Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pół biedy, że na filmie, który już jest dodany :] nie widać tej śliny :P On się slini na jedzenie- kap, kap i cały pokój pływa :lol: Jak się zmęczy to mu taki glut leci, haha :D

Posted

A jak ciężko z linoleum schodzą.... :lol:
[B]FILM[/B]
[url]https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/Filmy02?authkey=Gv1sRgCL372sSZ_a347wE#5640781550107922194[/url]
jakby ktoś przeoczył :P

Posted

[quote name='klaudusia0219']piękna rzecz :diabloti:[/QUOTE]
pies? Piękny :loveu: Sznupy też piękne :loveu:
Ale z mopem się nie rozstawałam i ze szmatą :lol: A ja mam wykładziny, aaaa....
Golden chlapał tak przy picu, że całą kuchnię mi zalewał, haha.....

Nie puszczam go, jemu smycz nie wadzi, a ja mogę go złapać jak zobaczy psa itp....

Posted

[QUOTE=ania >;17439413]zero wyczucia w Jetsanie no, kobiety taranuje![/QUOTE]
Żeby to był pierwszy raz :lol: Dobrze że kolano żyje, mam tylko siniaka :lol:

A myślisz, że po co ja tam skakałam? :lol: Na szczęście smycz się na trawie zatrzymuje i jeszcze mnie nie oplątał aż tak mocno :P

Posted

[quote name='Naklejka']Żeby to był pierwszy raz :lol: Dobrze że kolano żyje, mam tylko siniaka :lol:

A myślisz, że po co ja tam skakałam? :lol: Na szczęście smycz się na trawie zatrzymuje i jeszcze mnie nie oplątał aż tak mocno :P[/QUOTE]

No wiesz zawsze może być ten pierwszy raz, mocno cię oplącze i.. leżysz :D

Posted

Zmierzyłam Cesara w kłebie. 67 cm, tylko on ma krzywe łapki, gdyby nie to to miałby ciut więcej ;) I ma dopiero rok więc chyba jeszcze troche podrośnie :)

Posted

wet mówił że będzie rósł do 18 miesiąca, a do 14 najszybciej. Ale jak oglądam zdjęcia np z zeszłego miesiąca, to widac że był trochę mnieszy :D Zobaczymy za dwa miesiące go zmierze może troszkę podskoczy :)