ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Heheh Witamy, witamy:loveu: Dee miała przesrane(brzydko mówiąc).. ale już dawno o tym zapomniała i jest teraz małym terrorystą:evil_lol: Teraz tylko obserwujemy guza, który się niedawno ujawnił i czekamy co z niego wyniknie...:mad: Quote
Paulinka10 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Fajnie,a klienci też mogą przychodzić ze swoimi psami?:) Boziu,to moja Zuzia chyba tyle waży...;) Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No to trzymam kciuki! ja w piatek jade zdjac szwy po niuni operacji wyciecia guza razem ze sledziona i maja byc wyniki czy to rak czy nie... dobrze ze Dee Wam zaufala i jest taka szczesliwa u Was :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 No u mnie nie jest tak kolorowo, bo guz jest w wejściu do klatki piersiowej (znaczy nie operowalny..) i uciska na tchawicę, więc są kłopoty z oddychaniem, ale zobaczymy. Ona się zmieniła nie do poznania, nawet nie liczyłam, że tak wypięknieje:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Paulinko oczywiście, że tak:loveu: nawet jeden klient przychodzi z malamutem:D Nio 1kg, ale za to jaki charakterek:diabloti: Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No u mnie nie jest tak kolorowo, bo guz jest w wejściu do klatki piersiowej (znaczy nie operowalny..) i uciska na tchawicę, więc są kłopoty z oddychaniem, ale zobaczymy. Ona się zmieniła nie do poznania, nawet nie liczyłam, że tak wypięknieje:)[/QUOTE] No wlasnie czytam teraz na 15 stronie sie zaczelo :( Jakie rokowania? Jak ma tyle milosci i opieki to wiadomo ze pieknieje :loveu: Quote
Paulinka10 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Super :loveu:szkoda że to jednak troche daleko..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 W sumie na razie czekamy, dostaje leki i jest ciut lepiej, więc mam nadzieję, że będzie ok. Nie da się zrobić wymazu, przy jej wielkości nie ma jak..:/ to lecisz po całej galerii?? :) Kochana, miło mi bardzo :):):) Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']W sumie na razie czekamy, dostaje leki i jest ciut lepiej, więc mam nadzieję, że będzie ok. Nie da się zrobić wymazu, przy jej wielkości nie ma jak..:/ to lecisz po całej galerii?? :) Kochana, miło mi bardzo :):):)[/QUOTE] Nie masz tak duzo stron to latwo :diabloti: a tak poznam od poczatku Wasza historie! Trzymamy kciuki zeby Dee czula sie jak najlepiej jak dlugo sie da! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Miło nam :) (fakt 25 stron czy 250... taka tam mini różnica:D) Ja wierzę, że będą ze mną żyć jakieś 15 lat, więc muszą dać radę dziewuszki;) Paulinko, jak tylko będziesz przejazdem w BB to zapraszam;) Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ja mam 69 u Ciebie :diabloti: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00669.jpg[/url] W takich chwilach zazdroszcze malych psow :diabloti: jedna za duza druga za dluuuuga na kolana :D Dadza rade, na pewno! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Hahahhahaha, no fakt, są poręczne :D 69???:crazyeye: hmm...:hmmmm::hmmmm: czy ja o czymś nie wiem??:D Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahhahaha, no fakt, są poręczne :D 69???:crazyeye: hmm...:hmmmm::hmmmm: czy ja o czymś nie wiem??:D[/QUOTE] To fakt :diabloti: w profilu mozna sobie ustawic ilosc stron na post i ja mam 10 dlatego wiecej stron :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 A widzisz... ja aż tak dogłębnie to dogomanii nie rozgryzłam ;) Szczerze mówiąc to ledwo ogarniam wszystko;) Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']A widzisz... ja aż tak dogłębnie to dogomanii nie rozgryzłam ;) Szczerze mówiąc to ledwo ogarniam wszystko;)[/QUOTE] a u Ciebie ile postow na strone? 10 czasem latwiej sie czyta, tu masz link jak zmienic [url]http://www.dogomania.pl/profile.php?do=editoptions[/url] [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00718.jpg[/url] boskie! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Hehehehe, taki mały sadyzm:diabloti: To Aron od mojej Mami;) Dzięki za link, już zerkam- a postów to nie wiem ile, coś ponad 20 chyba;) Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 jak ja mam 10 i 70 stron a Ty 25 stron to trzeba policzyc :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Hehehehe :D a ja posty liczę :D No to dałam plamę...:D Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe :D a ja posty liczę :D No to dałam plamę...:D[/QUOTE] E tam nie dalas :) zobacz czy 10 na strone bedziesz miec wygodniej :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Nie dałam, nie dałam, a Bornholm w Szwecji?;) a już myślałam, że się kiedyś zobaczymy, a to nie to państwo... :D Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie dałam, nie dałam, a Bornholm w Szwecji?;) a już myślałam, że się kiedyś zobaczymy, a to nie to państwo... :D[/QUOTE] Ale blisko :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Prawie... ;) Jejku, ale Ty jesteś obrotna, nie nadążam za Tobą :D albo mój net tak pomału chodzi... ;) Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Prawie... ;) Jejku, ale Ty jesteś obrotna, nie nadążam za Tobą :D albo mój net tak pomału chodzi... ;)[/QUOTE] Czekaj u mnie masz linki do Bornholm :diabloti: a ja uciekam na spacer i spac z dwoma psiakami, choc jeden na podlodze ale za to drugi w lozku :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Ok :) To miłego spacerku i słodziutkich snów dla Was - i mizianko dla ekipy:loveu: Miło, że wpadłaś:loveu: Quote
taxelina Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ok :) To miłego spacerku i słodziutkich snów dla Was - i mizianko dla ekipy:loveu: Miło, że wpadłaś:loveu:[/QUOTE] Dziekujemy i nazwajem! :loveu: my bedziemy regularnie codziennie zagladac a Ty wstawiaj zdjecia tych kochanych mordek i pisz o nich duzo :loveu: Quote
Recommended Posts