Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Czy badmonique nadal działa? Ona go wyadoptowała i chyba ma jeszcze kontakt do DS? Ale ostatni jej wpis na dogo jest z 11 marca. Laki to szczególny pies i mnóstwo osób za niego trzymało kciuki i podpisywało petycję. Chyba należy nam się jakaś informacja po roku?

Posted (edited)

[quote name='Agata Balu']Czy badmonique nadal działa? Ona go wyadoptowała i chyba ma jeszcze kontakt do DS? Ale ostatni jej wpis na dogo jest z 11 marca. Laki to szczególny pies i mnóstwo osób za niego trzymało kciuki i podpisywało petycję. Chyba należy nam się jakaś informacja po roku?

nie wiem , ale pewnie tak . Miałam dlugą przerwę w chodzeniu do psow itd, DZIS DOPIERO IDĘ P ORAZ PIERWSZY P O OK 7 MIES PRZERWIE , spowodaowanej spr. osobistymi i zdrowiem .
WPIS Z 25 MAJA ,WIEC JEST .
http://www.dogomania.pl/forum/threads/208713-Borys-Kazan-Cygan-i-Bandzior-boles%C5%82awiecki******-w-schronisku-w-Dzier%C5%BConiowie

tak wiele osób było zaangazowanych w ratowanei Lakiego w tym ja ; osobiscie, , PROSZĘ O ; INFO. ,

Edited by aanka
Posted

:loveu::bye::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:cuuudnosci serdunko! pięknie dziękujemy za zdjateczka za wiesci:loveu::loveu:zapraszamy sercem całym czesciej:multi:kochany sliczny niunio , ogromne pozdrowienia dla całego domku Lakuniowego:loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Kochany Lakuś, śliczny i grubiutki, ale czy on ma łańcuch??????[/QUOTE]

Ma, bo wszystkie smycze rwie jak stare szmaty,a jak mi pryśnie to trup wszelkiej zwierzyny domowej i leśnej ścieli się gęsto.M.T.-właścicielka Lakiego.

Posted

dla porzadku objasniam ,ze jeszcze w las mi nie uciekł [nie dopuszczam do tego ile mocy],i zwierza tam nie upolował ale ma do tego szaloną ochotę,natomiast ilość moich zwierząt zmniejszyła się trochę,na nic ogrodzenia,rozgryza siatki ,płoty w sekundy,podkopy robi w oka mgnieniu,przeskakuje wysokie zagrody,jak tylko jakie zwierzę sie pojawi w pobliżu i dotąd ściga ,aż zadusi.Dlatego musi być na mocnej lince lub łańcuchu,zwłaszcza na spacerze ,zeby się nie wyrwał bo poleci do sąsiadów i pozagryza co się da,a siłę ma taką ,ze wagon pociągnie.

Posted

[quote name='Marycha35']To gałgan jeden!!!! Widać jakieś geny ma polującego mordercy;) Dziękuję za wyjaśnienie:)[/QUOTE]

Ano,ma te geny ,ma,żaden zwierz sie nie ostoi,co zrobić ,taki typ psa.Teraz po roku przyzwyczajania go do innych zwierząt wiemy ,ze to się nie uda,za stary już jest ,ma 8 lat,nie powiedzie się tresura,trzeba uwazać i już,pilnować ,zeby nie dopadał zwierzaków i nie uciekł do lasu,bo go jaki mysliwy moze ustrzelić jak zobaczy ,ze goni zwierzęta leśne.Laki to duzy i mocny pies ,nie zadna maskotka-przytulanka,daje się głaskać ale nie specjalnie za tym przepada,to typ wilka z instynktem mordu i wolnej włóczęgi ,ale musza mu spacery wystarczyć,nie moze chodzić wolno jak inny piesek ,którego mamy ,bo jest niebezpieczny dla innych stworzeń i nie reaguje na wołanie.Pozdrawiam.M.t.

Posted

[quote name='Agata Balu']Ważne że dbacie i o niego i o zwierzynę na którą poluje. Do zobaczenia w kolejnej rocznicy maj 2014. Pozdrowienia dla opiekunów i dla psiska![/QUOTE]

No pewnie,Laki jest naszym psem i przyzwyczailiśmy się do niego a on do nas i jest ok,jest jaki jest ,ale niespodzianki zadnej nie było bo jeden pan ze strazy mi powiedział jaki jest Laki i co potrafi,tak ,e te próby przystosowania go do innych zwierzaków były na własne ryzyko i nie mam pretensji do nikogo.Jest zdrowy,szczepiony,zadowolony,najedzony,ma opiekę,pilnuje domu i ma swoje miejsce,i tak będzie ,obyśmy tylko zdrowi byli,czego życze wszystkim z tego forum i pozdrawiam.Do zobaczenia,w następnych fotkach.: ] M.tomaszewska.