Awit Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Chciałam spytać czemu kąpanie, czy się wytarzała czy co. Ale sobie przypomniałam, że przecież Nora nie była chyba nigdy kąpana:-) Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Pod prysznicem anielica :) wycieranie tak jej się spodobało że jak drzwi łazienki otworzyłam to ona się położyła na ręcznikach i ani myślała iść. A miski jak czyści, wow. Kuchnia to jedno z najfajniejszych dla niej miejsc :) kanapki synkowi nie zabrała ale wąchała i przymierzała się łakomie :] Na ławę zagląda bez problemu i kontroluje czy sernik zjedzony :] wymaga to odrobine pracy ale nie jest źle. Quote
barb Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sharka']. A po spacerze kąpanie :][/QUOTE] I jak to zniosła ??? :crazyeye: Kąpanie to zdecydowanie nie jest to co psy lubią najbardziej....:cool3: A będą jakieś fotki ? :lol: Quote
martasekret Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 mam malutką przed oczami, jak tak o niej piszesz:) czyli właściwie, suma sumarum, wszystko ok....(za wyjątkiem tego siusiania w domu...:oops:)??? Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Synek się przytula do niej a mała strasznie sierść gubi, i drapać się zaczęła. Po kąpieli była bardzo zadowolona i humor jej dopisywał :) w domu cieplej niż w kojcu więc pewnie dlatego tak z niej wychodzi sierść. Jutro dzidzia będzie dłużej u dziadków i napewno przytulanki będą a czysty pies to spokojniejsza mama ;) Quote
barb Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To super, że Dora/Nora tak dobrze zniosła kąpiel. [QUOTE]A miski jak czyści, wow. Kuchnia to jedno z najfajniejszych dla niej miejsc :) kanapki synkowi nie zabrała ale wąchała i przymierzała się łakomie :] Na ławę zagląda bez problemu i kontroluje czy sernik zjedzony :] wymaga to odrobine pracy ale nie jest źle. [/QUOTE] Czyli ogólnie sunia juz sie chyba zaaklimatyzowala ? Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Wchodzę późno bo trudno mi wszystko ogarnąć, i tak mam trochę tyły ale najważniejsze to żeby rodzice i pies początek łagodnie przeszli :) o zdjęciach myślę, może jutro zrobię :] Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Jest dobrze, będzie super jak sik na dworze będzie, ale Nora/Dora na podłogę siusia, nie na wykładzinę, dobre i to. Moj amamę polubiła, mama ma cierpliwośc i nauczy sunię manier ;) Quote
barb Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sharka']Wchodzę późno bo trudno mi wszystko ogarnąć, i tak mam trochę tyły ale najważniejsze to żeby rodzice i pies początek łagodnie przeszli :) o zdjęciach myślę, może jutro zrobię :][/QUOTE] Przecież my to wszystko bardzo dobrze rozumiemy. A na fotki cierpliwie poczekamy. Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nie chcę małej przechwalić, bo za moment się rozręci ;) na razie dywanu nie zasiusiała jak Mika na początku, nie ściągnęła ze stołu wołowinki ekstra jak Sonia (wylizana cukierniczka to też jej sprawka), nie przegryzła kabla od komputera jak mika którejś nocy... a dziś spotkaliśmy przy windzie nos w nos dwa "groźne" psy, które moja Mika próbowałaby zjeść a Dora powąchała je i nic. Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Zostało jeszcze przedstawienie sobie dziewczyn - Miki i Dory. Na razie synek sam jedzie do dziadków, ja muszę przemyśleć jak spotkanie najlepiej przeprowadzić... Trochę będzie gimnastyki bo zwykle Mika z bejbem jechała i nie martwiłam się o wyprowadzanie suni, ale na ten tydzień Dorze wystarczy wrażeń. Quote
barb Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) [quote name='sharka']Zostało jeszcze przedstawienie sobie dziewczyn - Miki i Dory. Na razie synek sam jedzie do dziadków, ja muszę przemyśleć jak spotkanie najlepiej przeprowadzić... Trochę będzie gimnastyki bo zwykle Mika z bejbem jechała i nie martwiłam się o wyprowadzanie suni, ale na ten tydzień Dorze wystarczy wrażeń.[/QUOTE] Myślisz ? A może iść za ciosem i od razu poznać dziewczyny ? Tylko czy rodzice dadzą z tym wszystkim radę ? Też bym trochę sie obawiala... To dobranoc Cioteczko sharko. :sleep2: Edited April 2, 2012 by barb Quote
