FREDZIU Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Łał, kiedy to było wypadające ząbki, pierwsza cieczka. Byłam przewrażliwiona jak przy dziecku. Pamiętam jak weterynarza z łóżka wyrwałam bo Fredzi na nóżkę stanęłam, opieka była na maksa, uruchomiłam całą lecznicę, teraz z tego się śmieję:evil_lol::evil_lol: Fajne problemy ze ślicznymi maluszkami:lol: Quote
Yorkomanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 tyle co wszystkie inne ok 3 tygodnie ;) i wcale nie za wcześnie;) Quote
Oscar Patric Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 witamy się cieplutko i całuski zasyłamy:) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Hej :) Dawno do was nie zaglądaliśmy :D Jej...jaka Jessi jest śliczna :loveu: Quote
Oscar Patric Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 witamy się cieplutko i prosimy o nowe foteczki:) Quote
pati3334 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Żyjemy, żyjemy :) Jakoś tak nie zaglądałam ostatnio na dogo :oops: Jessi już duża dziewczynka :) waży 3,2kg i ma już dosyć długie włosy. Na wiosnę idziemy do fryzjera i Jessi będzie miała krótką fryzurkę. Strasznie rozrabia i jest wesoło :p Na śniegu strasznie wariuje, łapie śnieg do pyszczka i skacze jak jakiś zając :lol: Teraz właśnie leży mi na kolanach. :p Jutro będzie miała kąpiel to popstrykam foteczki i dodam. Muszę sobie zapisać w telefonie żebym nie zapomniała :oops::oops::oops: Fotki będą jutro albo pojutrze, miłego wieczorku :) Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Witamy się cieplutko u Jessi :loveu: Gdzie są zdjecia ja się pytam?! :eviltong: a może do tego filmik jakiś? :D Jessi, żyj! żyj na tym forum :D Quote
pati3334 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [IMG]http://i46.tinypic.com/v3f1vl.jpg[/IMG] [IMG]http://i47.tinypic.com/fwm8lw.jpg[/IMG] Po bardzo długiej nieobecności na forum, postanowiłam wstawić te 2 zdjęcia. Choć są słabej jakości i widać tylko pyszczek chciałam je tu dać :) [B][I]Szczęśliwego Nowego Roku ! :)[/I][/B] Quote
Yorkomanka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Oooooo... kogo ja tu widzę:mad::diabloti: mam nadzieję że więcej nie znikniesz;) Quote
pati3334 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dziękujemy za komplemnty i postaramy sie tu zaglądać :) Quote
pati3334 Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 Witamy ???? o jakieś 3 lata starsi. Przypomniałam sobię o tej stronce siedząc na ogródku(w tej chwili) i pomyślałam "Czemy nie wrzucić zdjęcia?". Więc cyknęłam fotkę pasącej się krówki i oto jesteśmy. ???? Jest tu ktoś jeszcze? Co u Was słychać? Quote
Yorkomanka Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Tylko jedno zdjęcie poo takim czasie? :P i tak nie ma sensu już prowadzić galerii na dogo ;) Quote
Patikujek Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Hejka, widzę, że wszędzie pustki, hehe i tylko raz na 3 lata ktoś zagląda do swoich galerii. A pamiętam te piękne czasy kiedy dyskusje i rzeki fotek trwały bez końca.... :) Czasem brakuje mi starej DOgomanii Quote
Recommended Posts