kamos Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2: Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='kamos']Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:[/QUOTE] Cioteczko doszła wpłata bez nicku jak wcześniej pisałam .....Joanna D ;) Rozumiem że to przelew od Ciebie ? :) Proszę o potwierdzenie. Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Czekamy zatem na zdjęcia naszego Maciejki :) i lojalnie ostrzegam skopiuje do 2 postu:cool1::diabloti: A na konto Maciejki wpłynęły kolejne deklaracje : Elypsa 20 zł :loveu: Joanna D 15 zł ( proszę o podanie nicku ) :loveu: Cioteczkom pięknie dziękujemy:buzi:[/QUOTE] wpłaty które wpłynęły 04.10. :) Quote
joanna.dymek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wpłata zapiasana Joanna D jest ode mnie joanna.dymek Wpłata od kamos w takim razie jeszcze nie dotarła. Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='joanna.dymek']Wpłata zapiasana Joanna D jest ode mnie joanna.dymek Wpłata od kamos w takim razie jeszcze nie dotarła.[/QUOTE] Ślicznie dziękuję za potwierdzenie kochana i przepraszam że nie skojarzyłam:oops::oops::oops: Już zmieniam w rozliczeniu. A wpłatę od kamos jeszcze raz sprawdzę :roll: Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='kamos']Czy doszło 30 zł na Maciusia?:???:Przelew poszedł 2.11 Proszę o potwierdzenie. Maciuś nabieraj ciałka:sabber:.Na pewno dasz radę.Całuję pyszczek.:kiss_2:[/QUOTE] kamos przejrzałam jeszcze raz konto i wpłaty nie otrzymałam ....wpłacałaś na konto podane przez Myszę2 czy na konto fundacji podane w 1 poście ??? Jeżeli na konto fundacji to wpłatę musi potwierdzić cioteczka Klaudus. Quote
joanna.dymek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To ja gapciowato-fujarowata jestem.To był mój pierwszy ,samodzielny przelew internetowy i pewnie czegoś nie dopisałam. Quote
Martika&Aischa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='joanna.dymek']To ja gapciowato-fujarowata jestem.To był mój pierwszy ,samodzielny przelew internetowy i pewnie czegoś nie dopisałam.[/QUOTE] Ciocia z każdym kolejnym przelewem będzie coraz lepiej ;) Quote
kamos Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Na konto fundacji. nick podałam przy nazwie zleceniodawcy. Quote
Martika&Aischa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='kamos']Na konto fundacji. nick podałam przy nazwie zleceniodawcy.[/QUOTE] No to wpłatę musi potwierdzić Klaudusek :) Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [I]Wieczorem pierwszy post doprowadzę do porządku - głównie te zdjęcia i pouzupełniam to co powinnam. Bo teraz niewiele czasu mam ,więc nie dam rady tego zrobić. [SIZE="2"] Ps.Zapraszam do kufra różności srebrnych na zakupy :)[/SIZE] [/I] Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A na koncie Maciusia wpłata bazarkowa od cioteczki Dianki :) w kwocie 97,50 :) Pięknie Dziękujemy cioci :iloveyou::Rose: Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 I kolejna wpłata od cioci Asiaczek - 10 zł - pięknie dziękujemy:iloveyou: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Na zdjęciach rzeczywiście szczuplutki jest. Ale jak on daje sobie rade biegać po ogródku? Nie potyka się, nie przewraca? Dzięki za potwierdzenie wpłaty:) pzdr. Quote
Mysza2 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Na zdjęciach rzeczywiście szczuplutki jest. Ale jak on daje sobie rade biegać po ogródku? Nie potyka się, nie przewraca? Dzięki za potwierdzenie wpłaty:) pzdr.[/QUOTE] Niewidome psiaczki jak poznają teren to świetnie sobie na nim radzą, byleby nie dokładać jakichś nowych przeszkód na trasie, tak samo w mieszkaniu, nie zostawiać na wpół otwartych drzwi. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jasne, nigdy nie miałam styczności z niewidomym psiakiem, stąd moje pytania... Pzdr. Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Jasne, nigdy nie miałam styczności z niewidomym psiakiem, stąd moje pytania... Pzdr.[/QUOTE] Wzrok u psa jest najsłabszym zmysłem... Quote
Martika&Aischa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [INDENT]Zapraszamy na jedyny w swoim rodzaju Świąteczny Bazarek. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217430-Bajeczny-..Świąteczny-)-Bombki-..ozdoby-)-Coś-pięknego-)-Gratissy-)-Nagrody!-14.11?p=17962871#post17962871"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2174...1#post17962871[/COLOR][/URL] [IMG]http://i41.tinypic.com/10f3ymx.jpg[/IMG] [/INDENT] Quote
Recommended Posts