Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby ktoś miał ochotę upiększyć swoje posty nową sygnaturką ;)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210781-Jadzia-z-pi%C4%99knym-wn%C4%99trzem-niewidzialna-dla-ludzi-"][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/4067/jadzia2.png[/IMG][/URL]

Posted

Zakończył się bazarek, z którego część dochodu przeznaczyłam dla Jadzi. Jadzieńka jest bogatsza o 50 zł :loveu:
[B]Dusje, Twoje 130 zł właśnie przesłałam do Owieczki :) Owieczko, proszę potwierdź :)

Aktualnie na swoim koncie Jadzia ma 200 zł[/B] [B]:loveu:[/B]

Posted

[quote name='moni12']wiecie martwi mnie, ze Dusje brak .Czyzby problem z netem??????????[/QUOTE]

Jestem, Moni :lol: W weekend sie przysiade i porobie troszke ogloszen dla Jadzienki :loveu:
Powrot do pracy wyrwal mi kawal czasu z zyciorysu, hehe :evil_lol:
Handziu, fajowo ze laleczka ma dodatkowy pieniazek :loveu: A kiedy startujesz z bazarkiem? :cool3:

Posted

[quote name='dusje']Jestem, Moni :lol: W weekend sie przysiade i porobie troszke ogloszen dla Jadzienki :loveu:
Powrot do pracy wyrwal mi kawal czasu z zyciorysu, hehe :evil_lol:
Handziu, fajowo ze laleczka ma dodatkowy pieniazek :loveu: A kiedy startujesz z bazarkiem? :cool3:[/QUOTE]
O proszę, o wilku mowa...:evil_lol:
Jeśli chodzi o bazarek to napisałam Ci pw.

Posted

[quote name='funia'],,wstawiłąm ,,sobie banerek efekt widać ......Jak ciemniak to ciemniak ,,,,[/QUOTE]

Nic sie nie martw , ja kiedyś tak się wsiekłam na siebie blondynkę , ze ani banerka ani zdjęc na dogo za nic nie umiałam wstawić, poświęciłam pół nocy i wreszczcie się naumiałam .

Posted

A ja juz wstawilam i Jadzienke i siostrzyczki :loveu::loveu::loveu: Sliczne sierotki i takie kochane :multi: wszystkie trzy :loveu: Moni, wyslalam PW przed chwilka ;)

Posted

[quote name='dusje']A ja juz wstawilam i Jadzienke i siostrzyczki :loveu::loveu::loveu: Sliczne sierotki i takie kochane :multi: wszystkie trzy :loveu: Moni, wyslalam PW przed chwilka ;)[/QUOTE]
Pięknie Dusje ;) Zdolniacha z Ciebie ;)

Posted

Jadziunia usmiecha sie do nas :loveu: Handzia :lol: a ile bylo kiedys nauki zeby sie naumiec :evil_lol: Moni :lol: no nie unikaj mnie laleczko :cool3: czekam na sky na Ciebie :lol: Zadzwon koniecznie jak bedziesz miala troszke czasu :cool3: Handzia, a Ty juz masz skypa,hmmm?:eviltong:

Posted

Dusje ja Cię unikam?!!!:mad::mad::mad:. Kochana jutro kupię sprzęt i zadzwonie na 1000% bo ten co miałam syn mi zabrał :mad:A pw na dogo nie mam jesli tam wysłałas. Mizianka dla Jadziulki bo ona taka kochana jest.

Posted

Dostałam informację od Qwieczki - prosi o cierpliwośc - ma zdjęcia, opisy, ale jest odcieta od swiata.
U suniek wszystko ok.
Tylko u Nuki nie za wesoło:(
Wciąz strach nie do pokonania.

Posted

Babeczki :lol: Wykupilam na bazarku waderci 5 pakietow po 50 ogloszen z allegro wlacznie i tylko musimy troszke zaczekac na zrobienie :cool3:
Pomyslalam,ze damy Jadziunie :loveu: na mazowieckie oraz malopolskie i wielkopolskie bo tam sporo dobrych duszyczek :lol: 2 pakieciki przeznaczam na Fantunie i Figunie :loveu:

link do bazarku waderci [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-ogłoszeniowy!-Mamy-tylko-103-pakiety-do-wykorzystania!-Zapraszam[/URL].

Moze wspolnie stworzymy sliczny tekscik dla Jadzi? :loveu::razz:

Posted

Zaglądam do zamojskiej gwiazdy:cool3: i miziam na dobranoc.
Jadzia - a szepnij tam Nuce do ucha, ze nie ma się czego bac, bo wszystko złe ma juz za sobą.

Posted

[quote name='Tola']Zaglądam do zamojskiej gwiazdy:cool3: i miziam na dobranoc.
Jadzia - a szepnij tam Nuce do ucha, ze nie ma się czego bac, bo wszystko złe ma juz za sobą.[/QUOTE]

A ja dodam wiecej swiatla.Niech idzie ku sloncu do dobrych ludzi :lol: