Vesper Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Moja Chicca też wielka :D- 21cm... Milka jak pisałam- jedynie ok 17... Casandra, a ile Blanka waży? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 No naprawdę- wielkie macie te psiaki- jakbym zobaczyła biegające samopas to chyba bym zaczęła uciekać:evil_lol: Oj.. jesteście niesamowite, uśmieję się równo jak tu przychodzę:lol: Arielko, nie rób mi tego- jedźmy wszyscy do Wrocławia- poznasz nas[SIZE=1](to Ci argument[/SIZE] [SIZE=1]co?:eviltong:)[/SIZE]:Rose: cóż mam czas na przekonanie Cie zapisy są bodajże do 1.09:) Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No to już lepiej brzmi..:) to mogę otrzeć łzy:evil_lol: [SIZE=1](moja niska koleżanko:D)[/SIZE] hehehe A to Blanka to wielkopies:evil_lol: ehh, ja przy Tobie to dostaje jakiegoś dziwnego humorku:stupid: hahhaha[/QUOTE] Hahaha :evil_lol: Głupota się udziela moja niska koleżanko :evil_lol: [quote name='arielka186']Moja Chicca też wielka :D- 21cm... Milka jak pisałam- jedynie ok 17... Casandra, a ile Blanka waży?[/QUOTE] Te nasze psy to giganty jakieś, mój ma 2,5 kg, ludzie na ulicy uciekają jak ją spuszczę :diabloti: Quote
Vesper Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No naprawdę- wielkie macie te psiaki- jakbym zobaczyła biegające samopas to chyba bym zaczęła uciekać:evil_lol: Oj.. jesteście niesamowite, uśmieję się równo jak tu przychodzę:lol: Arielko, nie rób mi tego- jedźmy wszyscy do Wrocławia- poznasz nas[SIZE=1](to Ci argument[/SIZE] [SIZE=1]co?:eviltong:)[/SIZE]:Rose: cóż mam czas na przekonanie Cie zapisy są bodajże do 1.09:)[/QUOTE] Kusisz, kusisz...:D Może mi się uda- ja bym baaardzo chciała jechać:confused: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Casablanka- jaka tam głupota?;) to diabelski humorek:evil_lol: Arielko, ja nie kuszę tylko ładnie zapraszam:grins: bardzo było by miło Was zobaczyć na żywo:multi: i Wasze cudne, szczęśliwe psiaczki:) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Diabelski humorek :evil_lol: mogę się pocieszać Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] No wiesz, masz o metr więcej szczęścia:evil_lol: ale poważnie, to te małe jamniczki chyba nie są aż takie długie?;)[/QUOTE] małe jamniczki nie przypominają jamniczków ;) hehehe ;) są urocze. potem to już różnie :eviltong: mała Tesia: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-hlGVeHTM1vw/TQpUwxb-9xI/AAAAAAAAAZ0/SqSEz-U_Gxg/_DSC0711.JPG[/url] [url]https://lh6.googleusercontent.com/-egnq37F8YyI/TQpUtC1PZ-I/AAAAAAAAAZo/RYiG3l_w6S4/s512/_CSC0649.JPG[/url] [url]https://lh5.googleusercontent.com/-XXV1QTkfrXo/TQpU9iv0jWI/AAAAAAAAAaE/HpKb98wEMy0/_DSC0738.JPG[/url] ej laski! mam jamnika o wzroście cziłały :diabloti: ale mnie rozbawiłyście :loveu: dziś jechałam z malunią pociągiem i jakaś pani mnie zapytała czy to nie cziłała. jenki jak się uśmiałam... ;) (malunia to chiński grzywacz) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jaga, Tesia ma rodowód? Ja nie mogę już zliczyć ile razy do mnie ktoś mówi, ale śliczny papilon! Albo jak idzie matka z dzieckiem, dziecko mówi-mama spójż, cziłała! A mama "mądrzejsza"-dziecko to nie jest cziłołoa, to jakiś kundelek :angryy::angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Hehehe, no są takie "mądre Panie": - Sopot, idziemy sobie z dziewuchami na spacerek, nagle słyszę jak ktoś krzyczy "stać , halo, stać", (akurat sekundę wcześniej wzięłam Dee na ręce, bo wchodziliśmy na deptak, a jej jakoś nie zauważają)leci do nas jakaś Pani i krzyczy "mogę zobaczyć tą wiewiórkę? jaka śliczna i na smyczy chodzi- albinosik:crazyeye:" zamurowało mnie;) -idę sobie z Dee i Chiqunia na rękach, dziecko mówi mamo popatrz jaki śliczny piesek- mama do niego, piesek śliczny, ale popatrz na tego małego białego koteczka obok:p -stoję z moją wet. u niej przed gabinetem, jakaś Pani czeka na psiaka i podchodzi. Patrzy na Chiquite i mówi "śliczna chihuahua", no to ja się uśmiecham i dziękuję, na co kobieta patrzy na Dee i mówi "a ten pekińczykowaty jaki malutki":crazyeye: [B]Jaga.