Awit Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Mundzia i Szarik mają ciepło, we dwójeczkę jak się sierotki przytulą to im ciepło. Jeszcze troszkę i ogrzewanie podłogowe będzie. Ściany są, dach nad głową jest, słoma też będzie, są najedzone, na spacerek wychodzą, bawią się i biegają, uczucia od Pani Małgosi dostają, głaski i pieszczotki. Tylko własnego na całe życie własnego człowieka nie mają.... Quote
Czorcik Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Awit']Mundzia i Szarik mają ciepło, we dwójeczkę jak się sierotki przytulą to im ciepło. Jeszcze troszkę i ogrzewanie podłogowe będzie. Ściany są, dach nad głową jest, słoma też będzie, są najedzone, na spacerek wychodzą, bawią się i biegają, uczucia od Pani Małgosi dostają, głaski i pieszczotki. Tylko własnego na całe życie własnego człowieka nie mają....[/QUOTE] wierzę , ze człowiek też sie w końcu znajdzie :) Quote
Awit Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Otrzymałam stałą deklarację 40zł od Winter7. Dziękuję bardzo! Quote
Awit Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Marta nie dzwonił nikt. Nikt w sprawie psa, żadnego psa. Jakbyś kiedyś miała chwilkę możesz ją wrzucić na jakiś portal. Każda chętna cioteczka może:-) Bardzo bym chciała, żeby ktoś chciał któregoś z tych kundli. Mundzia jest do ułożenia, skoczna ale do ułożenia. Żeby tak komuś się spodobała choć troszkę, może jakby pojechał i zobaczył ją na żywo, to by chciał.... Quote
sylwiaso Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Awit trzeba wierzyć,a wiara czyni cuda!znajdzie się domek!! Quote
Guliwer89 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Awit mam w domu jakieś 11 kilo suchego żarełka to podrzucę twoim potworkom za tydzień w sobotę do Noska, zawsze troszkę więcej będzie :) Quote
Awit Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Ooo, fajnie, cieszę się, dziękuję:-) A jakie to żarełko? To dla nich jakiś miesiąc jedzenia:-) Quote
Guliwer89 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 żarełko nie specjalne zwłykły Friskies ale zawsze żarełko szczególnie że chyba wcześniej jadły i im smakowało z tego co pamiętam :) Quote
Olena84 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A ja myslalam o Mundzi by podrzucic ja pewnej pani, ktora zainteresowala sie pieskiem, ktory znalazl juz cos dla siebie, ale pani chyba okazala sie baaardzo nieodpowiednia, dziwna dosc, zreszta Sylwia wie - mnie mowila co innego a jej co innego. Quote
martasekret Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Awit, mogę jej zrobić ogłoszenie na naszym lokalnym portalu (trójmiasto.pl), który jest nierzadko pierwszym adresem, pod który kierują się ludzie, gdy chcą adoptować zwierzę. Tylko co z transportem...? Kiedyś też ogłosiłam tam sunię ze Zgorzelca (także kawał drogi), zgłosił się fajny domek, ale transport okazał się przeszkodą nie do przeskoczenia. Quote
Czorcik Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 hmmm transportem będziemy się martwić jak będzie chętny domek , już się jeździło po Polsce , dalekiej Polsce :):) Quote
Guliwer89 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 dokładnie a zawsze mi się chciało kawki napić z Gdańskiej rafinerii :):) Quote
Czorcik Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 więc ogłoszenia na całą Polske mile widziane :) Quote
Awit Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Guliwer friskies jedli, smakowało, one są kochane jedzą, kiedyś głodowały więc noskami nie kręcą. A Mundzia to i jeszcze Szarikowi by wyjadła, taka żarta. Marta, ogłoszenia możesz na trójmiasto spokojnie. Dziękuję Ci. Gdyby coś, to się sprężymy i zawieziemy. Oczywiście najlepiej gdy pies idzie do domu blisko, i człowiek ma z nim wcześniej kontakt, ale są i udane adopcje na odległość. A okolice Gdańska to w sumie nie tak daleko. Quote
martasekret Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Oki, mówisz, masz - na dniach wstawię jej ogłoszenie na trójmiasto.pl Przesłałabyś mi proszę jej opis i zdjęcia? [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Guliwer, kawki z gdańskiej rafinerii raczej nie polecam, ale pyszną czekoladę pistacjową w Pikawie i owszem ;) Quote
Awit Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Wyślę Ci. Dziś przyszło 20zł od Olusia88, bardzo dziękuję. Quote
Awit Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 O widzisz Czorcik,Ty jedyna zajrzałaś do dziewczynki przez weekend.... Quote
Guliwer89 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jakosik trzeba dobę wydłużyć bo nie ogarniam wszystkiego :) Quote
Czorcik Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 codziennie zaglądam, z nadzieją że może coś się ruszyło w sprawie Mundziaka :) Quote
martasekret Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ogłoszenie Mundzi: [url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/mundzia-zywe-srebro-ogl4394517.html[/url] Dodałam jakieś dwa zdania. Napisz mi tylko proszę, gdzie mała przebywa? Tzn. w jakiej miejscowości? Rozumiem, że mogę dopisać, że transport da się zorganizować...? Quote
Czorcik Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 w tej chwili przebywa w Teresinie k/Sochaczewa woj. mazowieckie nad transportem będziemy mysleć :) Quote
Awit Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Wpadłam na momencik teraz, ja w niedzielę zrobiłam Mundzi kilka ogłoszeń<Szarikowi też> Marta bardzo Ci dziękuję. Quote
Recommended Posts