Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:

Posted

[quote name='kamos']Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:[/QUOTE]

Cioteczko doszła wpłata bez nicku jak wcześniej pisałam .....Joanna D ;) Rozumiem że to przelew od Ciebie ? :) Proszę o potwierdzenie.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti:

A na konto Maciejki wpłynęły kolejne deklaracje :
Elypsa 20 zł :loveu:
Joanna D 15 zł ( proszę o podanie nicku ) :loveu:
Cioteczkom pięknie dziękujemy:buzi:[/QUOTE]

wpłaty które wpłynęły 04.10. :)

Posted

[quote name='joanna.dymek']Wpłata zapiasana Joanna D jest ode mnie joanna.dymek
Wpłata od kamos w takim razie jeszcze nie dotarła.[/QUOTE]

Ślicznie dziękuję za potwierdzenie kochana i przepraszam że nie skojarzyłam:oops::oops::oops:
Już zmieniam w rozliczeniu.
A wpłatę od kamos jeszcze raz sprawdzę :roll:

Posted

[quote name='kamos']Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:[/QUOTE]

kamos przejrzałam jeszcze raz konto i wpłaty nie otrzymałam ....wpłacałaś na konto podane przez Myszę2 czy na konto fundacji podane w 1 poście ???
Jeżeli na konto fundacji to wpłatę musi potwierdzić cioteczka Klaudus.

Posted

[I]Wieczorem pierwszy post doprowadzę do porządku - głównie te zdjęcia i pouzupełniam to co powinnam.
Bo teraz niewiele czasu mam ,więc nie dam rady tego zrobić.
[SIZE="2"]

Ps.Zapraszam do kufra różności srebrnych na zakupy :)[/SIZE]

[/I]

Posted

[quote name='Asiaczek']Na zdjęciach rzeczywiście szczuplutki jest. Ale jak on daje sobie rade biegać po ogródku? Nie potyka się, nie przewraca?
Dzięki za potwierdzenie wpłaty:) pzdr.[/QUOTE]
Niewidome psiaczki jak poznają teren to świetnie sobie na nim radzą, byleby nie dokładać jakichś nowych przeszkód na trasie, tak samo w mieszkaniu, nie zostawiać na wpół otwartych drzwi.

Posted

[INDENT]Zapraszamy na jedyny w swoim rodzaju Świąteczny Bazarek.
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217430-Bajeczny-..Świąteczny-)-Bombki-..ozdoby-)-Coś-pięknego-)-Gratissy-)-Nagrody!-14.11?p=17962871#post17962871"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2174...1#post17962871[/COLOR][/URL]

[IMG]http://i41.tinypic.com/10f3ymx.jpg[/IMG]
[/INDENT]