[/B] gratulacje:loveu: jejku Ty robisz niesamowite zdjęcia..:loveu: cały czas mam nadzieję, że załapię się na jakąś sesyjkę;) A Tesia jest naprawdę cudna! Udała Ci się "córeczka" :) jak będę miała czas, to prześledzę całą galerię:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-20.08.2011-do-22-00/page4[/url] dawać foty dziewuszki;) hehehe Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No bo przecież te wszystkie panie znają się i możesz się kłucić z nimi, że twój pies to chihuahua, a one swoje :D Nie ma to jak kłucić się o to, czy twój pies jest wiewiórką :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Ja się nie kłócę tylko mówię Pani : "tak, to wiewiórka latająca- wyjątkowy okaz za 10tyś.";) ostatnio zrobiłam się sarkastyczna:D Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja się nie kłócę tylko mówię Pani : "tak, to wiewiórka latająca- wyjątkowy okaz za 10tyś.";) ostatnio zrobiłam się sarkastyczna:D[/QUOTE] Chętnie odkupię ten cudowny okaz ;) Quote
pa-ttti Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Chiquita, uśmiałam się przy tych historyjkach ;) ja pamiętam jak ostatnio byłam z Lilą u weta i Pani pod kliniką przechodziła, mówi do mnie "ładny kotek", ja jej na to że to piesek, a ona odeszła obruszona i burknęła pod nosem "żeby sobie żarty z ludzi robić..." ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 hehehe niestety moja Droga Pani, nie na sprzedaż :D rozwaliłaś mnie na łopatki;) P.s. a właśnie przypomniało mi się często zagadują mnie pytaniem : " a pieski na sprzedaż?":angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Pattti , ale nas dawno nie odwiedzałaś:) powiem Ci, że średnio śmieszne to czasami jest- nie wiem, czy ludzie mają tak małe pojęcie, czy to hm... głupota?;) no wiewiórka to mnie zaskoczyła dość mocno;) Quote
Casablanca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Raz jakiś obockrajowiec biegał za moją mamą i Blanką kalecząc język polski: "ja odkupic tego pieska, ja mieć duż money, dam dużo money! Ile pani za niego by chcieć?" :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Trzeba było powiedzieć: "milion dolar Baby";) Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Casablanca']Jaga, Tesia ma rodowód?[/QUOTE] oczywiście że ma przecież piszę że to jamnik. jakby nie miała napisałabym kundel z budy :diabloti: wow DeeDee by się nadawała na Miss Dogo, Czikita też, tyle psów pięknych powinno być więcej miejsc niż jedno ;) dzięki cieszę się że Tesinka się podoba jeszcze jedno (zanim mnie wypędzą za spam hihihi) [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-lFKYaSws6HA/TQuV7w4f3XI/AAAAAAAAAbE/n9VF7RGz0DI/SG108935.JPG[/URL] Tessi z panią sędziną w Wawie milion dolar baby :D ahahahaha :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 heheh Jaga wiesz co? Ciebie wypędzić:loveu: ja bym nie śmiała, moje dziewczynki bardzo towarzyskie, zapraszają :) No fakt- ja nawet za milion dolarów bym nie oddała psiaków... Ale mogę TZ zaproponować:evil_lol: O cholercia... to ja mam 2 kundle, ale budy brak:D A Twoje? Miss jak się patrzy!!!:) Quote
Vesper Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dziewczynki, zrobię Wam offa- otóż [COLOR="#9932cc"][B]zapraszamy na bazarek mający wspomóc westie w potrzebie...[/B][/COLOR] [URL="www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!"]www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy![/URL] Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 kundel bez budy to nie kundel ;) (to moje angielskie poczucie humoru kiedyś mnie zabije) TZ już mam.... nie wiem czy dwa się zaakceptują... wiesz mogą warczeć.... :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 No patrz, zapomniałam, że ja mam wiewiórkę!:evil_lol: już się poprawiam;) Hmmm... jak TZ już masz, to mojego Ci pozwolę w piwnicy trzymać, bo czasem warczy, a nawet gryzie- jak tylko milion dajesz Baby- to czuję, że się dogadamy:evil_lol::evil_lol: Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jak będziesz do mnie mówić baby to i dwa miliony dam :evil_lol: piwnicy nie mam, komórka moze być? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Jasne Baby:D dwa... kurcze, zarobiona będę:evil_lol: no dobra może być, ale taka metr na metr co najmniej:evil_lol::evil_lol: i bez łańcucha:lol: Quote
Recommended Posts