dusje Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Handziu, Handziu :mad: urobic TZ nie zawsze latwo,znam z autopsji ;) Daj mu buzi :lol: Tosienko,jedziesz na wczasy od jednej do drugiej ciotki :loveu: Badz grzeczna, bo jestes wystarczajaco brzydka zeby jeszcze sobie dodatkowo nagrabic :evil_lol: ;) Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='dusje']Handziu, Handziu :mad: urobic TZ nie zawsze latwo,znam z autopsji ;) Daj mu buzi :lol: Tosienko,jedziesz na wczasy od jednej do drugiej ciotki :loveu: Badz grzeczna, bo jestes wystarczajaco brzydka zeby jeszcze sobie dodatkowo nagrabic :evil_lol: ;)[/QUOTE] Dusje, ona jest piękna, co Ty piszesz? :mad: ;) Jest taka kochana, przy szczepieniu merdała ogonem :evil_lol: A do tego ma taką miłą mordkę, tak nastawiała łebek do głaskania. :loveu: Quote
dusje Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='handzia']Dusje, ona jest piękna, co Ty piszesz? :mad: ;) Jest taka kochana, przy szczepieniu merdała ogonem :evil_lol: A do tego ma taką miłą mordkę, tak nastawiała łebek do głaskania. :loveu:[/QUOTE] Jest paskudna jak Belmondo, ale po mojej Tosience i oczywiscie po Twojej - NAJPIEKNIEJSZA KROLEWNA NA SWIECIE :loveu::evil_lol::lol: Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 No, to już lepiej brzmi ;) Zapomniałam dodać, że niezły z niej grubasek :evil_lol: Quote
dusje Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='handzia']No, to już lepiej brzmi ;) Zapomniałam dodać, że niezły z niej grubasek :evil_lol:[/QUOTE] To jakim cudem wazy tylko 9 kg? :crazyeye::evil_lol: Widzisz?, to tez cecha paskudnej urody :evil_lol: Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='dusje']To jakim cudem wazy tylko 9 kg? :crazyeye::evil_lol: Widzisz?, to tez cecha paskudnej urody :evil_lol:[/QUOTE] No tak, niby niedużo waży ale ona jest mała i powinna może z kilo mniej.Moja Pola waży 8 kg i wszyscy pytają co z psem zrobiłam, że taki gruby ;) ;) Ale co ja się czepiam, ja powinnam 30 mniej ważyć, ale jakoś mnie jeszcze ziemia nosi :lol::lol::lol: Quote
dusje Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='handzia']No tak, niby niedużo waży ale ona jest mała i powinna może z kilo mniej. ;) Ale co ja się czepiam, ja powinnam 30 mniej ważyć, ale jakoś mnie jeszcze ziemia nosi :lol::lol::lol:[/QUOTE] Odchudzimy krolewne jak juz sie porzadnie naje za wszystkie czasy ;):lol: Na tasme i bieg,bieg,bieg :evil_lol: Tylko 30 mniej potrzebujesz? To jestes bardzo szczesliwa :lol: Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Temat rzeka dla mnie, mój drażliwy punkt :-( 30 to takie minimum, choć więcej też mogłoby być :shake: Ale cóż, może kiedyś jakaś dieta cud zadziała :evil_lol: Quote
dusje Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='handzia']Temat rzeka dla mnie, mój drażliwy punkt :-( 30 to takie minimum, choć więcej też mogłoby być :shake: Ale cóż, może kiedyś jakaś dieta cud zadziała :evil_lol:[/QUOTE] To ja tez sie pisze :multi: A swoja droga na bazarku jeszcze nic takiego nie widzialam, a bylo juz chyba wszystko, czym sie dalo handlowac :evil_lol: Moze poszukamy kogos z przepisem na diete cud i wystawi bazarro dla Zamojszczakow? ;) Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mogłabym ja wystawić ;) bo na ten temat wiem chyba wszystko :lol:, gorzej z praktyką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale dobrze już, to wątek Jadzieńki/Tosieńki :) Mam nadzieję, że może jutro, jak Funia upora się już z bałaganem jaki poczyniła wczorajsza burza, napisze słówko o małej :) Quote
Tola Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 :multi: Bardzo sie cieszę, ze sunia juz poza schronem:) Teraz jeszcze Nuka... Quote
handzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dzisiaj pierwszy raz widziałam na wybiegu terierkowatą sunię (tę która siedzi na budzie), koleżankę z boksu Nuki. Jest dość spora, do kolana, podeszła do mnie i polizała po ręce :) Śliczna jest. :) Nie robiłam zdjęć, bo nie miałam za bardzo czasu... Quote
