Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka'][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wUecVtxtM_o/TmEAuoEiL4I/AAAAAAAAAhU/dAN6ouZlxJA/IMG_8868.JPG[/IMG][/QUOTE]

Piękny byczek i słodka czekoladka. Więcej takich zdjęć :loveu:

Posted

[quote name='Artemida']Muszę przyznać że Jetsan dziś ładnie traktował Gaję ,jestem z niego dumna :D[/QUOTE]
Ja też :D A jaki posłuszny był :)
No a Gaja... :mad: :evil_lol:

Posted

Gaja przy Jetsanie wygląda prawie jak świnia morska :evil_lol:
jak ostatnio zobaczyłam u weta dogi niemieckie, to byłam w szoku, bo widziałam pierwszy raz na żywo :lol: suka taka normalna, za to pies, arlekin, ogromny cielak, babce sięgał prawie do biustu. jak zaczął ciągnąć na parkingu to wziął go taki chłop jak dąb, ale widać było, że cala siłę wkładał żeby go utrzymać.
a Jets mocno ciągnie? dajesz radę? :)

Kasia, a może założysz Gajuszce galerie? :)

Posted

Dogi są świetne, na wystawie taki jeden mi prawie do brody sięgnął :lol:

Nad Jetsanem panuję, jestem w stanie go utrzymać :diabloti: Jak zobaczył dzisiaj Gaję to niezły zryw zrobił, aż mi na 2 łapach stanął:lol:

Posted

Dogi to moja miłość :) Na wystawie w Szczecinie tyle ich wygłaskałam, wypieściłam.. A jeden tak nas opluł, że byłam w niebie :loveu: .
Te fafle, aaaahhh!

Posted

Hm nie wiem czy ma sens zakładanie jej galerii :D pewnie nikt tam nie zajrzy po pierwsze:p po drugie nie jest jakimś wyjątkowym psem rasowym ,tylko zwykłym kundelkiem :p Właśnie też się dziś zdziwiłam jak Gaja się ucieszyła na Jetsa, przeważnie mu zęby pokazuje :D

Posted

[quote name='Artemida']Hm nie wiem czy ma sens zakładanie jej galerii :D pewnie nikt tam nie zajrzy po pierwsze:p po drugie nie jest jakimś wyjątkowym psem rasowym ,tylko zwykłym kundelkiem :p Właśnie też się dziś zdziwiłam jak Gaja się ucieszyła na Jetsa, przeważnie mu zęby pokazuje :D[/QUOTE]

Artemida, byś się wstydziła z takimi 'argumentami' wyskakiwać! Zakładaj galerię. Gaja jest piękna! :)

Posted

[quote name='Artemida']Hm nie wiem czy ma sens zakładanie jej galerii :D pewnie nikt tam nie zajrzy po pierwsze:p po drugie nie jest jakimś wyjątkowym psem rasowym ,tylko zwykłym kundelkiem :p Właśnie też się dziś zdziwiłam jak Gaja się ucieszyła na Jetsa, przeważnie mu zęby pokazuje :D[/QUOTE]
no wiesz :mad: mowisz jakby tu było miejsce tylko dla rasowców.
większość galerii to kundlasy :eviltong:

Posted

[QUOTE=ania >;17565249]no wiesz :mad: mowisz jakby tu było miejsce tylko dla rasowców.
większość galerii to kundlasy :eviltong:[/QUOTE]

Dokładnie :mad: ja też mam Onkowego kundelka :loveu:

Posted

Nie prawdopodobnie zostawią mi aparat :D więc może ją założę :) Tylko będę miała problem, bo w ogóle nie łapię dogomanii i nie będę widziała gdzie wątek założyć :D Chyba że Naklejka mi dziś pomoże ;>