Jump to content
Dogomania

Biała Perełka - Lila ... Kudłate cudo - Bastuś ... Na zawsze w sercu - Xedos...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulinka10']Moja mi mówi "wstajesz?ja już sikam" :D[/QUOTE]

Hahaha! Dobre! Moja bardzo rzadko wstaje przede mną :D Czasami muszę ją zapraszać łaskawie na siku :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka10']No nie moge juz:D
no ale musze docienić Tosiuńke,ona jak już nie wytrzymuje to schodzi po jednym schodku i co schodek mówi "może teraz usłyszy"[/QUOTE]

Słodka :D i jaka delikatna, moja to się nie cacka... w weekend jak za długo śpie bo tylko wtedy mnie ewentualnie pierwsze robi sobie ze mnie wybieg :D a później kładzie mi się na klacie i jak otwieram oczy to merda ogonkiem :D

Posted

Takie metody Tosia stosuje jak chce jeść :D

Kiedyś drapała pazurkami w łóżko,zawsze góra o 7 mam pobudke...Maja za to w tym temacie się nie patyczkuje "chciałam to nasikałam"

Posted

[quote name='Paulinka10']Takie metody Tosia stosuje jak chce jeść :D

Kiedyś drapała pazurkami w łóżko,zawsze góra o 7 mam pobudke...Maja za to w tym temacie się nie patyczkuje "chciałam to nasikałam"[/QUOTE]

Hehe widzę że się świetnie rozumiemy :D U mnie jest szczekanie 'mamo jeść' i szczekanie też jest jak już chrupki nie wylatują z kuli smakuli :D

A co się będzie patyczkować :D Pęcherz pełny a mamusia śpi w najlepsze :D

Posted

A to Liluśka ma powód do szczekania przynajmniej:D Tosia szczeka bez powodu,albo dlatego że Maja szczeka ale Tosia leci w innym kierunku a potem patrzy zdziwiona że tam nic nie ma "no i o co ta Maja tyle krzyku robi"
one czasem sprawiają wrażenie jakby rozumku im nie dano:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinka10']A to Liluśka ma powód do szczekania przynajmniej:D Tosia szczeka bez powodu,albo dlatego że Maja szczeka ale Tosia leci w innym kierunku a potem patrzy zdziwiona że tam nic nie ma "no i o co ta Maja tyle krzyku robi"
one czasem sprawiają wrażenie jakby rozumku im nie dano:evil_lol:[/QUOTE]

Plaskate to chyba to już tak mają, że robią dużo krzyku o nic :D

Posted

[quote name='Paulinka10']Albo o wszystko :D[/QUOTE]

[quote name='Chiquita&DeeDee']Proszę jaka komitywa - chociaż tu trzymacie fason kobitki ;) hihihi a już mnie korci... ;)[/QUOTE]

[quote name='Paulinka10']Ciiii 3 wiochy już wystarczą,tutaj się powstrzymajmy;)[/QUOTE]

Hi hi dziękuje Wam za zachowanie fasonu w mojej galerii :diabloti:

Posted

[quote name='Lili8522']Plaskate to chyba to już tak mają, że robią dużo krzyku o nic :D[/QUOTE]

tak mówicie?to moje chyba niezupełnie plaskate;)Hana jak Alex szczeka,że chce do domku,to siada i się rozgląda...no kurde kto to?no kto to szczeka?...nie wpadnie nawet na to,że to Aleś;)chociaż w domu czasami szczeknie,jak chce jeść a sam nie wie na co ma ochotę;)

Posted

Lili bo u Ciebie to ja sie dopiero rozkręcam :diabloti:
Bgra napewno plaskate, mówisz że Hana nie jarzy,moja tosia też ciężko z kumaniem,ona nigdy nie wie o co chodzi,jedynie jak mówie chodzcie jeść to wie doskonale:)

Posted

[quote name='Paulinka10']Lili bo u Ciebie to ja sie dopiero rozkręcam :diabloti:
Bgra napewno plaskate, mówisz że Hana nie jarzy,moja tosia też ciężko z kumaniem,ona nigdy nie wie o co chodzi,jedynie jak mówie chodzcie jeść to wie doskonale:)[/QUOTE]

Aleś to nadzwyczaj inteligentny pies-tego jestem pewna!
co do Haneczki,hmm ta mnie ciągle zaskakuje,że nie wiem co o niej myśleć:evil_lol:
raz ma minę jak największa gapa:razz:ale za chwilę błyśnie intelektem
oo jeść to rozumie doskonale
ale też jak Aleś nie ma na TO co jest w misce ochoty,Hana podejdzie...ale na moje nie...widać,że jej ślinka cieknie...nie ruszy
w gościach nie zje z nie swojej miski,wody tez się nie napije z czyjejś:evil_lol:trzeba jej nosić:evil_lol:

