Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No naprawdę- wielkie macie te psiaki- jakbym zobaczyła biegające samopas to chyba bym zaczęła uciekać:evil_lol:
Oj.. jesteście niesamowite, uśmieję się równo jak tu przychodzę:lol:
Arielko, nie rób mi tego- jedźmy wszyscy do Wrocławia- poznasz nas[SIZE=1](to Ci argument[/SIZE] [SIZE=1]co?:eviltong:)[/SIZE]:Rose: cóż mam czas na przekonanie Cie zapisy są bodajże do 1.09:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No to już lepiej brzmi..:) to mogę otrzeć łzy:evil_lol: [SIZE=1](moja niska koleżanko:D)[/SIZE] hehehe

A to Blanka to wielkopies:evil_lol: ehh, ja przy Tobie to dostaje jakiegoś dziwnego humorku:stupid: hahhaha[/QUOTE]
Hahaha :evil_lol: Głupota się udziela moja niska koleżanko :evil_lol:
[quote name='arielka186']Moja Chicca też wielka :D- 21cm... Milka jak pisałam- jedynie ok 17... Casandra, a ile Blanka waży?[/QUOTE]
Te nasze psy to giganty jakieś, mój ma 2,5 kg, ludzie na ulicy uciekają jak ją spuszczę :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No naprawdę- wielkie macie te psiaki- jakbym zobaczyła biegające samopas to chyba bym zaczęła uciekać:evil_lol:
Oj.. jesteście niesamowite, uśmieję się równo jak tu przychodzę:lol:
Arielko, nie rób mi tego- jedźmy wszyscy do Wrocławia- poznasz nas[SIZE=1](to Ci argument[/SIZE] [SIZE=1]co?:eviltong:)[/SIZE]:Rose: cóż mam czas na przekonanie Cie zapisy są bodajże do 1.09:)[/QUOTE]
Kusisz, kusisz...:D Może mi się uda- ja bym baaardzo chciała jechać:confused:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

No wiesz, masz o metr więcej szczęścia:evil_lol: ale poważnie, to te małe jamniczki chyba nie są aż takie długie?;)[/QUOTE]
małe jamniczki nie przypominają jamniczków ;) hehehe ;) są urocze. potem to już różnie :eviltong:

mała Tesia:
[url]https://lh4.googleusercontent.com/-hlGVeHTM1vw/TQpUwxb-9xI/AAAAAAAAAZ0/SqSEz-U_Gxg/_DSC0711.JPG[/url]

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-egnq37F8YyI/TQpUtC1PZ-I/AAAAAAAAAZo/RYiG3l_w6S4/s512/_CSC0649.JPG[/url]

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-XXV1QTkfrXo/TQpU9iv0jWI/AAAAAAAAAaE/HpKb98wEMy0/_DSC0738.JPG[/url]

ej laski! mam jamnika o wzroście cziłały :diabloti: ale mnie rozbawiłyście :loveu:

dziś jechałam z malunią pociągiem i jakaś pani mnie zapytała czy to nie cziłała. jenki jak się uśmiałam... ;) (malunia to chiński grzywacz)

Posted

Jaga, Tesia ma rodowód?
Ja nie mogę już zliczyć ile razy do mnie ktoś mówi, ale śliczny papilon! Albo jak idzie matka z dzieckiem, dziecko mówi-mama spójż, cziłała! A mama "mądrzejsza"-dziecko to nie jest cziłołoa, to jakiś kundelek :angryy::angryy:

Posted

Hehehe, no są takie "mądre Panie":
- Sopot, idziemy sobie z dziewuchami na spacerek, nagle słyszę jak ktoś krzyczy "stać , halo, stać", (akurat sekundę wcześniej wzięłam Dee na ręce, bo wchodziliśmy na deptak, a jej jakoś nie zauważają)leci do nas jakaś Pani i krzyczy "mogę zobaczyć tą wiewiórkę? jaka śliczna i na smyczy chodzi- albinosik:crazyeye:" zamurowało mnie;)
-idę sobie z Dee i Chiqunia na rękach, dziecko mówi mamo popatrz jaki śliczny piesek- mama do niego, piesek śliczny, ale popatrz na tego małego białego koteczka obok:p
-stoję z moją wet. u niej przed gabinetem, jakaś Pani czeka na psiaka i podchodzi. Patrzy na Chiquite i mówi "śliczna chihuahua", no to ja się uśmiecham i dziękuję, na co kobieta patrzy na Dee i mówi "a ten pekińczykowaty jaki malutki":crazyeye:

[B]Jaga.[/B] gratulacje:loveu: jejku Ty robisz niesamowite zdjęcia..:loveu: cały czas mam nadzieję, że załapię się na jakąś sesyjkę;)
A Tesia jest naprawdę cudna! Udała Ci się "córeczka" :) jak będę miała czas, to prześledzę całą galerię:)

Posted

No bo przecież te wszystkie panie znają się i możesz się kłucić z nimi, że twój pies to chihuahua, a one swoje :D Nie ma to jak kłucić się o to, czy twój pies jest wiewiórką :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja się nie kłócę tylko mówię Pani : "tak, to wiewiórka latająca- wyjątkowy okaz za 10tyś.";) ostatnio zrobiłam się sarkastyczna:D[/QUOTE]
Chętnie odkupię ten cudowny okaz ;)

Posted

Chiquita, uśmiałam się przy tych historyjkach ;)
ja pamiętam jak ostatnio byłam z Lilą u weta i Pani pod kliniką przechodziła, mówi do mnie "ładny kotek", ja jej na to że to piesek, a ona odeszła obruszona i burknęła pod nosem "żeby sobie żarty z ludzi robić..." ;)

Posted

Pattti , ale nas dawno nie odwiedzałaś:) powiem Ci, że średnio śmieszne to czasami jest- nie wiem, czy ludzie mają tak małe pojęcie, czy to hm... głupota?;) no wiewiórka to mnie zaskoczyła dość mocno;)

Posted

[quote name='Casablanca']Jaga, Tesia ma rodowód?[/QUOTE]
oczywiście że ma przecież piszę że to jamnik. jakby nie miała napisałabym kundel z budy :diabloti:

wow DeeDee by się nadawała na Miss Dogo, Czikita też, tyle psów pięknych powinno być więcej miejsc niż jedno ;)
dzięki cieszę się że Tesinka się podoba
jeszcze jedno (zanim mnie wypędzą za spam hihihi)
[URL]https://lh6.googleusercontent.com/-lFKYaSws6HA/TQuV7w4f3XI/AAAAAAAAAbE/n9VF7RGz0DI/SG108935.JPG[/URL]
Tessi z panią sędziną w Wawie

milion dolar baby :D ahahahaha :D

Posted

heheh Jaga wiesz co? Ciebie wypędzić:loveu: ja bym nie śmiała, moje dziewczynki bardzo towarzyskie, zapraszają :)

No fakt- ja nawet za milion dolarów bym nie oddała psiaków... Ale mogę TZ zaproponować:evil_lol:

O cholercia... to ja mam 2 kundle, ale budy brak:D

A Twoje? Miss jak się patrzy!!!:)

Posted

Dziewczynki, zrobię Wam offa- otóż [COLOR="#9932cc"][B]zapraszamy na bazarek mający wspomóc westie w potrzebie...[/B][/COLOR]
[URL="www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy!"]www.dogomania.pl/threads/212588-biżuteria-damskie-ciuszki-i-inne-na-Pepsi-i-inne-westy![/URL]

Posted

kundel bez budy to nie kundel ;)

(to moje angielskie poczucie humoru kiedyś mnie zabije)

TZ już mam.... nie wiem czy dwa się zaakceptują... wiesz mogą warczeć.... :D

Posted

No patrz, zapomniałam, że ja mam wiewiórkę!:evil_lol: już się poprawiam;)

Hmmm... jak TZ już masz, to mojego Ci pozwolę w piwnicy trzymać, bo czasem warczy, a nawet gryzie- jak tylko milion dajesz Baby- to czuję, że się dogadamy:evil_lol::evil_lol: