betty_labrador Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 tak, trenowałyśmy ładnie kilka lat :) nawet na zawody uczęszczałyśmy :D a do tropienia jakoś serca nie mam ;) zdjecia bardzo fajne. :) Quote
Ana :) Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 hej witamy się po raz pierwszy :) Scooby fajny pies, z moim też chciała bym coś poćwiczyć ale jak ma się w domu jeszcze dwuletnie dziecko które tryska energią nie jest jednak tak łatwo :D Zapraszamy do nas :) Quote
Aleksandrossa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Paula, może jakiś spacerek w piątek/ poniedziałek ;)? Z Kasią na agility się w sobotę i niedzielę też wybieram z młodym :cool3: Quote
paulaa. Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='betty_labrador']tak, trenowałyśmy ładnie kilka lat :) nawet na zawody uczęszczałyśmy :D a do tropienia jakoś serca nie mam ;) zdjecia bardzo fajne. :)[/QUOTE] Oo, macie jakieś filmiki ? Chętnie bym zobaczyła Tośkę na zawodach, widziałam kiedyś na filmiku oli jak biegała i mimo lat i tak miała fajne tempo. :smile: dzięki ;) [quote name='Ana :)']hej witamy się po raz pierwszy :) Scooby fajny pies, z moim też chciała bym coś poćwiczyć ale jak ma się w domu jeszcze dwuletnie dziecko które tryska energią nie jest jednak tak łatwo :D Zapraszamy do nas :)[/QUOTE] Witamy! :smile: Znam to niestety, u mnie znowu szkoła ... nie jest łatwo ją pogodzić z psem wymagającym dużo ruchu i treningami :roll: Wpadniemy ;) [quote name='Collie'][URL]http://imageshack.us/a/img38/298/imag0230vw.jpg[/URL] :loveu: [URL]http://imageshack.us/a/img14/5158/imag0245jm.jpg[/URL] Zawsze jest nadzieja, że coś spadnie :) A teren fajny, ach... :eviltong:[/QUOTE] No fajny, fajny.. dlatego trzeba to wykorzystać! :smile: [quote name='Klaudia&Aza']Witamy się wieczorkiem :)[/QUOTE] Witamy :smile: [quote name='Aleksandrossa']Paula, może jakiś spacerek w piątek/ poniedziałek ;-)? Z Kasią na agility się w sobotę i niedzielę też wybieram z młodym :cool3:[/QUOTE] Słyszałam coś, ale jeśli chodzi o PM to my odpadamy, mam ostatnio za mało cierpliwości do swojego psa i chodzimy na same odludzia :lol: Dzisiaj Scoob był na 3 godzinnym spacerku, chociaż niestety piesio został trochę olany bo zjeżdżaliśmy na sankach :lol: Próbowałam go podczepić do samych sanek, które same ważą jakieś 5kg.. bardzo fajnie mu szło, niestety ktoś musiał biec obok, bo inaczej przy zahamowaniu, sanki na niego wlatywały :roll: no i niestety mimo prób pańci nie dał rady uciągnąć :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja w ferie też miałam się wybrać na sanki ale za nim się obejrzałam to śnieg się rozpuścił :lol::roll: Quote
trabeska Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Witamy się;) Świetne spanielątko :loveu: Nawet marszczy tak brwi jak mój :razz: Quote
paulaa. Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Ja w ferie też miałam się wybrać na sanki ale za nim się obejrzałam to śnieg się rozpuścił :lol::roll:[/QUOTE] Ja właśnie dzisiaj doszłam do wniosku, że to ostatnia szansa na sanki, a nie jeździłam chyba już ze 3 lata :lol: ale po dzisiejszym zamierzam jeździć co roku :smile: [quote name='Aleksandra95']W taka pogode na sanki hahaha? ;)[/QUOTE] Wiesz jaką prędkość można osiągnąć na tym lodzie ? :diabloti: co z tego, że prawie się zabiłam o drzewo i byłam cała mokra :lol: [quote name='trabeska']Witamy się;) Świetne spanielątko :loveu: Nawet marszczy tak brwi jak mój :razz:[/QUOTE] Witamy :smile: Dziękujemy :loveu: A macie może galerie ? :cool3: Quote
