Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mundzia i Szarik mają ciepło, we dwójeczkę jak się sierotki przytulą to im ciepło.
Jeszcze troszkę i ogrzewanie podłogowe będzie.
Ściany są, dach nad głową jest, słoma też będzie, są najedzone, na spacerek wychodzą, bawią się i biegają, uczucia od Pani Małgosi dostają, głaski i pieszczotki.
Tylko własnego na całe życie własnego człowieka nie mają....

Posted

[quote name='Awit']Mundzia i Szarik mają ciepło, we dwójeczkę jak się sierotki przytulą to im ciepło.
Jeszcze troszkę i ogrzewanie podłogowe będzie.
Ściany są, dach nad głową jest, słoma też będzie, są najedzone, na spacerek wychodzą, bawią się i biegają, uczucia od Pani Małgosi dostają, głaski i pieszczotki.
Tylko własnego na całe życie własnego człowieka nie mają....[/QUOTE]

wierzę , ze człowiek też sie w końcu znajdzie :)

Posted

Marta nie dzwonił nikt. Nikt w sprawie psa, żadnego psa.
Jakbyś kiedyś miała chwilkę możesz ją wrzucić na jakiś portal.
Każda chętna cioteczka może:-)

Bardzo bym chciała, żeby ktoś chciał któregoś z tych kundli.
Mundzia jest do ułożenia, skoczna ale do ułożenia.
Żeby tak komuś się spodobała choć troszkę, może jakby pojechał i zobaczył ją na żywo, to by chciał....

Posted

A ja myslalam o Mundzi by podrzucic ja pewnej pani, ktora zainteresowala sie pieskiem, ktory znalazl juz cos dla siebie, ale pani chyba okazala sie baaardzo nieodpowiednia, dziwna dosc, zreszta Sylwia wie - mnie mowila co innego a jej co innego.

Posted

Awit, mogę jej zrobić ogłoszenie na naszym lokalnym portalu (trójmiasto.pl), który jest nierzadko pierwszym adresem, pod który kierują się ludzie, gdy chcą adoptować zwierzę.
Tylko co z transportem...? Kiedyś też ogłosiłam tam sunię ze Zgorzelca (także kawał drogi), zgłosił się fajny domek, ale transport okazał się przeszkodą nie do przeskoczenia.

Posted

Guliwer friskies jedli, smakowało, one są kochane jedzą, kiedyś głodowały więc noskami nie kręcą.
A Mundzia to i jeszcze Szarikowi by wyjadła, taka żarta.

Marta, ogłoszenia możesz na trójmiasto spokojnie. Dziękuję Ci.
Gdyby coś, to się sprężymy i zawieziemy.
Oczywiście najlepiej gdy pies idzie do domu blisko, i człowiek ma z nim wcześniej kontakt, ale są i udane adopcje na odległość.
A okolice Gdańska to w sumie nie tak daleko.

Posted

Ogłoszenie Mundzi:

[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/mundzia-zywe-srebro-ogl4394517.html[/url]

Dodałam jakieś dwa zdania. Napisz mi tylko proszę, gdzie mała przebywa? Tzn. w jakiej miejscowości?
Rozumiem, że mogę dopisać, że transport da się zorganizować...?