Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie mnie Arni walnął kłem w kolano i boli :eviltong:
Nie pójdę na swoją własną studniówkę :loveu: za tą kasę wolę kupić klatkę, plecak na aparat, lampę błyskową i parę rupieci do aparatu :evil_lol:

Posted

Mój brat idzie na swoją studniówkę, siora nie ma, a mi się jakoś nie chce... Brat ma w tym samym miejscu co ja mam mieć i też kupe kasy na to wywalił... :roll:
Pójdę za fotografa, jeszcze mi zapłacą za to, że będę na tej studniówce :evil_lol:

Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-GunXeEHSQTs/UNDEt8TnBCI/AAAAAAAAOhI/LTb1bV40AOo/s640/Zdjecie030.jpg[/IMG]
robienie zdjęć telefonem to chyba nie jest dobry pomysł :P

Posted

oo widzę że więcej jest takich dziwolągów co nie byli na własnej studniówce :) ja też nie byłam , wychowawca był wściekły,a na pytanie czemu nie idę odpowiedziałam: 'bo nie' :diabloti:

Posted

800 zł - ile za tą kasę byłoby karmy !!!!! ja wszystko przeliczam na karmę :evil_lol:
i studniówkę też przepiłam, bo dwie kumpele też nie poszły i żeśmy se w trójkę z flaszką pod bunkrem studniówkę zrobiły:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']800 zł - ile za tą kasę byłoby karmy !!!!! ja wszystko przeliczam na karmę :evil_lol:
i studniówkę też przepiłam, bo dwie kumpele też nie poszły i żeśmy se w trójkę z flaszką pod bunkrem studniówkę zrobiły:evil_lol:[/QUOTE]

Za tą kasę kupiłabym sobie co innego, coś co będę używała przez dłuższy czas, na jeden wieczór tyle nie wywalę...
To nie jest zły pomysł, bo koleżanki chyba też nie pójdą :cool3:

Posted

Nie wierzę... :-o
łączy nas więcej niż myślałam :evil_lol:
ja też nie byłam na swojej studniówce, i do tej pory jestem z siebie dumna :diabloti:
a tą kasę dołożyłam sobie do laptopa :evil_lol:

Posted

Ja też miałam nie iść, ale obiecano mi, że będę miała 2 z polaka na semestr i nie będę musiała zaliczać :evil_lol:
No i mam! :razz:

Kocham moją szkołę.

Posted

[quote name='Culineo']to co ty za lampe znalazłaś ? że taka w miare tania ? :D
ja zależy jaka będzie cena studniówki , może też nie pójde.. :niewiem:[/QUOTE]

Nie rozglądałam się jakoś specjalnie za lampami :P A ja nie potrzebuję bardzo wypasionej, bo raczej będę używała jej sporadycznie, zawodowcem nie jestem ;)

Posted

Heloł,heloł :)

Podczytuje już od dawna-w zasadzie od kiedy Arni się u Was pojawił,ale siakoś nie było okazji się przywitać:oops:

Tybetany są super! W mojej okolicy mieszka sobie Sagan,tybetanek o umaszczeniu niebieskim(?):multi:

Posted

Hej! :)
Ja do Was też zaglądałam, bo mnie Paco strasznie zainteresował, trochu mi Sarę przypomina ;)
Tak, tak, są błękitne tybcie i je wielbię, ale są raczej rzadko spotykane. Jetsan miał być błękitny, ale wyszło jak wyszło :D Następna będzie błękitna albo złota.