Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paja']Mam jakąś tam swoją listę mix jest na niej też cafe,ale ogólnie jestem otwarta i można wybrać sobie jakie się chce portale i podesłać mi listę.

z reguły zawsze ogłaszam na :

gumatre.pl
morusek.pl
tablica.pl
cafeanimal.pl
pajeczyna.pl
nk.pl
fb.pl
olox.pl
szerlok.pl
neon.pl
kokosy.pl
adopcje.pl

20-5złł(może być na jedno woj.lub mix)
40-10zł(może być na jedno woj.lub mix)
60-15zł(mix woj.)
80-20zł(mix woj.)
moę ogłosic na wiecej portali,ale potrzebowała bym ich liste i wteczas co 20 to 5zł wiecej.[/QUOTE]
ok Paja to ja bym chciała...zrób dla mnie rezerwację chce dla dwóch psiaków po 80 ogłoszeń...czyli razem 40 zł rozumiem?

Posted

a ja widzę że tu jakieś deale się u mnie robi:):):) co za wstręciochy:D żartuje, przynajmniej wątek się podnosi:(
Pajo a dzwonił ktoś do Ciebie z Opola w związku z adopcją???
czy moje wysiłki poszły na nic??
buziaczki dla chłopaka:*

Posted

[quote name='zioberek87']a ja widzę że tu jakieś deale się u mnie robi:):):) co za wstręciochy:D żartuje, przynajmniej wątek się podnosi:(
Pajo a dzwonił ktoś do Ciebie z Opola w związku z adopcją???
czy moje wysiłki poszły na nic??
buziaczki dla chłopaka:*[/QUOTE]

Nikt do mnie nie dzwonił..a telefon mam cały czas przy sobie i w zasięgu.Kalvin właśnie zażera się chrupkami i pewnie za chwilkę polecimy na spacerek.

[quote name='danavas']ok Paja to ja bym chciała...zrób dla mnie rezerwację chce dla dwóch psiaków po 80 ogłoszeń...czyli razem 40 zł rozumiem?[/QUOTE]

ok odezwę się do Ciebie jak będzie Twoja kolej tz dzień wcześniej byś zdążyła mi wysłać dane

Posted

tak myslałam wiedziałamże jak ktos do ciebie zadzwoni z moich okolic to na bank dasz mi znac.... masakra musze obrac inna taktykę bo ogloszenia widocznie sa zrywane:( pokochaj diabełka od nas:*

Posted

Ja jak wieszam plakaty to w sobotę wcześnie rano i doklejam tam gdzie są pozrywane w sobotę w nocy,albo nad ranem.
Bo to małolaty zrywają z nudów.Czasem też rozworze ulotki i wtenczas wiem,że każdy dostanie.

Posted

ha ha ha natrafiłam na ogłoszenie chłopaka na cafe animals i padłam ze śmiechu na tyt. "Tylko nie mówcie mu, że nie jest owczarkiem..." ha ha ha ha smialam się do upadłego:D:D:D, Pajo działasz na całego, a zebrałaś chociaż parę groszy na dt z takich ogłoszeń?:)

Posted

Najlepiej w piątek ogłaszać w gazecie bo wtenczas jeszcze ta sama czytają w weekend i jest większa szansa ,że ktoś zadzwoni.
W ten weekend Kalvin zostanie z rodzicami ja muszę pilnie wyjechać na spotkanie w sprawie szkolenia,gdzie jest 50% na 50% ze je dostane,ale próbować trzeba zawsze.
Co do tytułów to jest ich pełno ciągle zmieniam,ciągle coś modyfikuje i wystawiam.

Posted

Paja Ty podajesz w treści ogłoszenia na Kalvina swój nr konta??? i co zbierasz kasę na jego dt? przeciez Ziober zbiera i jest płacone za dt.............a gdzie rozliczasz to co ci wpłynie?

Posted

Raz podawałam numer konta na początku czyt pierwsze kilka ogłoszeń.Nie było żadnych wpływów bo inaczej bym podała.Jest za mało danych podanych do wpłaty a nikt o więcej się nie upomniał.Jeśli masz wątpliwości czy mówię prawdę zapraszam do mnie pokażę Ci wgląd na konto,ale na pewno nie będę publikować tutaj ile mam pieniędzy na koncie i za co oraz ile wydaje i na co.

edit. zaraz wyjeżdżam będę w niedziele wieczorem.

Posted

[quote name='Paja']Raz podawałam numer konta na początku czyt pierwsze kilka ogłoszeń.Nie było żadnych wpływów bo inaczej bym podała.Jest za mało danych podanych do wpłaty a nikt o więcej się nie upomniał.Jeśli masz wątpliwości czy mówię prawdę zapraszam do mnie pokażę Ci wgląd na konto,ale na pewno nie będę publikować tutaj ile mam pieniędzy na koncie i za co oraz ile wydaje i na co.

edit. zaraz wyjeżdżam będę w niedziele wieczorem.[/QUOTE]

nie chce oglądać konta, bo nie interesuje mnie stan Twojego portfela:) interesuję się Kalvinem........po prostu mnie to zdziwiło jak zobaczyłam ogłoszenie, ze podałaś swoje konto do wpłat......a mam prawo pytać więc pytam....skoro mówisz ze nic nie wpłynęło to tak pewnie jest.....

Posted

[quote name='zioberek87']witam słoneczko:) jak chłopak się spisał???:D[/QUOTE]

Chłopak był bardzo grzeczny podczas mojej nie obecności wyciągną sobie ręcznik z mojej szafki i cały czas prawie na nim spał.Co jakiś czas tylko lekko tęsknił i wwalał swoją dupine domownika na kolana.Jak weszłam o domu nie odbyło sie bez tańca radości ze szczekaniem przynoszeniem mi zabawek itp.
Zaraz idzimy własnie na spacerek z wszystkimi bo tak im obiecałam przed wyjazdem.

Posted

[quote name='Paja']Chłopak był bardzo grzeczny podczas mojej nie obecności wyciągną sobie ręcznik z mojej szafki i cały czas prawie na nim spał.Co jakiś czas tylko lekko tęsknił i wwalał swoją dupine domownika na kolana.Jak weszłam o domu nie odbyło sie bez tańca radości ze szczekaniem przynoszeniem mi zabawek itp.
Zaraz idzimy własnie na spacerek z wszystkimi bo tak im obiecałam przed wyjazdem.[/QUOTE]

to bardzo się cieszę, że chłopak nie rozrabiał i że się cieszył jak przyjechałaś:D:) dostałaś to szkolenie???