ChiqDeeWikiXenia Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ewanko to bardzo dobrze, tak właśnie ma u nas być :loveu: Cześć Pegazko :p Deer tak akurat, przypadkowo:evil_lol: Zuziu wesoła, ale była by weselsza, jakby Pciółka była z nami:loveu::diabloti: Aguś nie będę dt. Wiki jest pierwszym i ostatnim "tymczasem" u mnie. Poza tym nie mam warunków i możliwości na więcej psów, za małe mieszkanie mam i czasu brak. No i najważniejsze - nie oddałabym. TZ kategorycznie zabronił, tzn powiedział, że jak oddam Wiki to możemy brać jednego malucha na dt. Jak widać... Wiki leży na kanapie;) mam jeden DS, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. A dlaczego pytasz? :) masz jakieś DS ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Paulinko mój TZ się śmieje jak do domku przychodzi, że takie seriale zakazane i zaraz przełącza :evil_lol::diabloti: Dziękujemy za komplementy:loveu: Ja dt jak będę to daaaaaaaaleko w przyszłości... musiałabym najpierw nad moim charakterem popracować.. i zmienić życie.. Casablanko dziękujemy:p Quote
monia&nero Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0564.jpg[/url] ach Chiquitka kochana:loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczne fotki a nich same słodkie Aniolki:loveu: Milego wieczoru Dziewczęta! Ps. Rozmawiałam wczoraj z koleżanką o tych cziłkach do adpocji (ona ma ratlerka ze schronu i niedawno mówiła że chciałaby cziłkę). Miała się przespać z ta informacją. Dzwoniła dziś do mnie że jej tz się nie zgodził na razie na drugiego psa:shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']I ostatnie:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0572.jpg[/IMG] A dziś idziemy odwiedzić koleżankę bulwę - Tosię:loveu:[/QUOTE] I to spojrzenie:loveu::loveu::loveu: Ja zawsze ulegam jak Pcioła robi takie słodkie oczyska :loveu: Quote
Igiełka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Witajcie :loveu: Uwielbiam do Was zaglądać :loveu: przepiękne kruszynki :loveu: życzę miłego dzionka i w sercu słonka :lol: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0569.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMGP0571.jpg[/IMG] Quote
Agnieszka Co. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Aguś nie będę dt. Wiki jest pierwszym i ostatnim "tymczasem" u mnie. Poza tym nie mam warunków i możliwości na więcej psów, za małe mieszkanie mam i czasu brak. No i najważniejsze - nie oddałabym. TZ kategorycznie zabronił, tzn powiedział, że jak oddam Wiki to możemy brać jednego malucha na dt. Jak widać... Wiki leży na kanapie;) mam jeden DS, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. A dlaczego pytasz? :) masz jakieś DS ?[/QUOTE] A, tak rozmyślałam :) Gdyby do Ciebie jechała jedna to może bym się też zdecydowała dać DT - nie mam jak jechać w stronę Warszawy. Z drugiej strony też się obawiam wielu rzeczy - np. zakłócenia porządku w moim "stadzie" i podobnie jak Ty, że ciężko będzie się rozstać. Byłam już 3x DT ale takie kruszynki to moja słabość i nie wiem czy miałabym wystarczająco silną wolę aby przekazać psiaka dalej :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Monia Aniołki???:diabloti: tiaaa:evil_lol: No cóż, czasami potrzeba czasu na decyzję o 2 psiaku;) Zuziu ja rzadko ulegam, ze względu na zdrówko... ale Pciółka...:evil_lol::loveu: a nic.. nic..:siara: Ty wiesz:evil_lol: Igiełko my też uwielbiamy jak zaglądasz:loveu: Aguś czyli jak będę jechać po tą do DS to mam dla Ciebie zgarnąć cosik?:cool3::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 :mad:Pcioła szczupła jest i basta:mad: A już uszka to na mur ma szczuplutkie:evil_lol: Biedunia moja dzisiaj dostała mniejszą porcyjkę jedzenia,żebyś Ty widziała jak na mnie patrzyła,że chce jeszcze. Tfffarda jestem:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Tralalala :D tfarda jak wata cukrowa:D chyba...:P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Tiaaaa :D A swoją drogą to dlaczego dostała mniej?:evil_lol: Czyżbyś sobie wzięła nasze uwagi do serca?:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Zaraz tam do serca:siara: Troszkę w święta przesadziliśmy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 :mdleje::mdleje::mdleje: Aż się boję zapytać ile Pcióła waży?:evil_lol: A może to już Szerszeń:diabloti: Quote
Agnieszka Co. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 W poniedziałek stwierdziłam, że po świętach i Sylwestrze dobrze mi zrobi mała dieta. Do pracy wzięłam marchewkę, ale jak ją chrupałam rozbolał mnie ząb. We wtorek nie przestał więc poszłam do dentystki myśląc że może to być spowodowane również przeziębieniem, które przeszłam w święta i może dostane jakiś antybiotyk i będzie OK. Tymczasem okazało się, że ząb "8" jest do wyrwania, co też pani dentystka od razu uczyniła. Więc z dietami radzę ostrożnie :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:mdleje::mdleje::mdleje: Aż się boję zapytać ile Pcióła waży?:evil_lol: A może to już Szerszeń:diabloti:[/QUOTE] Osa:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 O jejku, ale historia;) Ja się wszystkich "8" pozbyłam :D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']W poniedziałek stwierdziłam, że po świętach i Sylwestrze dobrze mi zrobi mała dieta. Do pracy wzięłam marchewkę, ale jak ją chrupałam rozbolał mnie ząb. We wtorek nie przestał więc poszłam do dentystki myśląc że może to być spowodowane również przeziębieniem, które przeszłam w święta i może dostane jakiś antybiotyk i będzie OK. Tymczasem okazało się, że ząb "8" jest do wyrwania, co też pani dentystka od razu uczyniła. Więc z dietami radzę ostrożnie :)[/QUOTE] No właśnie:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Osa to jej lata koło nosa... co najwyżej :D:D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Osa to jej lata koło nosa... co najwyżej :D:D:D[/QUOTE] Żadna osa nie ma prawa latać koło Pcioły bo pańciunia pilnuje i opędza wszystkie gady:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Tak, wiem... my mamy to samo:stupid::loveu: Dlatego tak się rozumiemy:buzi: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dokładnie:evil_lol: Świrdum dyrdum:stupid::stupid::stupid::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Ale jakie to piękne:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale jakie to piękne:loveu:[/QUOTE] Na działce nie mam kwiatów ,żeby żaden gad nie przyleciał:evil_lol::stupid: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Skąd ja to znam???;) Ja mam płotek, żeby nie zeszły same na trawę... Quote
Agnieszka Co. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dziewczyny - w potrzebie jest wychudzony i zaniedbany olbrzym Berti z żywieckiego schroniska. Może to nie nasz rozmiar ;) ale wystarczy jeszcze tylko kilka deklaracji aby był bezpieczny i wracał do zdrowia. To piękny psiak - jeden dzień kosztuje 15zł - brakuje jeszcze deklaracji na 7-8 dni. Pomimo, że nie ma jeszcze uzbieranej potrzebnej kwoty Budrysek zawiozła go już do wrocławskiego hotelu u Lilu. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219591-BERTI_-benio-poraniony-zachudzony-lecz-nadal-otwarty-na-ludzi-i-radość-życia!-DS_dt[/URL]! Quote
Recommended Posts