Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Nie próbuje się rozebrać :cool3: ?

Zamówiłam ubranko dla Docenta i jestem ciekawa czy zaakceptuje :cool3: ? Mam 2 psy trzęsidupki (Docent i Pestka). Pozostałe nie trzęsą się na mrozie.

Sama jestem zdziwona ale za bradzo sie nie interesuje, kiedy jest rozbawiona to w trakcie glupawki zaczyna szarpac ubranko..a tak dostojnie w nim kroczy ;)
Sonia juz teraz jest trzesidupkiem..a co dalej?

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

zabawka Soni :lol: jest bardzo grzeczna kiedy Julia lapie zabawke to delikatnie jej zabiera z reki..wogule Sonia to ideal psa..no oprocz jedzenia ;) bo taka wybredna sie zrobila..jak ide karmic moich tymczasowiczow biegnie ze mna i kazde ziarenko sucher karmy ktore wypadnie to znajduje..wiec pomyslalm sovie ze kupie jej jakies lepsze suche, wiec kupilam http://www.krakvet.pl/royal-canin-mini-exigent-p-18777.html a ona nie ma ochoty tego jesc :lol::evil_lol:

Posted

savahna napisał(a):
Wspaniały pies.:p
A dzieciaczek tylko patrzeć jak zacznie biegac po domciu, bo chyba na razie tylko raczkuje tak?:roll:

Tak skonczyła 8 mies. i zaczyna raczkowac..strasznie piszczy i krzyczy jak widzi Sonie :) Jak powiem "Sonia" to sie rozglada po pokoju i szuka Soni :) Musze kiedys nagrac to...pozatym Sonia z wielkim umilowaniem lize Julci glowe..a ona zamyka oczy i sie smieje :) Piekny widok :)