Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='saJo']
to ona sie jeszcze nie przyzwyczaila do takich pomyslow :icon_roc: :megagrin:[/quote]
stwierdziła że w sumie masz chyba rację że powinna się przyzwyczaić

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My sie w sumie mozemy zgłosić, ale nie na wszystkie dni... :diabloti: poniedziałek 30 odpada i jakiś jeszcze dzien odpadnie ale nie wiem który, bo jeszcze nie wiem kiedy mam impreze... :cool1:

Posted

Bedzie tropienie w piatek o 18:00, tak jak ostatnio. Te piatki sa poki co na stale wpisane do kalendarza, tylko miejsce bedzie sie zmienialo. A na tropienie o swicie sie nie piszecie?? :mad: takie kilka dni z rzedu cwiczenie tego samego dobrze wplywa psom na pamiec :evil_lol: wlascicielom niestety mniej :placz:

Posted

No to superowo :multi: wpisze was na liste, zebyscie nie mieli juz wyboru :evil_lol:

Jeszcze co do piatkowych wypadow sladowych, w piatek 11 maja tropienia nie ma!!!! Z przyczyn wydaje mi sie oczywistych, szczegolnie dla sudentow :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']No to superowo :multi: wpisze was na liste, zebyscie nie mieli juz wyboru :evil_lol:

Jeszcze co do piatkowych wypadow sladowych, w piatek 11 maja tropienia nie ma!!!! Z przyczyn wydaje mi sie oczywistych, szczegolnie dla sudentow :evil_lol:[/quote]
hie hie hie. może małe psie przedszkole wśród rozentuzjazmowanego kotrowiadowego tłumu:diabloti:??

Posted

[quote name='alantani']hie hie hie. może małe psie przedszkole wśród rozentuzjazmowanego kotrowiadowego tłumu:diabloti:??[/quote]

jesli bedziecie mnie dzielnie podtrzymywac w pozycji pionowej i zrozumiecie moj belkot to nie ma sprawy :evil_lol:

PS. czy sa juz koszulki wydzialowe?

Posted

[quote name='saJo']jesli bedziecie mnie dzielnie podtrzymywac w pozycji pionowej i zrozumiecie moj belkot to nie ma sprawy :evil_lol:

PS. czy sa juz koszulki wydzialowe?[/quote]
no ładnie, napruta pani przedszkolanka:diabloti: to ja rezygnujez pomysłu, psie dzieci nie powinny oglądać takich widoków:evil_lol::evil_lol: nie wiem co z koszulkami. nawet nie wiem jak mają wyglądać w tym roku.

Posted

[quote name='alantani']nie wiem co z koszulkami. nawet nie wiem jak mają wyglądać w tym roku.[/quote]

Podobno sa brzydkie (zadna nowosc), ale miec trzeba, bo nie wszedzie sie bez nich wejdzie.

Posted

Uwaga!

Drobna zmiania w tropieniowym tygodniu o swicie: w sobote 5-go maja tropienie bedzie ok 18:00 (po treningu agility). Postanowilam miec 1,5 dnia zycia rodzinnego i pomykam do rodzicow (przyjezdza brat z zona i dzieciakami).

Posted

Wstepnie umawiamy sie na Bartag, ale byc moze miejsce sie zmieni, jade dzis do Nidzicy, moze zauwaze cos fajnego po drodze. Mozesz afkors pasozytowac w sprawie dojazdu ;) Jutro tropimy na Dajtkach.

Posted

Tak, chociaz pewnie dopiero po sladach to przeczytasz :evil_lol: nie pomieszkalam sobie dzis duzo :evil_lol: zreszta zadna nowosc ostatnio :evil_lol:

Jutro rano tropimy na Dajtkach, a w niedziele jedziemy do.......kurczaki, zapomnialam jak sie miejscowosc nazywa :oops: nie wazne i tak jedziecie ze mna, wiec nie musicie wiedziec gdzie jedziemy :evil_lol: spotykamy sie o 5:45 na parkingu pod moim blokiem.

Posted

Ha!! Kto nie byl niech zaluje :eviltong: Dzis i wczoraj psy mialy genialne warunki do tropienia i wszystkie pieknie wypracowaly swoje slady. Wczoraj po jednym (tylko Ramzes dostal gratisa i wypracowal dwa ), a dzis po dwa, od dwoch roznych deptaczy. Tylko Bols zrobil sobie dzis jaja i pierwszy slad zamiast isc po zapachu deptacza poszedl po zapachu zwierzatek :angryy: na szczescie zrehabilitowal sie drugim sladem, ktory przecinal slad zwierzyny, a on tylko na chwile na niego zboczyl a potem sam wrocil na wlasciwa sciezke. Saba pierwszy raz tropila dzis prowadzona przez Renate, a Gnojek wkoncu zalapal o co chodzi w ipowskim sladzie :multi:

Jutro tropimy na Dajtkach.

PS. Miejscowka w Stawigudzie (czyli to magiczne miejsce, o ktorym pisalam wczoraj) jest po prostu super :cool1:

Posted

Fiona przypomniała sobie co właściwie robimy na tych łąkach :multi::multi::multi:
a Sabe wreszcie zobaczyłam w akcji bo zawsze byłam w krzakach schowana :evil_lol: a dzisiaj szukała pasztetu w trawie, stwierdziłam że mam genialną sunię :loveu:

Posted

Dajtki są beznadziejne do tropienia... nawet o 6 rano w niedziele się ludzie kręcą... :roll:
wczoraj Ramzes ładnie szedł, dziś sie troche zgubił na tym przeoranym i nie mógł znaleźć piłki, ale w końcu znalażł i znalazł też inną, której pańcia nie widziała... :diabloti: a szukała... tyle, że ja nigdy nie pamietam, gdzie ja tak dokładnie ten ślad układałam, bo mi sie cos wyłącza i ja za chwile nie pamietam co przed chwilką robiłam :cool3: tak samo jak ide do sklepu i mam 3 rzeczy kupić to zawsze jest o 2 za dużo... :evil_lol: muszę poćwiczyć nad koncentracją chyba... :oops:
w sobote byliśmy w Stawigudzie, a w dziś na Dajtkach... :loveu:

Posted

[quote name='ada89']tyle, że ja nigdy nie pamietam, gdzie ja tak dokładnie ten ślad układałam, bo mi sie cos wyłącza i ja za chwile nie pamietam co przed chwilką robiłam :cool3: [/quote]
Ty ale to skleroza już jest :crazyeye:

Posted

Poniewaz mam wyrzuty z powodu konecznosci odwolania dzisiejszego tropienia w ostatniej chwili, w sobote tropimy dwa razy! O 6:00 i 0 18:00. Mam nadzieje, ze mi wybaczycie :oops: