Casablanca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Moje 3 i biedna Carmen po operacji :) Mówisz Casablanka, że tytuł Ci się podoba?? To zmień też swój:D[/QUOTE] Ajjj...chciałabym :D Ale cóż... Quote
Monika_tbg Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 planuję na pewno, tylko chyba dopiero uda mi się to jak pójdę"na swoje" bo mam na razie rodziców nad sobą:) ale na pewno na jednej się nie skończy;d Quote
taxelina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Małe ADHD... czyli świat wg Chiquity, Deedee, Wiki i ich przyjaciół ;-) ale to sa 3 psiaki? Quote
Paulinka10 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 :multi::multi::multi: Super że mała zostaje,ale ja to wiedziałam od razu:eviltong:i ciesze sie że zdrówko lepiej,oby już było tylko lepiej;) Quote
Pegaza Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Cze :) psia brygado R jakas taka bajka kiedys byla hihi Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ja tylko na chwilę, coś nie mam czasu...:roll: Pegazko, wczoraj była masarka, od oczka po szyję była tak spuchnięta, że wyć nam się z Mami chciało... ale dziś ciut lepiej, więc pomału do przodu:multi: Było coś brygada RR chyba i to były wiewióry, więc jak przymrużysz oczy to akurat:D Ewanko Dee to szefowa, a bawić się nie chciała, bo jakaś marna ostatnio, dziś dostała porcję zastrzyków, bo ma wysoką gorączkę i niestety węzły powiększone, więc ma zły humorek:-( nie lubię jak choruje, bo ona taka wymęczona, że później się stresuje... ale ogólnie to największy diabełek z wszystkich:loveu: Macie galerię??:) Jakby były jakieś chi, to będę informować, albo polecać osobie która się tym zajmuje :) Casablanka, sama mówiłaś o hodowli, to czas na kolejną chi:D:loveu: Monika_tbg no ja jestem nie na swoim i mój TZ powiedział, że ani pół chi więcej... ale sama widzę, że 4 bym nie ogarnęła, a jakby nie daj Boże coś -tfu, tfu, tfu - to bym miała 5, bo 2 od mojej Mami... więc rozum i rozsądek mówi, że już mam komplecik:loveu: Paulinko, a ja naprawdę myślałam, że będzie dla niej dom... był idealny... ale się zmył i mamy Wiki;) Deer nie kumam...:D:diabloti: (nie wyspałam się chyba...) A&L no tak się jakoś złożyło...;) Wybaczcie, ale mam teraz mniej czasu.... pojawię się jeszcze chyba dziś, ale nie wiem:) Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=17947812&viewfull=1#post17947812[/url] mowilas ze temat zmienilas a w temacie nadal sa 3 imiona a masz 4 psiaki Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Hehehehe ile:crazyeye: Skarbie ja mam 3...:) miałam 2 teraz mam 3 :loveu: 4 bym już nie ogarnęła:diabloti: Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A widzisz bo pokazujesz tez mamy czasem i myslalam ze Ty mialas 3 i Wiki 4 :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Wiem, też się czasami sama gubię... Ostatnio wchodzę do weta i mówię, że Dee przyszła, a trzymam Wiki na rękach:evil_lol: mój wet posikany, mówi, "o proszę, Pancia już nie rozróżnia swoich psów" :diabloti: Quote
Casablanca Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Hodowla, to tylko przydomek i ewentualnie kilka miotów :D Ja się na kolejną chiłkę nie nastawiam :) Bardziej moja mama się już zastanawia, czy da radę oddać szczeniaczki :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ja bym nie oddała...:loveu: nie nadaje się, poza tym poród to jakaś masakra, ja nie chcę i psiaka też bym nie mogła na to narazić:diabloti: Deer, no nie wiem, jakoś tak wyszło, Dee i Chiquitka była w torbie na ramieniu i chyba o niej myślałam:D Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja nie wiem czy bym mogla miec takie maluchy w domu :razz: starczy mi krolik tkory sie pcha pod nogi.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 No trzeba mieć oczy dookoła głowy:D jak nie nadepniesz, to usiądziesz... Jak mam gości to ciągle mówię: "Uwaga psiak!!!!";) Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 z pepparem jest ten problem ze jak on stoi w jednym miejscu, Ty chcesz go ominac to on akurat Ci tam wejdzie gdzie Ty cxhcesz noge postawic wlasnie zeby go OMINAC :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Heheheh, ma wyczucie:D Nic padam, idziemy się położyć...Buziole dla Was:loveu: Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dobranoc! Mi sie pranie jeszcze robi to nie moge isc spac :( Quote
monia&nero Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dobrej nocki! Mi niestety tez pranie się robi:diabloti: Quote
Molowe Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Witamy się chyba po raz pierwszy:megagrin: Masz cudne psiaczki wszystkie takie kochane i takie malutkie :loveu: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Maabrygada.jpg[/url] sępy :evil_lol: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiquita.jpg[/url] jaka mina :eviltong: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0035.jpg[/url] jakie maleństwo :iloveyou: Quote
Vesper Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Chiquitko- nasz mały synuś Sweety... nie żyje :(... Znalazłam go wczoraj wieczorem- nie mam pojęcia co się stało... Już tak polubiłam tego szylka, miał zostać...:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Mi się pranie robiło dziś rano:lol: Molowe witamy :lol: Miło, że podobają Ci się nasze dzieci:loveu: Zapraszamy częściej;) Arielko..... Niech sobie śpi spokojnie mój synuś chrzestny:candle: Żyje jest nieprzewidywalne... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Szybko ;) Rano ogarnęłam mieszkanie...:evil_lol: Później do Mami, i do weta:) Mamy 2x antybiotyk (Dee, Wiki) Ogólnie szybko:roll: Wieczorem do weta po Carmen - została na kroplówkach jak co dzień.. I po dniu ;) Quote
Recommended Posts