Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heheh Witamy, witamy:loveu:
Dee miała przesrane(brzydko mówiąc).. ale już dawno o tym zapomniała i jest teraz małym terrorystą:evil_lol:
Teraz tylko obserwujemy guza, który się niedawno ujawnił i czekamy co z niego wyniknie...:mad:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to trzymam kciuki! ja w piatek jade zdjac szwy po niuni operacji wyciecia guza razem ze sledziona i maja byc wyniki czy to rak czy nie...

dobrze ze Dee Wam zaufala i jest taka szczesliwa u Was :loveu:

Posted

No u mnie nie jest tak kolorowo, bo guz jest w wejściu do klatki piersiowej (znaczy nie operowalny..) i uciska na tchawicę, więc są kłopoty z oddychaniem, ale zobaczymy.
Ona się zmieniła nie do poznania, nawet nie liczyłam, że tak wypięknieje:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No u mnie nie jest tak kolorowo, bo guz jest w wejściu do klatki piersiowej (znaczy nie operowalny..) i uciska na tchawicę, więc są kłopoty z oddychaniem, ale zobaczymy.
Ona się zmieniła nie do poznania, nawet nie liczyłam, że tak wypięknieje:)[/QUOTE]
No wlasnie czytam teraz na 15 stronie sie zaczelo :( Jakie rokowania?

Jak ma tyle milosci i opieki to wiadomo ze pieknieje :loveu:

Posted

W sumie na razie czekamy, dostaje leki i jest ciut lepiej, więc mam nadzieję, że będzie ok. Nie da się zrobić wymazu, przy jej wielkości nie ma jak..:/ to lecisz po całej galerii?? :) Kochana, miło mi bardzo :):):)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']W sumie na razie czekamy, dostaje leki i jest ciut lepiej, więc mam nadzieję, że będzie ok. Nie da się zrobić wymazu, przy jej wielkości nie ma jak..:/ to lecisz po całej galerii?? :) Kochana, miło mi bardzo :):):)[/QUOTE]
Nie masz tak duzo stron to latwo :diabloti: a tak poznam od poczatku Wasza historie!

Trzymamy kciuki zeby Dee czula sie jak najlepiej jak dlugo sie da!

Posted

Ja mam 69 u Ciebie :diabloti:

[url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00669.jpg[/url]
W takich chwilach zazdroszcze malych psow :diabloti: jedna za duza druga za dluuuuga na kolana :D Dadza rade, na pewno!

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahhahaha, no fakt, są poręczne :D

69???:crazyeye: hmm...:hmmmm::hmmmm: czy ja o czymś nie wiem??:D[/QUOTE]
To fakt :diabloti:

w profilu mozna sobie ustawic ilosc stron na post i ja mam 10 dlatego wiecej stron :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A widzisz... ja aż tak dogłębnie to dogomanii nie rozgryzłam ;)
Szczerze mówiąc to ledwo ogarniam wszystko;)[/QUOTE]
a u Ciebie ile postow na strone? 10 czasem latwiej sie czyta, tu masz link jak zmienic
[url]http://www.dogomania.pl/profile.php?do=editoptions[/url]

[url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00718.jpg[/url]
boskie!

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Prawie... ;) Jejku, ale Ty jesteś obrotna, nie nadążam za Tobą :D albo mój net tak pomału chodzi... ;)[/QUOTE]
Czekaj u mnie masz linki do Bornholm :diabloti: a ja uciekam na spacer i spac z dwoma psiakami, choc jeden na podlodze ale za to drugi w lozku :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ok :) To miłego spacerku i słodziutkich snów dla Was - i mizianko dla ekipy:loveu: Miło, że wpadłaś:loveu:[/QUOTE]
Dziekujemy i nazwajem! :loveu: my bedziemy regularnie codziennie zagladac a Ty wstawiaj zdjecia tych kochanych mordek i pisz o nich duzo :loveu: