omry Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Naklejka'][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wUecVtxtM_o/TmEAuoEiL4I/AAAAAAAAAhU/dAN6ouZlxJA/IMG_8868.JPG[/IMG][/QUOTE] Piękny byczek i słodka czekoladka. Więcej takich zdjęć :loveu: Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-VyGtQKuYe-w/TmEAsywSScI/AAAAAAAAAgs/iI0Cd3qbUvg/IMG_8845.JPG[/IMG] Jeszcze jedno i więcej nie ma, bo na nich ja jestem :P Quote
omry Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Naklejka']Jeszcze jedno i więcej nie ma, bo na nich ja jestem :P[/QUOTE] Pokazuj się! :) Quote
omry Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Naklejka']Nie, nie, nie :diabloti:[/QUOTE] No wiesz Ty co! :D Quote
Artemida Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ah, przygłupawy wyraz pyska Gaji jest bezcenny :p Ale spacer był udany :D Muszę przyznać że Jetsan dziś ładnie traktował Gaję ,jestem z niego dumna :D Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='Artemida']Muszę przyznać że Jetsan dziś ładnie traktował Gaję ,jestem z niego dumna :D[/QUOTE] Ja też :D A jaki posłuszny był :) No a Gaja... :mad: :evil_lol: Quote
Artemida Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 tak Gaja dziś pokazała na co ja stać :p powiem Ci że czasem zachowuje się strasznie ,tak jakby była głucha xD Za to Jetsan był mega grzeczny :D Quote
ania > Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Gaja przy Jetsanie wygląda prawie jak świnia morska :evil_lol: jak ostatnio zobaczyłam u weta dogi niemieckie, to byłam w szoku, bo widziałam pierwszy raz na żywo :lol: suka taka normalna, za to pies, arlekin, ogromny cielak, babce sięgał prawie do biustu. jak zaczął ciągnąć na parkingu to wziął go taki chłop jak dąb, ale widać było, że cala siłę wkładał żeby go utrzymać. a Jets mocno ciągnie? dajesz radę? :) Kasia, a może założysz Gajuszce galerie? :) Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Dogi są świetne, na wystawie taki jeden mi prawie do brody sięgnął :lol: Nad Jetsanem panuję, jestem w stanie go utrzymać :diabloti: Jak zobaczył dzisiaj Gaję to niezły zryw zrobił, aż mi na 2 łapach stanął:lol: Quote
omry Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Dogi to moja miłość :) Na wystawie w Szczecinie tyle ich wygłaskałam, wypieściłam.. A jeden tak nas opluł, że byłam w niebie :loveu: . Te fafle, aaaahhh! Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 fafle i ślina są bee :evil_lol: Jetsan się za bardzo mi ślini.... Quote
ania > Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Anetka, a wybierasz się na wystawę w chorzowie czy jeszcze nie wiesz? :) ja już się nie mogę doczekać :evil_lol: Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Jadę, jadę z rodzicami i Kaśką :D Jeszcze nie wiem czy brat Jetsana startuje, ale się dowiem :) Quote
Naklejka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 :) Chorzów nie jest wielką wystawą, chciałabym na międzynarodówkę jakąś się jeszcze wybrać... Quote
Artemida Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Hm nie wiem czy ma sens zakładanie jej galerii :D pewnie nikt tam nie zajrzy po pierwsze:p po drugie nie jest jakimś wyjątkowym psem rasowym ,tylko zwykłym kundelkiem :p Właśnie też się dziś zdziwiłam jak Gaja się ucieszyła na Jetsa, przeważnie mu zęby pokazuje :D Quote
omry Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Artemida']Hm nie wiem czy ma sens zakładanie jej galerii :D pewnie nikt tam nie zajrzy po pierwsze:p po drugie nie jest jakimś wyjątkowym psem rasowym ,tylko zwykłym kundelkiem :p Właśnie też się dziś zdziwiłam jak Gaja się ucieszyła na Jetsa, przeważnie mu zęby pokazuje :D[/QUOTE] Artemida, byś się wstydziła z takimi 'argumentami' wyskakiwać! Zakładaj galerię. Gaja jest piękna! :) Quote
ania > Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Artemida']Hm nie wiem czy ma sens zakładanie jej galerii :D pewnie nikt tam nie zajrzy po pierwsze:p po drugie nie jest jakimś wyjątkowym psem rasowym ,tylko zwykłym kundelkiem :p Właśnie też się dziś zdziwiłam jak Gaja się ucieszyła na Jetsa, przeważnie mu zęby pokazuje :D[/QUOTE] no wiesz :mad: mowisz jakby tu było miejsce tylko dla rasowców. większość galerii to kundlasy :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [QUOTE=ania >;17565249]no wiesz :mad: mowisz jakby tu było miejsce tylko dla rasowców. większość galerii to kundlasy :eviltong:[/QUOTE] Dokładnie :mad: ja też mam Onkowego kundelka :loveu: Quote
Naklejka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Kaśka chyba zostanie bez aparatu.... Więc zdjęć wiele nie będzie miała jak zrobić, no chyba że ja zrobię na spacerach, Gaja będzie się tutaj pokazywać :P Quote
Artemida Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nie prawdopodobnie zostawią mi aparat :D więc może ją założę :) Tylko będę miała problem, bo w ogóle nie łapię dogomanii i nie będę widziała gdzie wątek założyć :D Chyba że Naklejka mi dziś pomoże ;> Quote
Naklejka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 ooo :P Kaśka ogarnij się i przejrzyj całe dogo, wszystko jest opisane :P Quote
Artemida Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dla mnie to forum jest zbyt duże i pomieszane.... Quote
Recommended Posts