Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może Ty tam zamieszkaj u weta;)ale ja też tak latałam jak Tosia była mała,teraz jakoś ogarniam te jej strupki,chciałabym jeszcze jej zrobić testy na alergie ale karma robi spusztoszenie w moim portfelu....

A co do szczeniaków Maja była bliska,wet mi powiedział że dla zdrowia mam ją dopuścić,ale cały czas myślałam jak ja je potem oddam....i w życiu nie pomyślałabym że jest takie coś jak sterylizacja,potem jakoś niedługo kupiliśmy komputer i szukałam informacji,aż mi ulżyło....ale jaki człowiek jest zacofany bez tego internetu hihi

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny, urlopik to w połowie poświęcę sprzątaniu mieszkania na święta... okna, lodówka, szafki itp...itd...:evil_lol:
A reszta to psiaki i spacerki:loveu:

Paulinko, a wiesz, że się nad tym zastanawiałam, nawet mówiłam mojemu wet, że go zabiorę do domu:lol: ale jeszcze nie było potrzeby;)

A co do ciąży to niestety do dziś są wet, którzy mówią, że trzeba raz zapłodnić.... :roll: cóż dobrze, że Ci internet pomógł:multi:

Miłego dnia DZIEWCZYNKI:grins:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dlatego zdecydowanie wole tutejsze swieta :razz:

A ja znow mysle ze dobrze ze sa te swieta bo wtedy jest okazja ogarnac mieszkanie dla tych ktorzy na ogol na co dzien gruntownie nie sprzataja;) ale jestem przeciwniczka sprzataniu przed samymi swietami bo wtedy to czlowiek taki zmeczony ze nawet swietami sie nie cieszy ;) bynajmniej raz to odczulam na swojej skorze..teraz juz wole zaczac wczesniej..

Posted

Myszko wszystko przede mną, ale liczę, że pójdzie gładko:diabloti:
A dziewczyny na antybiotykach i innych lekach już lepiej, ale jeszcze się nie cieszę, czekamy na powtórne badania...

Deer tu się zgodzę z Pegazą, to jedyny moment w którym posprzątam porządnie i wolę teraz niż przed świętami, bo wtedy będę miała co robić...:roll:

Paulinko mam nawet jeszcze filmik, tylko ost coś mniej czasu mam, ale będzie będzie:loveu:

Casablanka, Ty to już lepiej nic nie mów... policz od ost swoich zdjęć ile było u mnie leniuszku:diabloti: hihi wpadnę zaraz:D

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Też ją uwielbiam , wszystkie kocham tak samo mocno, ale ona ma u mnie "łatwiej" ;) hehe może dlatego, że tak długo o nią musiałam walczyć?

Coś w tym jest,też kocham obie tak samo mocno ale Tośka ma u mnie "łatwiej"....;)

Posted

Ciężkie sytuacje umacniają taką więź.. nie umiem tego nazwać, ale myślę, że o to chodzi... Wiem jaka ona była biedna, przechodziłam to z nią i przez to teraz patrzę z przymrużeniem oka, żeby jej wynagrodzić to co było:)

Posted

Dee jak zwykle jako szefowa :loveu::loveu::loveu: Kochana białaska :loveu: To teraz u Ciebie 5 cziłek:crazyeye: ja się gubię normalnie! Powiem Ci, że zazdraszczam takiej fajowej gromadki! Gdyby mój TZ nie miał takich dużych stóp:evil_lol: to tez bym chciała jedną cziłkę :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:

Mój ma 45 i dajemy radę :evil_lol::loveu:

5 jest, bo 3 moje i 2 od Mami :loveu:

mój ma 46 i boję się że cziłka była by w niebezpieczeństwie :)

Posted

Dee nawet jak w stadzie nie szefuje to i tak wyglada na herszta bandy psiej..z racji koloru..bo niby bialy powinien sie kojarzyc z niewinnoscia..takim aniolkiem..
ale ona w stadzie w tym kolorze jest bardzo widoczna i rzuca sie w oczy..a ze ma zadatki na szefa to sie ją kazdy slucha hihi
tzn po tym filmiku jak zobaczylam to na pierwszym tle znow widzialam Dee hehe

bo jak sie ma male psy w domu to sie nog nie podnosi ino szura heh