kkasiiiar Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 toyota napisał(a):Nie próbuje się rozebrać :cool3: ? Zamówiłam ubranko dla Docenta i jestem ciekawa czy zaakceptuje :cool3: ? Mam 2 psy trzęsidupki (Docent i Pestka). Pozostałe nie trzęsą się na mrozie. Sama jestem zdziwona ale za bradzo sie nie interesuje, kiedy jest rozbawiona to w trakcie glupawki zaczyna szarpac ubranko..a tak dostojnie w nim kroczy ;) Sonia juz teraz jest trzesidupkiem..a co dalej? Quote
savahna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Az się nie moge napatrzeć...toż to Sonia w psim raju.....:lol: Ubranka, gustowne obrózki, zabaweczki i malutki człowieczek dla rozrywki....:p Quote
savahna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ta fotka jest genialna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img820.imageshack.us/img820/2844/zdjcie4283kopia.jpg Co tam na tej podłodze było?!:lol: Quote
kkasiiiar Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 zabawka Soni :lol: jest bardzo grzeczna kiedy Julia lapie zabawke to delikatnie jej zabiera z reki..wogule Sonia to ideal psa..no oprocz jedzenia ;) bo taka wybredna sie zrobila..jak ide karmic moich tymczasowiczow biegnie ze mna i kazde ziarenko sucher karmy ktore wypadnie to znajduje..wiec pomyslalm sovie ze kupie jej jakies lepsze suche, wiec kupilam http://www.krakvet.pl/royal-canin-mini-exigent-p-18777.html a ona nie ma ochoty tego jesc :lol::evil_lol: Quote
savahna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Wspaniały pies.:p A dzieciaczek tylko patrzeć jak zacznie biegac po domciu, bo chyba na razie tylko raczkuje tak?:roll: Quote
kkasiiiar Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 savahna napisał(a):Wspaniały pies.:p A dzieciaczek tylko patrzeć jak zacznie biegac po domciu, bo chyba na razie tylko raczkuje tak?:roll: Tak skonczyła 8 mies. i zaczyna raczkowac..strasznie piszczy i krzyczy jak widzi Sonie :) Jak powiem "Sonia" to sie rozglada po pokoju i szuka Soni :) Musze kiedys nagrac to...pozatym Sonia z wielkim umilowaniem lize Julci glowe..a ona zamyka oczy i sie smieje :) Piekny widok :) Quote
Recommended Posts