Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedną mam :) a czarna... nie wiem jakie zdjęcie wybrać...

[IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320164_241142612589004_100000798011025_595080_2010170_n.jpg[/IMG]

przy okazji się witamy i zapraszamy do Gudzinów :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, nio 30? To Ty jeszcze małolata:D
A poza tym kto z kim przystaje...;) jeszcze Cie zarazimy Pani Myszko:P
Ja uważam, że dzisiejszy świat jest tak okrutny i brutalny, że trzeba jakoś odreagować, a nie ma nic lepszego niż śmiech;)[/QUOTE]

zgadzam się:)

tak na serio to nie mam nic to moich 30 lat. w sumie to ja sie zatrzymałam na 20 - 25:)

Posted

No, nic na siłę, poczekamy, aż Ciebie też głupawka dopadnie:evil_lol: a swoją drogą, to ja straszny mam charakter coo? Z jednej strony przewrażliwiona za psiakami, jak stara baba:evil_lol: z drugiej jak mi głupawka wskoczy to nie raz myślą, że:stupid::stupid: z trzeciej taka duuża indywidualistka... Jak to się wszystko w tym ciałku mieści i tej mojej łepetynce to ja nie wiem:evil_lol::evil_lol:

Posted

Uff... to mi ulżyło:grins: myślałam, że jestem jakimś ciężkim przypadkiem, ale jednak coś w tym jest - ciągnie swój do swego:evil_lol: ale Ty jeszcze taka zamknięta w sobie:evil_lol: hehehe, bo z Jagusiątkiem to nam tutaj czasem troszkę puszcza fantazja:loveu:
Ale jak ja długo dzięki Wam pożyję... Ciągle jak tu wchodzę to gęba się cieszy:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... a co to jest red tube??:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Zapomniałaś się zawstydzić... wiesz co...?:mad:

Hehehehheheh, my też nie mamy wszystkich w domku:stupid::roflt: nie mów na moją mrs. T jakaś Czicz- co sobie myślisz? Że tak bez pytania można mojej kochanej T. zmienić imię?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:

To jak dziś już ostatnie spełnione? Paciorek i nyny przed Tobą Laseczko:evil_lol:

A co to za znajoma??:evil_lol: Ja nie wiem, znam może??:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

:oops::oops::oops:
lepiej? :evil_lol:
nie udawaj że nie wiesz co to red tube :diabloti: abonamet tam masz :roflt:
mr T to Czicz i już :roflt:

[quote name='paniMysza']wariatki:smile::smile::smile::smile:[/QUOTE]

nie no gdzie ;)

Metheora:loveu: ale cudo! :loveu:

Posted

Prawda:loveu: jak jeszcze Chiqunia dołączy do Dee to będę miała co na ścianie powiesić;)

Dlaczego z Pani T robisz pana?:evil_lol:

A tu Cie zaskoczę Skarbie... Nie mam tam abonamentu:cool3:
I mieć nie będę, bo to nie moja baja:p

Idę spać, bo do pracy nie wstanę:eviltong:

P.S. Słodko się czerwienisz Złotko:D

Posted

Metheora :loveu::loveu::loveu: jejku ale cudo :loveu::loveu::loveu: ja też chcę ;)

jak tam po pracy baby? ja dziś umierałam z powodu 40 stopni w cieniu...

Posted

Hello, muszę Metheorze szybciutko wysłać to co obiecałam, i też dostanę portrecik!!! :multi: (Tak szczerze mówiąc to dopiero dzisiaj odebrałam od mamy z firmy, bo trochę xerowania było;))
Dziewczynki wyglądają cudownie- no i jest słodki języczek Chiquni :loveu: