martasekret Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Awit']Marta...Ile masz psów w domu?:-) Mundzia jest naprawdę kochana:-) Byśmy osobiście przyjechali, my z tego wątku:-) Edit: Zajrzyjcie na wątek suni, dziś przyszła do nas na podwórko, mała samotna jeszcze dziecko. Szła za sąsiadem a on wszedł do klatki a sunia została, a że mój mąż był na podwórku, to niunia troszkę odpoczęła i pojechała do schronu:-( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka...?p=18202757#post18202757"]http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka...?p=18202757#post18202757[/URL][/QUOTE] Awit, wyobraź sobie, że....nie mam psa! ani jednego!:( Niestety, ze względów czasowych nie mogę sobie póki co pozwolić na psiaka...nie ma mnie często od 7 30 do 20... Za to mam inne zwierzaki (np. pannica z mojego avatara), które zeszłyby chyba na zawał, gdyby nagle w domu pojawiła się taka Mundzia! Wiem, że Mundzia to kochany piesek....nawet do głowy mi nie przyszło, żeby w to wątpić! Quote
Awit Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Marta a jakie masz jeszcze zwierzaczki? Dziś pomagałam staruszce łapać kotka, zwiał jej z domu, ona ledwo chodziła, kot latał po chodniku, serce mi stawało, że za chwilę wskoczy na ulicę pod pędzące samochody. A najlepsze było to: z pobliskiego przedszkola wyjrzał cieć, kot zaczął iść w kierunku otwartych drzwi, błagałam by otworzył je szeroko, bo łapiemy kota, a pan wyszedł i zamknął, mówiąc, że nie może tam kota wpuścić. Na szczęście kot w kącie przy drzwiach dał się pani złapać. Ale ten człowiek.... Quote
martasekret Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Aktualnie mam tylko kota i królika. Do niedawna byłam DT dla królików, także zawsze był jeszcze drugi uszol. No i chciałabym się dokocić....ale czekam, aż mi jakaś bieda wpadnie w ręce ;) Heh, nie ma co, sympatyczny Pan....a koty domowe, które nigdy nie wychodziły, jak poczują wolność, to zachowują się bardzo nieprzewidywalnie! Dlatego cieszę się, że moja małpka nie ma w ogóle ochoty zwiedzać świata Quote
Awit Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 A ja z radością chcę powiedzieć, że dług Mundzi się zmniejsza:-) Wczoraj Czorcik i Guliwer przysłali Mundeczce 60zł:-) Z bazarku Kamy. Tzn przysłali 120zł ale do podziału dla naszej parki:-) Tak bardzo się cieszę i tak bardzo Wam dziękuję!!!:-):-) Oni są takimi Aniołami pomagającymi sierotkom z Mokrego Noska, i się wzruszyłam:-( Sierotkom bez domu... I dziś bardzo bardzo się ucieszyłam, bo ktoś kto wspomógł moje psy kilka tygodni temu, wpłacił dla nich 100zł, oczywiście do podziału i Mundzia ma 50zł. Paweł B, baardzo mu dziękuję!!! Quote
Awit Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='Awit']Dziś przyszła wpłata dla Mundzi, ale wpiszę jutro. Zapomniałam ile i od kogo:oops: Na pewno od kogoś kto rzetelnie wpłaca.[/QUOTE] Sama siebie zacytuję:-) To była wpłata od ogonek2, 10zł:-) Dziękuję! Quote
Czorcik Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 no to rewelacja , że troszkę kasiorki wpadło :) Quote
Awit Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Dzwoniłam do P.Małgosi, u zwierzaków wszystko dobrze, siedzą razem, biegają, i mają taką budkę wstawioną do pomieszczenia, żeby było im cieplej, i żeby ich P.Małgosia nie musiała zamykać przed zimnem:-) Quote
martasekret Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Same dobre wieści....jeszcze domek by się przydał...;) Quote
martasekret Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim miłośnikom naszej Mundzi życzę samych dobrych dni w nadchodzącym roku, dużo szczęścia i radości! A Tobie dziewczynko życzę "tylko" jednego - obyś znalazła dobry dom. Quote
