raz walnęło, to oeezuu :D Quote
Naklejka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 A ja właśnie zrobiłam muffinki :loveu: Ciekawe czy będą jadalne, oczywiście w kuchni narobiłam ogromnego syfu :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Naklejka']A ja właśnie zrobiłam muffinki :loveu: Ciekawe czy będą jadalne, oczywiście w kuchni narobiłam ogromnego syfu :evil_lol:[/QUOTE] Mama cię zbije :-(:mad: Quote
Naklejka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='Aleks89']Mama cię zbije :-(:mad:[/QUOTE] Pomarudziła, posprzątałam i był spokój, raczej bardziej ją zainteresowało to co wyciągnęłam z piekarnika :evil_lol: [quote name='dOgLoV']jadalne na pewno , oby nie tylko raz :eviltong:[/QUOTE] Niektórym by się przydało zjeść je tylko raz :diabloti: Quote
Recommended Posts