funia Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Jadzia jest wesołą i bardzo ruchliwą suczka .Noga jak mówił wet to stare złamanie ,które w ten sposób się zrosło ....Można to operować owszem ,ale to dosyć kosztowne by było .Jadzi to w niczym nie przeszkadza . W zasadzie to na tyle spostrzeżeń na dzisiaj .Jutro napisze więcej . Ps . U nas po wichurze jedno drzewo wyrwane z korzeniami ( śliwka ) pięć jabłonek przewróconych na ziemię i dwa świerki połamane ( najpiękniejsze ) .Mieliśmy dzisiaj robotę bo zalało dom i budynek ...Wszystko schnie .... Quote
Tola Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='funia']Jadzia jest wesołą i bardzo ruchliwą suczka .Noga jak mówił wet to stare złamanie ,które w ten sposób się zrosło ....Można to operować owszem ,ale to dosyć kosztowne by było .Jadzi to w niczym nie przeszkadza . W zasadzie to na tyle spostrzeżeń na dzisiaj .Jutro napisze więcej . Ps . U nas po wichurze jedno drzewo wyrwane z korzeniami ( śliwka ) pięć jabłonek przewróconych na ziemię i dwa świerki połamane ( najpiękniejsze ) .Mieliśmy dzisiaj robotę bo zalało dom i budynek ...Wszystko schnie ....[/QUOTE] U mnie osiedle wygląda jakby przeszło tornado - połamane drzewa jak zapałki, powyrywane z korzeniami. Po drugiej stronie rzeki nie mozna przejść... Quote
dusje Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Jak sunieczka?Jak chalupa po tornado? Zadra,dzieki za pomoc, wczoraj mi umknelo w tych emocjach :oops::lol: Quote
funia Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Jadżka vel .Tośka to ADHD .W całym tego słowa znaczeniu .Nie może nacieszyć się wolnością ,zachłystuje się nią .Kiedy jest zamknieta piszczy ,ale po jakimś czasie się uspokaja . Kiedy Jadzka ma jechać ? Quote
funia Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Dusje dzieki za troskę .Wszystko schnie i już jest lepiej .Aby tylko to się nie powtórzyło.... Quote
Tola Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dziewczyny - zmieniła się data wyjazdu -[B] sunie jadą w czwartek o 16;[/B] czyli w stolicy będą około 20... Zapraszam na wątek zamojskich siostrzyczek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211050-Fanta-i-Figa-1.5-roczne-szorstkowłose-siostry-Czy-mogą-mieć-jeszcze-nadzieję?p=17243298#post17243298[/URL] Quote
dusje Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='funia']Jadżka vel .Tośka to ADHD .W całym tego słowa znaczeniu .Nie może nacieszyć się wolnością ,zachłystuje się nią .Kiedy jest zamknieta piszczy ,ale po jakimś czasie się uspokaja . Kiedy Jadzka ma jechać ?[/QUOTE] Haha,czyli 1 podstawowa cecha charakteru zgadza sie co do joty z ta moja Tosienkowa :evil_lol: :lol: Czekam na kolejne z niecierpliwoscia :cool3: Quote
funia Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='Tola']Kto będzie odbierał sunie?[/QUOTE] Czyli Jadzia jedzie w czwartek ,Tak ? Dobrze zrozumiałam ? Ja niestety nie moge jej wykapać .Nie mam jak . Kto ja odbierze z hoteliku ?Pytam bo babka po sterylce i Zosia bedzie miała zabieg oraz Lusia ma powikłania ,które trzeba reoperować i mam jazdę na 100 fajerek .. Prosze dograjcie to . Quote
dusje Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Tola']Kto będzie odbierał sunie?[/QUOTE] Juz wysylam PW do Owieczki, ale prosze niech ktos dogra szczegoly telefonicznie. Ja ze zrozumialych wzgledow nie dam rady. Nr komorki Owieczki 782-674-952 Edit: wyslane Quote
handzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='Tola']Kto będzie odbierał sunie?[/QUOTE] Tolu, kiedy odbieracie Nukę? Ja w czwartek pracuję cały dzień, więc nie mogę zawieźć Jadzi ;( Może osoba, która będzie odbierała Nukę, dałaby radę zabrać też i Jadzię od Funi? Quote
handzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Właśnie doczytałam na wątku Nuki, że Zadra planuje jechać z kimś do schroniska po Nukę, więc może dałoby radę? Szkoda jednak, że nie zdiagnozowałyśmy Jadzi w schronie. Nie byłoby tego zamieszania z przewożeniem Jadzi..... Quote
Recommended Posts