sharka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Właśnie układam puzle ;) myślę że dwa psy i bejb to za dużo póki co. W święta poznam dziewczyny. Rodzice będą przyjeżdzać na razie chyba do mnie bo tu więcej miejsca i w razie czego łatwiej sunie się rozdzieli. No i Dora już nie będzie siusiać doma. Po świętach jedziemy zobaczyć też przedszkole i za niedługo bejb będzie zapisany... Quote
anka_szklanka Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 sharka nie martw się to siusianie napewno stresowe, ona jest podejrzewam w lekkim szoku. W Nosku była sporo czasu w domu i ani razu jej sie nie zdarzyło. Tak już jest, tu niektóre psiaki które przyjeżdżają też potrafia przez kilka dni siusiać na podloge, będzie dobrze!!! A sierść zaczęła wypadać już u nas :) Ale fajnie sie czyta, ona jest taka cudna, grzeczna i pocieszna niezaleznie od sytuacj :) Quote
martasekret Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 no właśnie... czytam, że Dorka znowu siusia i już zaczęłam się martwić, ale potem spojrzałam na datę... no ale dobrze, że dogo znowu działa Quote
barb Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='sharka']Wcięło posty od 03.04 do 12.04.2012 :([/QUOTE] I w tytule watku jest jeszcze Nora. Quote
gameta Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [QUOTE][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/10-Huan"][B][COLOR=#000000][B]Huan[/B][/COLOR][/B][/URL] [INDENT]Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia. EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach. [/QUOTE] nie ma nic - ani pw, ani postów, ani aktualizacji postów, ani wątków założonych w tym czasie !!! Mi zginęły dwa, w których była pilnie potrzebna pomoc, i doopa, nawet nie wiem kto był założycielem, bo dotałam zaproszenie na pw, a pw też nie ma... A na wątku bazarkowym? Tam to dopiero dramat.... Tyle kasy dla psów poszło się ... [/INDENT] Quote
sharka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ręce mi opadły.. muszę swój bazarek odtworzyć :roll: Quote
Olena84 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Awit, moge prosic o watek Szarika nawet tutaj bo skrzynka u mnie zaraz bedzie zapchana. Poszlo na Szarika jakby co. Quote
barb Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='sharka']ręce mi opadły.. muszę swój bazarek odtworzyć :roll:[/QUOTE] Masakra.Tyle pracy i trochę kasy dla Basta już bylo tam uzbierane... I tyle fajnych postow o Dorci przepadło... Quote
barb Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='sharka']ręce mi opadły.. muszę swój bazarek odtworzyć :roll:[/QUOTE] Wklejam link do odtworzonego bazarku sharki dla Basta - jeszcze tylko dwa dni do końca. Są ubrania męskie w dużych rozmiarach, piękny plaszcz damski, rajstopy ciążowe, pieluszki na basen. Warto zajrzeć. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04[/URL] Cioteczka sharka będzie wdzięczna również za pomoc w zapraszaniu i podnoszeniu. Quote
Awit Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 (edited) Matko koszmar jakiś, tyle dni pracy, w szoku byłam jak mi czorcik powiedziała wczoraj o tym co dogo zrobiło. Wczoraj nie mogłam wejść a wam się udało. Potem powpisuję wpłaty skoro nic nie ma. Sharka odtworzyć bazarek, współczuję Ci. Ale jesteś dzielna, już to zrobiłaś. Dobrze, że prowadzę płatności w wordzie, wklejam to co poznikało [B]KWIECIEŃ[/B] Saldo z III: -368. Wydatki: -150.<za sterylkę wpłata na konto Sterylkowej Skarbonki> Wpłaty: 02.04: 200.Znajomy z poza Dogo 03.04: 50.Dostrota 05.04: 10.Danavas 10.04: 15.ogonek2 Edited April 14, 2012 by Awit Quote
Recommended Posts