trabeska Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) Galeryjki niestety nie posiadamy jeszcze, tzn. ja bym chciała założyć, nawet teraz, tylko nie bardzo wiem jak :lol: Bo wiesz, dopiero od wczoraj mam konto na dogo ;) Ale oczywiście u Ciebie w galerii (jak i u większości zresztą) nie jestem pierwszy raz :cool3: edit: mogę wiedzieć jakiej szerokości ma Scoob te fioletowe szelki? :razz: I te tutaj: [url]http://allegro.pl/szelki-guard-seria-twist-mix-kolorow-rozm-xl-i2936584356.html[/url] A zielone to bardzo mu pasują ;) Edited January 31, 2013 by trabeska Quote
paulaa. Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='trabeska']Galeryjki niestety nie posiadamy jeszcze, tzn. ja bym chciała założyć, nawet teraz, tylko nie bardzo wiem jak :lol: Bo wiesz, dopiero od wczoraj mam konto na dogo ;) Ale oczywiście u Ciebie w galerii (jak i u większości zresztą) nie jestem pierwszy raz :cool3: edit: mogę wiedzieć jakiej szerokości ma Scoob te fioletowe szelki? :razz: I te tutaj: [URL]http://allegro.pl/szelki-guard-seria-twist-mix-kolorow-rozm-xl-i2936584356.html[/URL] A zielone to bardzo mu pasują ;)[/QUOTE] Jak wejdziesz w Forum-Rasy-Grupa8-Cocker Spaniel Ang.- masz na górze 'Napisz nowy temat' i już ;) Fioletowe Rogz to 2cm, zielone DogStyle to 2,5cm. ;) Dzięki :loveu: My akurat połowę obroży i szelek mamy w kolorze zielonym, bo uwielbiam w nim rudzielca :lol: Quote
trabeska Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='paulaa.']Jak wejdziesz w Forum-Rasy-Grupa8-Cocker Spaniel Ang.- masz na górze 'Napisz nowy temat' i już ;) Fioletowe Rogz to 2cm, zielone DogStyle to 2,5cm. ;) Dzięki :loveu: My akurat połowę obroży i szelek mamy w kolorze zielonym, bo uwielbiam w nim rudzielca :lol:[/QUOTE] No właśnie już znalazłam, tylko nie umiem wstawić zdjęć :lol: Jutro popróbuję :) No ja właśnie też swojego w nim uwielbiam i jeszcze w pomarańczu :loveu: A Twoją kolekcję obróżek to widziałam na obrożowym. Wszystkie cudowne :loveu: I jeszcze te przepiękne taksowe w kwiatki :loveu:Ale to było już dawno, więc teraz to Ci się rozrosła pewnie kolekcja :razz: I ta gadżeciakowa fajna z imieniem :) Quote
paulaa. Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Izabela124.']Gdzie nowe fotki? :D[/QUOTE] Fotek narazie nie mam czym robić :-( [quote name='trabeska']No właśnie już znalazłam, tylko nie umiem wstawić zdjęć :lol: Jutro popróbuję :) No ja właśnie też swojego w nim uwielbiam i jeszcze w pomarańczu :loveu: A Twoją kolekcję obróżek to widziałam na obrożowym. Wszystkie cudowne :loveu: I jeszcze te przepiękne taksowe w kwiatki :loveu:Ale to było już dawno, więc teraz to Ci się rozrosła pewnie kolekcja :razz: I ta gadżeciakowa fajna z imieniem :)[/QUOTE] Dzięki, no kolekcja już się trochę zmieniła :smile: Gadżeciakowa to akurat moja ulubiona :loveu: Już planuje następną tylko nie z imieniem A ja mam problem, moja kochana siostrzyczka cioteczna pomazała mi Książeczkę Startową Scooba różowym długopisem :angryy: I nie wiem co robić... I tak muszę do związku jechać opłacić składkę i ciekawa jestem jak na nią zareagują :lol: Quote
Victoria Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 hahahahaha xd wszyscy kochamy małe dzieci :loveu: jak jest wszystko czytelne to raczej tylko smiać się bdą ;P właśnie zrób zdjęcie całej psiej szafy :grins: lubie oglądać zdjęcia obóż chyba tak samo bardzo jak i psów :lol: Quote
