Naklejka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Bo ona jest gruba :eviltong: Ale braki w mózgu ma podobne do Arniego :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ale Arni mnie jeszcze nie dziabnął :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 A Monki Ciebie ugryzła? :P Mnie ugryzł Ignaś :placz: Quote
angineuuka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 no, dziabnęła mnie ... Skubana jedna :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Właśnie mnie Arni walnął kłem w kolano i boli :eviltong: Nie pójdę na swoją własną studniówkę :loveu: za tą kasę wolę kupić klatkę, plecak na aparat, lampę błyskową i parę rupieci do aparatu :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Strasznie! Z naszych wyliczen wyszlo ok. 800zl lacznie z sukinka ;) Bo szpan to podstawa i trzeba ja zrobic w drogim lokalu :roll: dlatego nie chce isc... Quote
łamAga Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 tez bym nie poszła :/ zreszta na swojej tez nie byłam :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Też nie byłem:diabloti:Nie tnę sobie z tego powodu żył ,a kase stara i tak mi dała ,a wydałem na co chciałem:lol: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Mój brat idzie na swoją studniówkę, siora nie ma, a mi się jakoś nie chce... Brat ma w tym samym miejscu co ja mam mieć i też kupe kasy na to wywalił... :roll: Pójdę za fotografa, jeszcze mi zapłacą za to, że będę na tej studniówce :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-GunXeEHSQTs/UNDEt8TnBCI/AAAAAAAAOhI/LTb1bV40AOo/s640/Zdjecie030.jpg[/IMG] robienie zdjęć telefonem to chyba nie jest dobry pomysł :P Quote
eria Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 oo widzę że więcej jest takich dziwolągów co nie byli na własnej studniówce :) ja też nie byłam , wychowawca był wściekły,a na pytanie czemu nie idę odpowiedziałam: 'bo nie' :diabloti: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Haha, u mnie na 100% nie idą dwie dziewczyny, u mojego brata w klasie idzie tylko 8osób :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ' bo nie ' jako odpowiedź na wszystko :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Hahaha Eria ja też:cool3:"bo nie" to idealna odpowiedź.A tak na serio to właśnie było mi szkoda wywalić kupe kasy na jeden wieczór...wolałem to przepić :lol: Quote
eria Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 800 zł - ile za tą kasę byłoby karmy !!!!! ja wszystko przeliczam na karmę :evil_lol: i studniówkę też przepiłam, bo dwie kumpele też nie poszły i żeśmy se w trójkę z flaszką pod bunkrem studniówkę zrobiły:evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ja bym tą kaskę odłożyłam, na piesia albo aparat :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='eria']800 zł - ile za tą kasę byłoby karmy !!!!! ja wszystko przeliczam na karmę :evil_lol: i studniówkę też przepiłam, bo dwie kumpele też nie poszły i żeśmy se w trójkę z flaszką pod bunkrem studniówkę zrobiły:evil_lol:[/QUOTE] Za tą kasę kupiłabym sobie co innego, coś co będę używała przez dłuższy czas, na jeden wieczór tyle nie wywalę... To nie jest zły pomysł, bo koleżanki chyba też nie pójdą :cool3: Quote
kalyna Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nie wierzę... :-o łączy nas więcej niż myślałam :evil_lol: ja też nie byłam na swojej studniówce, i do tej pory jestem z siebie dumna :diabloti: a tą kasę dołożyłam sobie do laptopa :evil_lol: Quote
omry Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ja też miałam nie iść, ale obiecano mi, że będę miała 2 z polaka na semestr i nie będę musiała zaliczać :evil_lol: No i mam! :razz: Kocham moją szkołę. Quote
Culineo Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 to co ty za lampe znalazłaś ? że taka w miare tania ? :D ja zależy jaka będzie cena studniówki , może też nie pójde.. :niewiem: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Culineo']to co ty za lampe znalazłaś ? że taka w miare tania ? :D ja zależy jaka będzie cena studniówki , może też nie pójde.. :niewiem:[/QUOTE] Nie rozglądałam się jakoś specjalnie za lampami :P A ja nie potrzebuję bardzo wypasionej, bo raczej będę używała jej sporadycznie, zawodowcem nie jestem ;) Quote
asiunia Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Heloł,heloł :) Podczytuje już od dawna-w zasadzie od kiedy Arni się u Was pojawił,ale siakoś nie było okazji się przywitać:oops: Tybetany są super! W mojej okolicy mieszka sobie Sagan,tybetanek o umaszczeniu niebieskim(?):multi: Quote
Naklejka Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Hej! :) Ja do Was też zaglądałam, bo mnie Paco strasznie zainteresował, trochu mi Sarę przypomina ;) Tak, tak, są błękitne tybcie i je wielbię, ale są raczej rzadko spotykane. Jetsan miał być błękitny, ale wyszło jak wyszło :D Następna będzie błękitna albo złota. Quote
Recommended Posts