Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łał, kiedy to było wypadające ząbki, pierwsza cieczka. Byłam przewrażliwiona jak przy dziecku. Pamiętam jak weterynarza z łóżka wyrwałam bo Fredzi na nóżkę stanęłam, opieka była na maksa, uruchomiłam całą lecznicę, teraz z tego się śmieję:evil_lol::evil_lol:
Fajne problemy ze ślicznymi maluszkami:lol:

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Guest Fusiafusia
Posted

Hej :)
Dawno do was nie zaglądaliśmy :D
Jej...jaka Jessi jest śliczna :loveu:

• 1 month later...
Posted

Żyjemy, żyjemy :) Jakoś tak nie zaglądałam ostatnio na dogo :oops: Jessi już duża dziewczynka :) waży 3,2kg i ma już dosyć długie włosy. Na wiosnę idziemy do fryzjera i Jessi będzie miała krótką fryzurkę. Strasznie rozrabia i jest wesoło :p Na śniegu strasznie wariuje, łapie śnieg do pyszczka i skacze jak jakiś zając :lol: Teraz właśnie leży mi na kolanach. :p Jutro będzie miała kąpiel to popstrykam foteczki i dodam. Muszę sobie zapisać w telefonie żebym nie zapomniała :oops::oops::oops: Fotki będą jutro albo pojutrze, miłego wieczorku :)

• 10 months later...
Posted

[IMG]http://i46.tinypic.com/v3f1vl.jpg[/IMG]
[IMG]http://i47.tinypic.com/fwm8lw.jpg[/IMG]

Po bardzo długiej nieobecności na forum, postanowiłam wstawić te 2 zdjęcia. Choć są słabej jakości i widać tylko pyszczek chciałam je tu dać :)
[B][I]Szczęśliwego Nowego Roku ! :)[/I][/B]

• 2 years later...
Posted

Witamy ???? o jakieś 3 lata starsi. Przypomniałam sobię o tej stronce siedząc na ogródku(w tej chwili) i pomyślałam "Czemy nie wrzucić zdjęcia?". Więc cyknęłam fotkę pasącej się krówki i oto jesteśmy. ????
Jest tu ktoś jeszcze? Co u Was słychać?

• 1 year later...
Posted

Hejka, widzę, że wszędzie pustki, hehe i tylko raz na 3 lata ktoś zagląda do swoich galerii.

A pamiętam te piękne czasy kiedy dyskusje i rzeki fotek trwały bez końca.... :) Czasem brakuje mi starej DOgomanii