Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martasekret']czekamy, czekamy...
szarik przejął pakiecik wykupiony przeze mnie dla mundzi
przenoszę w takim razie moją deklarację na szarika[/QUOTE]

Dzięki martasekret! :calus:

Posted

Jesteeeeeemm!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Tak bardzo się cieszę, że aż nie dowierzam, i muszę sobie powtarzać, że to prawda!!!!!!!!

Posted

[quote name='martasekret']a gdzie reszta cioteczek, coby się z nami cieszyły z nowego życia Mundzi, hęęęę? :cool3:[/QUOTE]
Bardzo się cieszą, tylko niektóre pracują i nie mogą spontanicznie przejawiać radości...

Posted

a ja nie zdążyłam sie z Mundzią pożegnać :(
Niech jej sie jak najlepiej wiedzie, ucywilizuje sie na miastową w koncu :D
Mam jeszcze trochę zdjęć, jak będę miała chwile czasu to wrzuce. Smutno mi, tak dziwnie jakoś :roll:

Posted

Mimo że zapowiadaliśmy wizytę w marcu, niestety nie wypaliło, w niedzielę nie mogłam bo starszy syn turniej miał, tez się nie pożegnałam ,
ale cudownie że ma BDT, nauczy się życia w mieszkaniu, super :) Sharka wszyscy ślemy Ci ukłony i uwielbienie :D

Posted

Pamiętam, mam ich jeszcze w komórce, ona kochana tak potrzebowała czuć się czyjaś:-)

[quote name='sharka']utrzymanie suni biorę na siebie, tzn rodzice biorą a ja im pomogę z zakupem karmy :] Mundzia/Nora nie potrzebuje wpłat :)[/QUOTE]
Sharka, żeby tak żywcem brali do nieba, szłabyś na przodzie:-)
[quote name='barb']Bardzo się cieszą, tylko niektóre pracują i nie mogą spontanicznie przejawiać radości...[/QUOTE]
Niektóre pracują, cieszą się bardzo, tylko nie mogą tego okazać na necie:-)

Marta dziękuję Ci bardzo za ogłoszenia dla Szarika!

A nuż ktoś zadzwoni...:-)

Czytałam i czytałam jak też Nora się zachowuje, i jestem z niej dumna:-)
Obym dumna była nadal.....

Sharka książeczka idzie jutro.

Edit:
Otrzymałam dziś 200zł od znajomego z poza dogo, któremu bardzo bardzo dziękuję!!!
A jutro przeleję 150zł za sterylkę.

Posted

[quote name='barb']Bardzo się cieszą, tylko niektóre pracują i nie mogą spontanicznie przejawiać radości...[/QUOTE]
... na necie ;)

Mam nadzieję, że wszystko nadal ok u Mundzi ? Dalej dobrze sie sprawuje w nowym domku ?

Posted

Ciekawa jestem jak nasza Norka dziś dzień spędziła...
Bo dziś też miała kontakt z dzieckiem chyba.
Z małym dzieckiem.
Mam nadzieję, że była nadal grzeczna...

Posted

[quote name='Awit']Ciekawa jestem jak nasza Norka dziś dzień spędziła... [/QUOTE]

Zapomnialam, że to juz nie Mundzia a Nora.

[QUOTE]
Bo dziś też miała kontakt z dzieckiem chyba.
Z małym dzieckiem.
Mam nadzieję, że była nadal grzeczna...[/QUOTE]
A Nora miala wczesniej do czynienia z dziecmi ?

Posted

Miała miała, na wsi tam gdzie się przybłąkała, tylko starsza dziewczynka.
I w Nosku, młodsze dziecko, ale starsze od Sharki dziecka.
Względem dzieci wszystko zawsze było dobrze, ona jest taką pozytywną suczką, uśmiecha się, merda, tam na wsi dziewczynka ją tuliła i było w porządku.

Posted

Po pierwsze muszę sprostować dwie rzeczy: Nora chyba będzie ostatecznie Dorą (mamie się Dora podoba a tacie Nora i jutro zapytam jak ostatecznie, ale chyba jednak Dora :]), no i siusia jednak w domku, tzn qpka na dworze ale siu mimo częstego wyprowadzania w domku

Posted

[quote name='sharka'] no i siusia jednak w domku, tzn qpka na dworze ale siu mimo częstego wyprowadzania w domku[/QUOTE]

Moze to tylko tak na początku ?

Posted

Jest śmielsza na spacerkach i ogonek już nie taki podkulony, w porównaniu z moją Miką to prawdziwy aniołek w stosunku do innych psów, zainteresowała się kotem ale nie ciągneła, nie wchodzi już pod nogi, wcale nie szarpie. Jest często wyprowadzana ale za bardzo nie ma ochoty z domku wychodzić.

Posted

[quote name='sharka']Jest śmielsza na spacerkach i ogonek już nie taki podkulony, w porównaniu z moją Miką to prawdziwy aniołek w stosunku do innych psów, zainteresowała się kotem ale nie ciągneła, nie wchodzi już pod nogi, wcale nie szarpie. Jest często wyprowadzana ale za bardzo nie ma ochoty z domku wychodzić.[/QUOTE]

Mam nadzieję, że to siusianie w domu minie. Moze to takie zaznaczanie terenu ?

A Twojego synka Nora/Dora poznala ?

Posted

No i najważniejsze - dziś byłam po południu u rodziców z bejbem, zobaczyć jak oboje na siebie zareagują, było dobrze, mała grzeczniejsza od synka :) poprzytulali się, mały Dorę pogłaskał. Zaczął jej swoje zabawki dawać i trochę był zawiedziony że sunia za piłką nie biega, ale to za wcześnie.

Posted

[quote name='sharka']No i najważniejsze - dziś byłam po południu u rodziców z bejbem, zobaczyć jak oboje na siebie zareagują, było dobrze, mała grzeczniejsza od synka :) poprzytulali się, mały Dorę pogłaskał. Zaczął jej swoje zabawki dawać i trochę był zawiedziony że sunia za piłką nie biega, ale to za wcześnie.[/QUOTE]
:lol::lol::lol:

Posted

Byliśmy razem na spacerze, rowerek dziecięcy jej nie rusza, trochę się nawet za małym oglądała i chętnie szła z nami na spacer, po drodze miała ochotę na starą bułkę i coś tam jeszcze ;) więcej już wącha. A po spacerze kąpanie :]