moni12 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No ja myslę, ze Jadzia kogoś tu wywołuje obszczekując . Dusje nie Ciebie przypadkiem?! Quote
handzia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Gdyby ktoś miał ochotę upiększyć swoje posty nową sygnaturką ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210781-Jadzia-z-pi%C4%99knym-wn%C4%99trzem-niewidzialna-dla-ludzi-"][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/4067/jadzia2.png[/IMG][/URL] Quote
handzia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Zakończył się bazarek, z którego część dochodu przeznaczyłam dla Jadzi. Jadzieńka jest bogatsza o 50 zł :loveu: [B]Dusje, Twoje 130 zł właśnie przesłałam do Owieczki :) Owieczko, proszę potwierdź :) Aktualnie na swoim koncie Jadzia ma 200 zł[/B] [B]:loveu:[/B] Quote
moni12 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wiecie martwi mnie, ze Dusje brak .Czyzby problem z netem?????????? Quote
funia Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Super banerek ,Ja sobie wstawię . Jadzka ty moja cudotko parówkowata !!!!!!!! Quote
handzia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='moni12']wiecie martwi mnie, ze Dusje brak .Czyzby problem z netem??????????[/QUOTE] Też się martwię...To niepodobne do niej, żeby tak długo nie zaglądała... Quote
dusje Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='moni12']wiecie martwi mnie, ze Dusje brak .Czyzby problem z netem??????????[/QUOTE] Jestem, Moni :lol: W weekend sie przysiade i porobie troszke ogloszen dla Jadzienki :loveu: Powrot do pracy wyrwal mi kawal czasu z zyciorysu, hehe :evil_lol: Handziu, fajowo ze laleczka ma dodatkowy pieniazek :loveu: A kiedy startujesz z bazarkiem? :cool3: Quote
handzia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='funia']Super banerek ,Ja sobie wstawię . Jadzka ty moja cudotko parówkowata !!!!!!!![/QUOTE] Fajnie, może ktoś ją dojrzy, choć niewidzialna... Quote
handzia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='dusje']Jestem, Moni :lol: W weekend sie przysiade i porobie troszke ogloszen dla Jadzienki :loveu: Powrot do pracy wyrwal mi kawal czasu z zyciorysu, hehe :evil_lol: Handziu, fajowo ze laleczka ma dodatkowy pieniazek :loveu: A kiedy startujesz z bazarkiem? :cool3:[/QUOTE] O proszę, o wilku mowa...:evil_lol: Jeśli chodzi o bazarek to napisałam Ci pw. Quote
moni12 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='dusje']Jestem, Moni :lol: No to juz jestem spokojna .Mizianka dla Jadzienki. Quote
funia Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 ,,wstawiłąm ,,sobie banerek efekt widać ......Jak ciemniak to ciemniak ,,,, Quote
handzia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Trzeba skopiować obrazek do tego pola na sygnaturkę i już :) Oczywiście wcześniej trzeba wejść w ustawienia i edytuj sygnaturę ;) Quote
moni12 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='funia'],,wstawiłąm ,,sobie banerek efekt widać ......Jak ciemniak to ciemniak ,,,,[/QUOTE] Nic sie nie martw , ja kiedyś tak się wsiekłam na siebie blondynkę , ze ani banerka ani zdjęc na dogo za nic nie umiałam wstawić, poświęciłam pół nocy i wreszczcie się naumiałam . Quote
dusje Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 A ja juz wstawilam i Jadzienke i siostrzyczki :loveu::loveu::loveu: Sliczne sierotki i takie kochane :multi: wszystkie trzy :loveu: Moni, wyslalam PW przed chwilka ;) Quote
handzia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='dusje']A ja juz wstawilam i Jadzienke i siostrzyczki :loveu::loveu::loveu: Sliczne sierotki i takie kochane :multi: wszystkie trzy :loveu: Moni, wyslalam PW przed chwilka ;)[/QUOTE] Pięknie Dusje ;) Zdolniacha z Ciebie ;) Quote
dusje Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jadziunia usmiecha sie do nas :loveu: Handzia :lol: a ile bylo kiedys nauki zeby sie naumiec :evil_lol: Moni :lol: no nie unikaj mnie laleczko :cool3: czekam na sky na Ciebie :lol: Zadzwon koniecznie jak bedziesz miala troszke czasu :cool3: Handzia, a Ty juz masz skypa,hmmm?:eviltong: Quote
handzia Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moja córcia coś gadała na tym skype, ale ja zielona jestem :oops:. Jakby trzeba było, to się dowiem :razz: Quote
moni12 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dusje ja Cię unikam?!!!:mad::mad::mad:. Kochana jutro kupię sprzęt i zadzwonie na 1000% bo ten co miałam syn mi zabrał :mad:A pw na dogo nie mam jesli tam wysłałas. Mizianka dla Jadziulki bo ona taka kochana jest. Quote
Tola Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dostałam informację od Qwieczki - prosi o cierpliwośc - ma zdjęcia, opisy, ale jest odcieta od swiata. U suniek wszystko ok. Tylko u Nuki nie za wesoło:( Wciąz strach nie do pokonania. Quote
dusje Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Babeczki :lol: Wykupilam na bazarku waderci 5 pakietow po 50 ogloszen z allegro wlacznie i tylko musimy troszke zaczekac na zrobienie :cool3: Pomyslalam,ze damy Jadziunie :loveu: na mazowieckie oraz malopolskie i wielkopolskie bo tam sporo dobrych duszyczek :lol: 2 pakieciki przeznaczam na Fantunie i Figunie :loveu: link do bazarku waderci [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-ogłoszeniowy!-Mamy-tylko-103-pakiety-do-wykorzystania!-Zapraszam[/URL]. Moze wspolnie stworzymy sliczny tekscik dla Jadzi? :loveu::razz: Quote
Tola Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zaglądam do zamojskiej gwiazdy:cool3: i miziam na dobranoc. Jadzia - a szepnij tam Nuce do ucha, ze nie ma się czego bac, bo wszystko złe ma juz za sobą. Quote
dusje Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Tola']Zaglądam do zamojskiej gwiazdy:cool3: i miziam na dobranoc. Jadzia - a szepnij tam Nuce do ucha, ze nie ma się czego bac, bo wszystko złe ma juz za sobą.[/QUOTE] A ja dodam wiecej swiatla.Niech idzie ku sloncu do dobrych ludzi :lol: Quote
funia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Jadzka zaglądam z wieczorka ...Jak się masz? Quote
Agula99 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jaka ona fajna, taka śmieszna, taka słodka widać, no i dlaczego nikt jej nie zauważa?? Super sunia!! Suniu, nie dawaj się!!!! Pokazuj się, jesteś cudna!!! :) :) :) Quote
Recommended Posts