danavas Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Mundziolku słodki...szukaj domku na nowy roczek!!!! Quote
Awit Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Smutek mnie dopadł przed świętami, a najbardziej to z tego powodu, że i Mundzia i Szarik są psami niechcianymi:-( Bezdomnymi. Bez swojego domu i człowieka. Ludzie chcą ładnego fajnego psiaczka. A Szarik i Mundzia to zwykłe kundle. A najgorsze jest to, że leżę finansowo. Mundzia ma na minusie 130zł, zaraz muszę opłacić jej hotel 300zł i już zamawiać karmę. I myśleć o sterylce, bo skończyła się cieczka. Kto mi pomoże???? Potrzebuję pomocy:-( Quote
Awit Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Zamówiłam im karmę, 15kg na pół, czyli na Mundzię wyszło za 60zł. To gdzieś na m-c powinno wystarczyć. Mundzia ma prawie 200 na minusie, lada dzień będę musiała wpłacić 300 za hotel. Quote
Guliwer89 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zapraszam na nowo otwarty bazarek proszę o reklamę i rozsyłanie :):) [url]http://www.dogomania.pl/threads/219986-Dla-Mundzi-i-Szarika-szybki-bazarek-do-2.1.12-godz.21-00-)Szopki-bo%C5%BConarodz..-Ksi%C4%85%C5%BCki[/url] Quote
martasekret Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 hop, hop! Prosimy o pomoc! Kto dorzuci grosz? Quote
rudakacha Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Podajcie proszę nr konta (lub kont) Mundzi i Szarika. Wpłacę chociaż coś jednorazowo. Chociaż mi smutno, że nie mogę każdemu pomóc... Quote
Guliwer89 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Cioteczki poreklamujcie malutką potrzebna pilnie pomoc na leczenie i zabranie ze schronu :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka[/url]... Quote
martasekret Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 podnoszę rudakacha prosiła o konto ;) Quote
Awit Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Marta ona ma taki login?? rudakacha? Potem wyślę, ale Marta jak ktoś chce wpłacić to spokojnie możesz dać konto:-) Mam pieniądze, mam pieniądze:-) Przyszły na konto od Was dobre cioteczki i wujeczki:-) Już wpisuję, jeju jak się cieszę, z końcem roku tyle kasy, jeszcze gdyby nie trzeba było za hotelik płacić:-) 27 grudnia danavs 20zł-dziękuję 27 grudnia Guliwer 25zł z bazarku Kamy<przyszło 50, ale do podziału> i 27 grudnia od Barbarela 75zł:-) <przyszło 150, też do podziału na dwa> Bardzo dziękuję!!! Ale to bardzo:-) Quote
martasekret Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Awit, to moja mama ;) poprosiłam ją o pomoc to co, podać jej Twój nr konta...? Quote
Awit Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Hehe, podaj rudejkachie konto, dziękuję:-) Quote
Guliwer89 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Awit']Marta ona ma taki login?? rudakacha? Potem wyślę, ale Marta jak ktoś chce wpłacić to spokojnie możesz dać konto:-) Mam pieniądze, mam pieniądze:-) Przyszły na konto od Was dobre cioteczki i wujeczki:-) Już wpisuję, jeju jak się cieszę, z końcem roku tyle kasy, jeszcze gdyby nie trzeba było za hotelik płacić:-) 27 grudnia danavs 20zł-dziękuję 27 grudnia Guliwer 25zł z bazarku Kamy<przyszło 50, ale do podziału> i 27 grudnia od Barbarela 75zł:-) <przyszło 150, też do podziału na dwa> Bardzo dziękuję!!! Ale to bardzo:-)[/QUOTE] to nie z bazarku :) TO stała za grudzień bo jeszcze nie miałem możliwości zapłacić :)oczywiście do podziału :) Quote
Czorcik Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 zamówiłam Mundzi pakiet ogłoszeń , z tym , że trzeba troszke poczekać na moją wypłatę i opłacenie tego pakietu. Awit nie obraź sie ale zamówiłam również nowy tekst, nie to , ze mi się Twój nie podoba tylko myslę że może coś świeżego się przyda , co Ty na to ? Quote
Recommended Posts