paulaa. Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='trabeska']A ile masz obecnie obróż? :)[/QUOTE] [quote name='Victoria']hahahahaha xd wszyscy kochamy małe dzieci :loveu: jak jest wszystko czytelne to raczej tylko smiać się bdą ;P właśnie zrób zdjęcie całej psiej szafy :grins: lubie oglądać zdjęcia obóż chyba tak samo bardzo jak i psów :lol:[/QUOTE] Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ile mamy teraz obróż. :lol: ale mniej niż wcześniej, przeszło mi ;) Po prostu zaczęło brakować kasy na agility i nie miałam wyboru ;) Zresztą niedługo pewnie będzie duża wyprzedaż, bo muszę zebrać kasę na przeszkody :razz: Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Victoria']właśnie zrób zdjęcie całej psiej szafy :grins: lubie oglądać zdjęcia obóż chyba tak samo bardzo jak i psów :lol:[/QUOTE] Ja tak samo :D Quote
trabeska Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) [quote name='paulaa.']Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ile mamy teraz obróż. :lol: ale mniej niż wcześniej, przeszło mi ;) Po prostu zaczęło brakować kasy na agility i nie miałam wyboru ;) Zresztą niedługo pewnie będzie duża wyprzedaż, bo muszę zebrać kasę na przeszkody :razz:[/QUOTE] Też chciałabym z moimi psami poćwiczyć agility... Ale niestety u nas nie ma żadnego klubu ani nic... Ludzie chyba nawet nie wiedzą co to jest agility... A szkoda. Mamy już galerie. Jak chcesz to wejdź ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239423-Diabły-dwa?p=20375980#post20375980[/url] Edited February 1, 2013 by trabeska Quote
betty_labrador Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Filmki z zawodów :hmmmm: chyba nie przypominam sobie, ale ze slalomu jak wyćwiczyłysmy to mam podwórkowe :) Tak ona mimo lat to na spacerch biega jak szczeniak :D ale juz agi nie cwiczymy-zasłużona emerytura :D Quote
Sonka95 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Hej ;) Ale macie fajny avatarek :loveu: Quote
trabeska Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Sonka95']Ale macie fajny avatarek :loveu:[/QUOTE] A no właśnie :) Bardzo fajny :) Quote
paulaa. Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Sonka95']Hej ;) Ale macie fajny avatarek :loveu:[/QUOTE] [quote name='trabeska']A no właśnie :) Bardzo fajny :)[/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
paulaa. Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Żeby nie było aż tak pusto w galerii, wstawiam filmik ze slalomu :smile: Już duużo wężej niż ostatnio ;) [video=youtube;hxcLqhseUfs]http://www.youtube.com/watch?v=hxcLqhseUfs&feature=youtu.be[/video] Mam nadzieję, że bardzo nie słychać moich dzikich pisków :diabloti: Ostatnio doszłam do przykrego wniosku, że mogę nie biec obok psa w slalomie, wysyła się... ale bez mojego głosu wgl nie robi slalomu, więc muszę za każdym razem się dziko drzeć, przez co przy bardzo ujemnych temperaturach miałam problemy z gardłem przez resztę tygodnia... :lol: To taka rada dla tych którzy zaczynają robić slalom, nie przyzwyczajajcie za bardzo swoich psów do zbytniego dopingu przy każdym przebiegu :lol: Quote
Victoria Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 miałaś dokleić muzykę :mad::lol: niee, nieee, TWOICH pisków nie słychać :diabloti: Quote
paulaa. Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='Victoria']miałaś dokleić muzykę :mad::lol: niee, nieee, TWOICH pisków nie słychać :diabloti:[/QUOTE] Nie chciało mi się kombinować, bo na moim kompie to strasznie długo trwa :roll: Zresztą nie jest tak źle :lol: Dzisiaj w końcu po chyba już ponad miesiącu wróciliśmy na hopki, i dochodzę do wniosku, że o ile pies był świetny po takiej przerwie, to ja kompletnie zapomniałam jak się biega. :lol: Aż mi było szkoda własnego psa.. :roll: Quote
Recommended Posts