Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Cudne malutkie żywiołki ;) :) Czy wszystkie "cziłki" są takie energetyczne? ;):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Hehehe nie powiem;) chociaż na żywo wszyscy zdecydowanie wolą Chiquitkę, bo ona kocha ludzi..:) Dee jest strasznie niedostępna, gryzie i nie lubi ludzi... kocha tylko mnie i bardzo to okazuje. Nikt nie może do mnie podejść, ani dotknąć Chiquni czy Wiki:diabloti: Jest najmniejsza i wzbudza najwięcej sensacji, na wystawie we Wro była najmniejszą chiłką... i te jej wielkie oczy... Ale szczerze mówiąc u mnie też ma "najłatwiej" za to co przeszła;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Ewanko wszystkie które znam :lol: ale do tego strasznie szybko się uczą i doskonale wiedzą jak manipulować ludźmi:evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 haha , widzę, że to słodkie, inteligentne i pełne wdzięku bestyjki ;):):):) Czyli wnioskuję, że dla spokojnej, cichej i mało aktywnej osoby ta raczej ta rasa odpada??? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Hmmm... ciężko powiedzieć, bo ja z moimi w zimie nie chodzę na spacerki, bo one nie chcą, ale muszę im porzucać misia i zająć się nimi, Carmen od mojej Mami tylko by na kolankach leżała, ale na polu to powsinoga :lol: Chyba jak w każdej rasie kwestia konkretnego psiaka, są bardziej spokojne, ale każdy może się "rozkręcić":evil_lol: Poza tym przy tej wielkości to chyba oczywiste, że pobieganie po mieszkaniu jest męczące;) Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Są przecudne :) dzięki za informacje :) Moja grzyweczka ma jednak bardzo spokojny temperament, gdy siedzę z laptopem na kolanach, potrafi długi leżeć przy mnie zwinięta w kłębek, teraz właśnie włożyła mi nosek do rękawa, co utrudnia mi klepanie w klawaturę, jest prześmieszna :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 To tak jak moje dziewuszki:) jak siedzę na dogo to one leżą mi w trójkę na kolankach, ogólnie dużo dnia przesypiają, jak mam wolne to one wychodzą z łóżka na śniadanie i później dopiero o 12:D Uwielbiają się tulić, być całowane, spać i być jak najbliżej człowieka... są bardzo wesołe i potrafią rozładować złe emocje w sekundę, jak mam zły dzień w pracy to wystarczy, że popatrzą i zamerdają ogonkiem i już mi się gęba śmieje :) Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 To jednak nie są szalone non stop ;) :D ... coś czuję, że moja następna będzie cziłka , tylko taka spokojniejsza, jak u Twojej Mami :) Bardzo się cieszę , że tu trafiłam :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Nieee, one bardzo dużo się tulą i śpią:D ale jak już biegają to są wszędzie i wszystko chcą widzieć;) jak jestem chora np to cały dzień leżą ze mną w łóżku, tulą mnie i grzeją...Ja mam takie szalone stadko, bo dziewczyny się nakręcają, ale jakby trafiły na spokojne psiaki to by były spokojniejsze (lub rozkręcały resztę;) hihih);) My też się bardzo cieszymy, że nas odwiedzasz:) i poprosimy czasem jakieś Wasze foteczki:loveu: Aha, ja osobiście wolę dziewczynki;) moja Mami ma chłopczyka i on jest bardziej niegrzeczny...;) Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja też zdecydowanie wolę dziewczynki, nasz Zorba po kastracji, to też jakby już dziewczynka :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Hehehehe, a ja myślałam, że Zorba to prawdziwa dziewczynka...:oops: Quote
Ewanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe, a ja myślałam, że Zorba to prawdziwa dziewczynka...:oops:[/QUOTE] On jest taki drobny i bardzo delikatny, ze wszyscy goście zawsze sądzili, że to sunia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 A, że kobiety - płeć piękna - to może to uznać za komplement :D Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kupuj szybciej ta pamiec do aparatu :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Przecież dziś był filmik... nie bądź nadgorliwa;) :P hihih Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale filmik a zdjecia to co innego :D musze wiedziec jak Niuni bedzie u Ciebie! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Hahaha, a więc o to Ci chodzi:cool3: No to moim zdaniem lepiej na filmie widać, bo do zdjęcia można upozować:eviltong::diabloti: Muszę kupić tą kartę pamięci - może jutro mi się uda;) A już ją szykujesz?:loveu: Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Szykuje ale dopiero w pon beda wyniki to musisz poczekac :D Quote
Casablanca Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanko tak mi przykro:evil_lol::diabloti: ja to przerabiałam nie raz... a mam dywan z długim włosem...:roll: Miłego wieczorku Dziewczynki:loveu:[/QUOTE] No niestety my mamy taki dywanik z "frędzlami"... No cóż, jeszcze jeden taki wybryk Blanki, a będzie pampersy nosić :D Quote
sabinka40 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Łał co za cudeńka:loveu:, to są żywe maskotki, takie miluśkie:iloveyou: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Witamy Sabinko:loveu: dziękujemy za komplementy i mamy nadzieję, że będziesz nas odwiedzać ;) A Wy mnie nie zabijajcie... ale dziś pół dnia w pracy, a drugie pół u weta:roll: i na zakup pamięci nie miałam czasu:roll: Casablanko wiem co czujesz:diabloti::diabloti: Ale Dee ma zdrowe serduszko:multi: a guz wg dr. Niziołka to powiększone węzły chłonne, tak więc mamy nowy antybiotyk.. zobaczymy. Wiki lepiej, apetycik rośnie... ale ciiiiicho;) Carmelcia od Mami niestety dalej ma problemy z oczkiem, dziś ściągnęli jej całą strzykawkę płynu z oczka:crazyeye: myślałam, że zemdleję... A teraz padam na twarz:mdleje: Miłego wieczorku Laseczki:loveu: Quote
Ewanka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dzień dobry, odwiedzam ślicznotki , miłego dnia i zdrówka :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Deer Skarbeńku spać nie możesz znowu?:buzi: Dzień dobry Ewanko, dziś ważny dzień co? Trzymamy kciuki, żeby mała popołudniu była już u Ciebie!:multi: Quote
taxelina Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Spalam ale Tz do pracy w nocy zawsze wychodzi w niedziele po 24 i obudzil mnie :D Quote
Recommended Posts