Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Awit']Marta...Ile masz psów w domu?:-)
Mundzia jest naprawdę kochana:-)
Byśmy osobiście przyjechali, my z tego wątku:-)

Edit:
Zajrzyjcie na wątek suni, dziś przyszła do nas na podwórko, mała samotna jeszcze dziecko.
Szła za sąsiadem a on wszedł do klatki a sunia została, a że mój mąż był na podwórku, to niunia troszkę odpoczęła i pojechała do schronu:-(
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka...?p=18202757#post18202757"]http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka...?p=18202757#post18202757[/URL][/QUOTE]

Awit, wyobraź sobie, że....nie mam psa! ani jednego!:(
Niestety, ze względów czasowych nie mogę sobie póki co pozwolić na psiaka...nie ma mnie często od 7 30 do 20...
Za to mam inne zwierzaki (np. pannica z mojego avatara), które zeszłyby chyba na zawał, gdyby nagle w domu pojawiła się taka Mundzia!
Wiem, że Mundzia to kochany piesek....nawet do głowy mi nie przyszło, żeby w to wątpić!

Posted

Marta a jakie masz jeszcze zwierzaczki?
Dziś pomagałam staruszce łapać kotka, zwiał jej z domu, ona ledwo chodziła, kot latał po chodniku, serce mi stawało, że za chwilę wskoczy na ulicę pod pędzące samochody.
A najlepsze było to: z pobliskiego przedszkola wyjrzał cieć, kot zaczął iść w kierunku otwartych drzwi, błagałam by otworzył je szeroko, bo łapiemy kota, a pan wyszedł i zamknął, mówiąc, że nie może tam kota wpuścić. Na szczęście kot w kącie przy drzwiach dał się pani złapać. Ale ten człowiek....

Posted

Aktualnie mam tylko kota i królika. Do niedawna byłam DT dla królików, także zawsze był jeszcze drugi uszol. No i chciałabym się dokocić....ale czekam, aż mi jakaś bieda wpadnie w ręce ;)
Heh, nie ma co, sympatyczny Pan....a koty domowe, które nigdy nie wychodziły, jak poczują wolność, to zachowują się bardzo nieprzewidywalnie! Dlatego cieszę się, że moja małpka nie ma w ogóle ochoty zwiedzać świata

Posted

A ja z radością chcę powiedzieć, że dług Mundzi się zmniejsza:-)
Wczoraj Czorcik i Guliwer przysłali Mundeczce 60zł:-) Z bazarku Kamy.
Tzn przysłali 120zł ale do podziału dla naszej parki:-)
Tak bardzo się cieszę i tak bardzo Wam dziękuję!!!:-):-)
Oni są takimi Aniołami pomagającymi sierotkom z Mokrego Noska, i się wzruszyłam:-(
Sierotkom bez domu...

I dziś bardzo bardzo się ucieszyłam, bo ktoś kto wspomógł moje psy kilka tygodni temu, wpłacił dla nich 100zł, oczywiście do podziału i Mundzia ma 50zł.
Paweł B, baardzo mu dziękuję!!!

Posted

[quote name='Awit']Dziś przyszła wpłata dla Mundzi, ale wpiszę jutro.
Zapomniałam ile i od kogo:oops:
Na pewno od kogoś kto rzetelnie wpłaca.[/QUOTE]

Sama siebie zacytuję:-)
To była wpłata od ogonek2, 10zł:-)
Dziękuję!

Posted

Dzwoniłam do P.Małgosi, u zwierzaków wszystko dobrze, siedzą razem, biegają, i mają taką budkę wstawioną do pomieszczenia, żeby było im cieplej, i żeby ich P.Małgosia nie musiała zamykać przed zimnem:-)

Posted

Smutek mnie dopadł przed świętami, a najbardziej to z tego powodu, że i Mundzia i Szarik są psami niechcianymi:-(
Bezdomnymi. Bez swojego domu i człowieka.
Ludzie chcą ładnego fajnego psiaczka.
A Szarik i Mundzia to zwykłe kundle.
A najgorsze jest to, że leżę finansowo.

Mundzia ma na minusie 130zł, zaraz muszę opłacić jej hotel 300zł i już zamawiać karmę.
I myśleć o sterylce, bo skończyła się cieczka.

Kto mi pomoże????
Potrzebuję pomocy:-(

Posted

Zamówiłam im karmę, 15kg na pół, czyli na Mundzię wyszło za 60zł.
To gdzieś na m-c powinno wystarczyć.

Mundzia ma prawie 200 na minusie, lada dzień będę musiała wpłacić 300 za hotel.

Posted

Zapraszam na nowo otwarty bazarek proszę o reklamę i rozsyłanie :):)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219986-Dla-Mundzi-i-Szarika-szybki-bazarek-do-2.1.12-godz.21-00-)Szopki-bo%C5%BConarodz..-Ksi%C4%85%C5%BCki[/url]

Posted

Cioteczki poreklamujcie malutką potrzebna pilnie pomoc na leczenie i zabranie ze schronu :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/219509-Tuli%C5%82a-si%C4%99-do-ka%C5%BCdego-kto-j%C4%85-dotyka%C5%82-wyl%C4%85dowa%C5%82a-w-schronisku-%28-Szczenioreczka[/url]...

Posted

Marta ona ma taki login??
rudakacha?
Potem wyślę, ale Marta jak ktoś chce wpłacić to spokojnie możesz dać konto:-)

Mam pieniądze, mam pieniądze:-)
Przyszły na konto od Was dobre cioteczki i wujeczki:-)
Już wpisuję, jeju jak się cieszę, z końcem roku tyle kasy, jeszcze gdyby nie trzeba było za hotelik płacić:-)

27 grudnia danavs 20zł-dziękuję
27 grudnia Guliwer 25zł z bazarku Kamy<przyszło 50, ale do podziału>
i 27 grudnia od Barbarela 75zł:-) <przyszło 150, też do podziału na dwa>

Bardzo dziękuję!!! Ale to bardzo:-)

Posted

[quote name='Awit']Marta ona ma taki login??
rudakacha?
Potem wyślę, ale Marta jak ktoś chce wpłacić to spokojnie możesz dać konto:-)

Mam pieniądze, mam pieniądze:-)
Przyszły na konto od Was dobre cioteczki i wujeczki:-)
Już wpisuję, jeju jak się cieszę, z końcem roku tyle kasy, jeszcze gdyby nie trzeba było za hotelik płacić:-)

27 grudnia danavs 20zł-dziękuję
27 grudnia Guliwer 25zł z bazarku Kamy<przyszło 50, ale do podziału>
i 27 grudnia od Barbarela 75zł:-) <przyszło 150, też do podziału na dwa>

Bardzo dziękuję!!! Ale to bardzo:-)[/QUOTE]

to nie z bazarku :) TO stała za grudzień bo jeszcze nie miałem możliwości zapłacić :)oczywiście do podziału :)

Posted

zamówiłam Mundzi pakiet ogłoszeń , z tym , że trzeba troszke poczekać na moją wypłatę i opłacenie tego pakietu.
Awit nie obraź sie ale zamówiłam również nowy tekst, nie to , ze mi się Twój nie podoba tylko myslę że może coś świeżego się przyda , co Ty na to ?