Posted

[quote name='Bgra']tak mówicie?to moje chyba niezupełnie plaskate;)Hana jak Alex szczeka,że chce do domku,to siada i się rozgląda...no kurde kto to?no kto to szczeka?...nie wpadnie nawet na to,że to Aleś;)chociaż w domu czasami szczeknie,jak chce jeść a sam nie wie na co ma ochotę;)[/QUOTE]

Hi hi hi :D Jak moja Lila szczeka to Baster nigdy nie wie na co i o co chodzi... a dziś taki numer wywaliła... biegła ze schodów na pole... chciała wyjść przez drzwi balkonowe... tylko zapomniała że tam jest szyba... i jak przydzwoniła głową w szybę.... to aż mnie zabolało :-(

[quote name='Paulinka10']Lili bo u Ciebie to ja sie dopiero rozkręcam :diabloti:
Bgra napewno plaskate, mówisz że Hana nie jarzy,moja tosia też ciężko z kumaniem,ona nigdy nie wie o co chodzi,jedynie jak mówie chodzcie jeść to wie doskonale:)[/QUOTE]

O jaaaaaaaa to się boję :D
Jeśli chodzi o jedzenie to myślę, że każdy wie o co chodzi :D

A u Nas szykują się zmiany... w sobotę będziemy mieli nowego lokatora :diabloti:

Posted

Właśnie trudno stwierdzić,bo czasem wydają się totalnie głupiutkie ale często potrafią zadziwić...:D
Maja znowu to cwana bestia,ona każdy swój czyn najpierw przemyśla :)
auu biedna Lilusia,buziaczek w biedną główke przesyłamy;)

Posted

[quote name='Lili8522']Piesek :eviltong: ale na DT :)[/QUOTE]

Dawno chyba nie miałaś tymczasów?
ja dziś o mały włos miałabym takiego lokatora,mąż jechał z córką do ortodonty i mi dzwonią że po wsi lata pekińczyk...nie miałam czym jechać ale postawiłam na nogi koleżanke,pojechała go szukać ale nie znalazła,mam nadzieje że ma tam gdzieś dom tylko poszedł na dziewczynki ale ciągle o nim myśle,prawie wpadł pod auto....jutro zawiozę dzieci do szkoły i zrobie objazd po wsi....

Posted

[quote name='Paulinka10']Dawno chyba nie miałaś tymczasów?
ja dziś o mały włos miałabym takiego lokatora,mąż jechał z córką do ortodonty i mi dzwonią że po wsi lata pekińczyk...nie miałam czym jechać ale postawiłam na nogi koleżanke,pojechała go szukać ale nie znalazła,mam nadzieje że ma tam gdzieś dom tylko poszedł na dziewczynki ale ciągle o nim myśle,prawie wpadł pod auto....jutro zawiozę dzieci do szkoły i zrobie objazd po wsi....[/QUOTE]

ja już na wszelki w torbie noszę smycz i obrożę:razz:bo już nie mam zamiaru nosić na rękach

Posted

[quote name='Bgra']czułam to:razz:opowiedz jak to psiak?masz zdjęcie?[/QUOTE]

[quote name='Bgra']ja już na wszelki w torbie noszę smycz i obrożę:razz:bo już nie mam zamiaru nosić na rękach[/QUOTE]

Jak to Cioteczko nie wiesz jeszcze............ Moja Chudzinka :loveu:
[IMG]http://imageshack.us/a/img571/2597/dscn2904d.jpg[/IMG]

[quote name='Paulinka10']Właśnie trudno stwierdzić,bo czasem wydają się totalnie głupiutkie ale często potrafią zadziwić...:D
Maja znowu to cwana bestia,ona każdy swój czyn najpierw przemyśla :)
auu biedna Lilusia,buziaczek w biedną główke przesyłamy;)[/QUOTE]

Bo to cwane i sprytne stworzenia :D a jak!

[quote name='Paulinka10']Dawno chyba nie miałaś tymczasów?
ja dziś o mały włos miałabym takiego lokatora,mąż jechał z córką do ortodonty i mi dzwonią że po wsi lata pekińczyk...nie miałam czym jechać ale postawiłam na nogi koleżanke,pojechała go szukać ale nie znalazła,mam nadzieje że ma tam gdzieś dom tylko poszedł na dziewczynki ale ciągle o nim myśle,prawie wpadł pod auto....jutro zawiozę dzieci do szkoły i zrobie objazd po wsi....[/QUOTE]

Dawno nie miałam tymczasków... prawie rok...
Biedny piesio.... miejmy nadzieję że znalazł swojego Pana lub Panią... :)

Posted

[quote name='Bgra']Rino:)piękny pies ale będzie miał dobrze:loveu:
miejmy nadzieję,że dogadają się z czworonogimi mieszkańcami:)[/QUOTE]

Piękny a nikt go nie chce... :shake: albo do pilnowania chce... :-(
Boję się tego....... takiego dużego psa jeszcze nie wprowadzałam do stada :crazyeye: